Άναψε "πράσινο φως" για το αιολικό πάρκο στα Πούλιθρα

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το έργο «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 2,4 MW και των συνοδών έργων πρόσβασης και διασύνδεσης αυτού στη θέση ..
Αφλάουρας (Πευκάκι) των Δ.Δ. Πούληθρων και Πηγαδίου του Δήμου Λεωνιδίου του Νομού Αρκαδίας».
Το έργο αναφέρεται στην εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, αποτελούμενου από τρεις ανεμογεννήτριες ισχύος 800 KW εκάστη. Τα συνοδευτικά έργα πρόσβασης και διασύνδεσης περιλαμβάνουν βελτίωση και διαπλάτυνση υφιστάμενου δρόμου, διάνοιξη νέας εσωτερικής οδοποιίας συνολικού μήκους 3.661,85 μ., εγκατάσταση προκατασκευασμένου οικίσκου ελέγχου, εκσκαφή θεμελίων και διαμόρφωση πλατειών συναρμολόγησης για τις τρεις ανεμογεννήτριες, διάνοιξη καναλιών καλωδίων ισχύος και ελέγχου και στο υπόγειο δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε συνδυασμό με αυτόνομους υποσταθμούς ανύψωσης τάσης εντός των πυλώνων των ανεμογεννητριών.

Απο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ?ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι προσέξτε καλά τι πάτε να κάνετε γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εκτεθείτε..... Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν ενημερωθεί κ θα σας ´´ξεσκεπάσουν´´.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή