Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δημοτικού σχολείου Λεωνιδίου, Ευχαριστεί θερμά

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δημοτικού σχολείου Λεωνιδίου,
Ευχαριστεί θερμά
Την κυρία Πολυτίμη Αλειφέρη και τον σύζυγό της κύριο Σπυρέα Σωτήρη για τη δωρεά προς τον Σύλλογο, ενός ηλεκτρικού πιάνου τύπου Yamaha Clavinova, σε άριστη κατάσταση, αποδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία και την αγάπη τους προς τα παιδιά.
Η επιλογή του συλλόγου ως φορέα απόδοσης του πολύτιμου και απολύτως χρήσιμου δώρου, αποτελεί αναγνώριση του σοβαρού έργου μας και αυξάνει το αίσθημα της δικής μας συλλογικής ευθύνης για την προστασία και αξιοποίηση του μουσικού οργάνου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου δεσμεύεται να αναλάβει όλες τις τυπικές και ουσιαστικές ενέργειες, καθώς και τις ευθύνες που του αναλογούν, για την πραγματοποίηση της επιθυμίας των δωρητών, που είναι η αξιοποίηση του μουσικού οργάνου προς όφελος των παιδιών και της κοινωνίας του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Ειλικρινά και ολόψυχα ευχόμαστε στην οικογένεια Σωτήρη Σπυρέα και Πολυτίμης Αλειφέρη κάθε καλό και ελπίζουμε στο νέο τους ξεκίνημα να έχουν οικογενειακή χαρά, υγεία και ευτυχία και να διατηρήσουν το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς που τους διακρίνει.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Λίζας Ιωάννης
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φαλκονάκης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου