Δημοπράτηση δρόμου Κρεμαστής-Πελετά

Δημοπρατήθηκε σήμερα από την διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο της κατασκευής του δρόμου Κρεμαστή –Πελετά με προϋπολογισμό 230.000,00 ευρώ.
Η μελέτη προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες τεχνικών έργων και οδοστρωσίας σε τμήμα της επαρχιακής οδού γέφυρα Απιδέας – Αγ. Δημήτριος προς Πελετά και συγκεκριμένα μετά τον οικισμό ΄΄Κρεμαστή΄΄ μέχρι τα όρια του Νομού Λακωνίας με κατεύθυνση προς τον οικισμό ΄΄Πελετά΄΄. Το συγκεκριμένο τμήμα της παραπάνω επαρχιακής οδού είναι το τελευταίο στο οποίο δεν είχε γίνει ασφαλτόστρωση.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν ότι με την κατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος ολοκληρώνεται η ανατολικότερη οδική σύνδεση των Περιφερειακών Ενοτήτων Λακωνίας-Αρκαδίας και τόνισαν ότι αυτός ο οδικός άξονας θα διευκολύνει την άμεση προσβασιμότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής προς τους δύο όμορους νομούς και ταυτόχρονα θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου