Ο Ηλίας Κυρίος στην Εθνική Παίδων!

Με το από 24.10.2011/αρ. πρωτ.3394/2011 έγγραφο του Τμήματος Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ προς την ΕΠΣ Αρκαδίας, καλείται ο ποδοσφαιριστής , Ηλίας Γ. Κυρίος να μετάσχει στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Παίδων, που θα λάβουν χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα από 31/10/2011 έως 3/11/2011.
Με την ευκαιρία αυτή, το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Λεωνιδίου ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινά του συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή, κ. Ηλία Γ. Κυρίο, για την κλήση του και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.
Η παρουσία του Ηλία Γ. Κυρίου στην Εθνική τιμά τον Τόπο μας και τον Α.Σ.Λ. ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας.
Με αφορμή την κλήση του ποδοσφαιριστού μας Ηλία Γ. Κυρίου στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής ομάδος Παίδων, το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ απεφάσισε να προβεί στην δημοσίευση ενός σύντομου βιογραφικού του εν λόγω ποδοσφαιριστού, για την πληρέστερη ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Το βιογραφικό του Ηλία Γ. Κυρίου, έχει ως ακολούθως:
Ο Ηλίας Γ. Κυρίος γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1996 και είναι στις τάξεις του Α.Σ.Λ. από 2005. Επί σειρά ετών υπήρξε μαθητής στα Τμήματα Υποδομής και εν συνεχεία μετεπήδησε στην ομάδα ανδρών του Συλλόγου, κάνοντας το ντεμπούτο του σε ηλικία 14 ετών και 1 ημέρας.
Σήμερα, αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδος ανδρών και αγωνίζεται με την φανέλα του Α.Σ.Λ. στο Τοπικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας).
Πάντα πιστός στις οδηγίες και την καθοδήγηση των προπονητών του, κ.κ. Κωνσταντίνου Διαμαντή, Θεόδωρου Γολεγού αλλά και του καθηγητή-γυμναστή της ομάδας Χρήστου Πουτσελά, όλα αυτά τα χρόνια, έδειξε υπομονή, επιμονή και την αδιαμφισβήτητη αγάπη του για το ποδόσφαιρο.
Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και η στάση του αυτή ανταμείφθηκε, με την συμμετοχή του στις προπονήσεις προεπιλογής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παίδων, πράγμα το οποίο πρέπει να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα στους συμπαίκτες του, αλλά και τα παιδιά που βρίσκονται στα Τμήματα Υποδομής του Α.Σ.Λ. και να πιστέψουν πως και εκείνοι μπορούν κάλλιστα, να επιτύχουν αντίστοιχες διακρίσεις.
Εκ του Γραφείου Τύπου –
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Α.Σ.Λ. ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου