Η ταινία “Arcadia Lost”, θα προβληθεί στην Κυνουρία !

Η ταινία Arcadia Lost γυρίστηκε στην Νότια Κυνουρία τo 2009 και έχουν πάρει μέρος αρκετοί κάτοικοι της περιοχής. Και στις δύο προβολές, Λεωνιδίου και Άστρους θα παραστεί ο σκηνοθέτης, και θα γίνει συζήτηση με το κοινό.
Στο Λεωνίδιο, η προβολή θα γίνει το Σάββατο 12/11/2011 ώρα 19,00 στο κλειστό γήπεδο Λεωνιδίου.
Στο Άστρος, η προβολή της ταινίας, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13/11/2011 ώρα 19,00 στο Ίδρυμα Ζαφείρη Άστρους.
Ο σκηνοθέτης Φαίδων Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, γιός του Δ/ντή παραγωγής και σκηνογράφου Φαίδωνα Παπαμιχαήλ (πρεσβύτερος). Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Σχολή καλών Τεχνών από όπου αποφοίτησε το 1982. Η καριέρα του ξεκινά στην Γερμανία ως φωτογράφος, όμως αυτή θα απογειωθεί όταν φύγει για την Αμερική , στο Λος Άντζελες όπου εξελίσσεται σε ένα από του 5 πρώτους στον κόσμο διευθυντές φωτογραφίας. Συνεργάστηκε με τους καλύτερους σκηνοθέτες και ηθοποιούς του Hollywood.
Διδάσκει σε πολλές κινηματογραφικές σχολές του κόσμου, και έχει υπάρξει πολλές φορές υποψήφιος για Oscar. Φιλμογραφία του μπορείτε να δείτε στο link: http://www.cinematographers.nl/PaginasDoPh/papamichael.htm

Φίλιππος Μπεκύρος, υπεύθυνος Πολιτισμού Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Ιδρύματος Ζαφείρη Αστρους

Απο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου