Ευχαριστήριες επιστολές για τον Ιστιοπλοϊκο Αγώνα «Catamarans Cup international Regatta» 2011

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο
Ευχαριστούμε:
Το Λιμενάρχη Λεωνιδίου, καθώς και τους άνδρες του, για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά τον ελλιμενισμό των σκαφών, στο Λιμάνι της Πλάκας και καθ’όλην την παραμονή αυτών στο λιμάνι.
Από το Προσωπικό του Δήμου όλους, όσους εργάστηκαν με ζήλο και με αυτόν τον τρόπο βοήθησαν ώστε, ο Δήμος μας, να δείξει το καλύτερο πρόσωπό του κατά τη συμμετοχή μας, ως «Λεωνίδιο – Πλάκα – Τόπος Προορισμού», στη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Catamarans Cup International Regatta» 2011.
Καθώς επίσης για τον ίδιο λόγο τους:
Ένωση Ξενοδοχειακών Υπαλλήλων Κυνουρίας δια του Προέδρου της Στυλιανού Τσουκάτου.
Ηλία Κυρίο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου και Επιχειρηματία.
Ευάγγελο Κατσικαδά Επιχειρηματία.
οι οποίοι συνέδραμαν Υλικά, στη διοργάνωση της γιορτής κατά τη τελετή της απονομής των Βραβείων του Αγώνα.
Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Ιωάννης Μαρνέρης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά σαν Υπεύθυνη Τουρισμού του Δήμου μας, και σαν άτομο, τον Κο Μαστοράκη Κωνσταντίνο Λιμενάρχη του Λιμενικού Σταθμού Λεωνιδίου και τους άνδρες του, οι οποίοι, με μεγάλη προθυμία βοήθησαν στον άρτιο ελλιμενισμό των σκαφών στο λιμάνι της Πλάκας και την παραμονή τους .
Το προσωπικό του Δήμου μας αιρετούς και μη, όλους αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά, για την προσπάθεια και το ζήλο με τον οποίον εργάστηκαν, βοηθώντας ώστε, ο Δήμος μας να αναδειχθεί όσο καλύτερα ήταν αυτό δυνατόν, κατά τη συμμετοχή του ως «Λεωνίδιο – Πλάκα Τόπος Προορισμού» κατά τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα «Catamarans Cup International Regatta 2011».
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, για την υλική υποστήριξή κατά τη γιορτή της Τελετής απονομής των Βραβείων του αγώνα, τους:
1)Κο Στυλλιανό Τσουκάτο, Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχειακών Υπαλλήλων Κυνουρίας και μέσω αυτού, όλα τα Μέλη της Ενώσεως, διότι πάντα βρίσκονται στο πλάι μου, όποτε το έχω ζητήσει, όπως και τώρα με την δωρεάν προσφορά του τόσο πλούσιου Τουριστικού οδηγού τους.
2)Κο Ηλία Κυρίο, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου και Επιχειρηματία, ο οποίος προσέφερε παραδοσιακές δίπλες.
3) Κο Ευάγγελο Κατσικαδά, Επιχειρηματία, ο οποίος προσέφερε παραδοσιακές δίπλες. Κρασί και ποτά, στους ξένους φιλοξενουμένους μας.

Η Υπεύθυνη Τουρισμού Δ. Νότιας Κυνουρίας
Π. Καζαντζόγλου - Αθανασοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου