Απάντηση του προέδρου του Εμπορικού τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Δολιανίτη Εμμανουήλ προς τον κ. Π. Κοκοσέλη για την ανακοίνωσή του την Παρασκευή 11/11/2011 που αφορά την επίσκεψή του στην Κυνουρία.

Κ. Κοκοσέλη, όπως γνωρίζετε, κατάγομαι, ζω και εργάζομαι στο Λεωνίδιο. Μάλιστα από την αρχή του έτους είμαι και αντιδήμαρχος στο νεοσύστατο Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
Διάβασα την επιστολή σας και από το περιεχόμενο της και μονό είναι ολοφάνερο ότι σας διακατέχει άγνοια για το ρόλο του Επιμελητηρίου στην περιοχή μας, την Κυνουρία. Μάλιστα τολμώ να πω ότι η Κυνουρία ήταν η ευνοημένη του Επιμελητηρίου τα τελευταία οκτώ χρονιά.
Θα σας θυμίσω η καλύτερα γνωρίσω, ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 20 εκδηλώσεις ενημερώσεων του Επιμελητηρίου τα τρία τελευταία χρονιά στην περιοχή μας.
Επιχειρήσεις της Κυνουρίας έχουν χρησιμοποιήσει συστηματικά τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου και ειδικότερα τον Αγαπήνωρ. Επίσης με την παρότρυνση, τις πρωτοβουλίες και επί την σκέπη του Επιμελητηρίου πάρα πολλοί Κυνουριάτες έχουν πάρει μέρος σε εκθέσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού. Όπως συμμετείχαν και σε επιμορφωτικά σεμινάριά στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Leonardo.
Ακόμα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο Δ. Σ. του Επιμελητηρίου έχουν εκλέγει δυο μέλη από τη Νοτιά και ένα από τη Βόρεια Κυνουρία, τα μοναδικά έκτος Τρίπολης σε σύνολο εικοσιένα μελών του Δ.Σ. αν αυτό λέει κάτι.
Σίγουρα με την παρουσία τους και τις παρεμβάσεις τους δεν έχουν αφήσει σε καμία "μοίρα της" την περιοχή της Κυνουρίας όπως με προεκλογική παρρησία αναφέρετε.
Ένας ακόμα λόγος που φανερώνει ποσό σοβαρά έχετε ασχοληθεί με την Κυνουρία είναι το ίδιο το ψηφοδέλτιο σας. Ερωτώ γιατί στην τελική του μορφή δεν συμπεριλαμβάνει δυο ονόματα από την Κυνουρία που αρχικά είχαν ανακοινωθεί και εκτεθεί αλλά η εκλογική επιτροπή τα απέρριψε και σε πρώτο βαθμό και μετά από την ένστασή τους και μάλιστα με ομόφωνη γνώμη και ψήφο; Γιατί υποψήφιο σας από την περιοχή μας δηλώνει ανοιχτά ότι συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο σας μονό και μονό γιατί του χτύπησαν το τηλέφωνο δυο πολιτικοί του φίλοι και όχι γιατί πρεσβεύει τις θέσεις του συνδυασμού σας;
Τέλος λυπάμαι πραγματικά γιατί χρειάστηκε να απαντήσω στην επιστολή σας, αλλά η μέχρι τώρα προεκλογική σας διαδρομή βασίζετε αποκλειστικά στον επικοινωνιακό τομέα και δεν μπαίνει στην ουσία προτάσσοντας θέσεις και πρόγραμμα. Διαβάζω τις πρωτοβουλίες σας και βλέπω ένα απλό copy της δουλειάς και των θέσεων μας.
Θέλω να σας τονίσω ότι τις δύσκολες αυτές ώρες για τον τόπο μας γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τους Αρκάδες επιχειρηματίες, χρειάζεται σοβαρότητά, προτάσεις, δουλεία, αλληλεγγύη και ομοψυχία. Αρχές που μονό ο συνδυασμός "ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" με επικεφαλή τον Γιάννη Μπουντρούκα μπορεί να εγγυηθεί.
Καλώ όλους τους επιχειρηματίες της Κυνουρίας πρώτον να ψηφίσουν στις εκλογές της 19ης Νοέμβριου που θα γίνουν στο Άστρος και δεύτερον να δώσουν μια προτεραιότητα στους Κυνουριάτες υποψήφιους.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.


ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου