ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Με αφορμή το τέλος της θητείας μας από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας το οποίο υπηρετήσαμε από τα τμήματα των υπηρεσιών και του εμπορίου αντίστοιχα, θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα.
Πρώτα και πάνω απ όλα να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και ιδιαίτερα τον νυν πρόεδρο κ. Γιάννη Μπουντρούκα, αλλά και τον πρώην κ. Δημήτρη Παυλή, για την συνεργασία που είχαμε στην προώθηση των θεμάτων που διαχειριστήκαμε, ιδιαίτερα δε αυτά που αφορούσαν την Κυνουρία.
Δεύτερον να τονίσουμε ξεκάθαρα και απόλυτα ότι η συμμέτοχη μας ήταν εντελώς ανιδιοτελής. Για την παρουσία μας στα Δ.Σ. αλλά και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις δεν πήραμε ούτε μισό ευρώ. Ούτε καν τα οδοιπορικά μας από το Λεωνίδιο στην Τρίπολη. Το μόνο που κερδίσαμε με την ενασχόληση μας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι η εμπειρία που αποκτήσαμε έχοντας σαν κοινό σκοπό την επιχειρηματικότητα.
Τρίτον, θα θέλαμε να θυμίσουμε σε όλους την θέση και την υπόσταση που είχε το Επιμελητήριο πριν οκτώ χρόνια, όταν αναλάβαμε την διοίκηση του και που είναι σήμερα. Από θεσμό κυριολεκτικά σφραγίδα, ο συνδυασμός μας "ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" με σύμπνοια, οργάνωση, συντονισμένη και αποδοτική δουλειά, δημιούργησε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ώστε ο Αρκάδας Επιχειρηματίας να μπει στο προσκήνιο όλων των προσπαθειών μας. Δημιουργήσαμε σχέσεις συνεργασίας σε όλη την Αρκαδία. Είχαμε συστηματική και συνεχή επαφή μαζί του. Φτιάξαμε υποδομές για τη διευκόλυνση και ενημέρωση του. Αναφέρω επιγραμματικά: την εταιρεία σύμβουλο "Αγαπήνωρ", το Enterprize Network, το περιοδικό ΕΠΙ, την έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα, την κάρτα Ιατρικής Φροντίδας μελών. Μπήκαμε μπροστά παίρνοντας πρωτοβουλίες , δυναμικά και διεκδικητικά, σε όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που τον αφορούν με παρεμβάσεις και προτάσεις σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς και το κράτος.
Τέταρτον δηλώνουμε ότι για όλους τους παραπάνω λόγους δεν επιτρέπουμε σε κανέναν και κυρίως σε υποψηφίους που η επικύρωση της υποψηφιότητας τους χρειάστηκε την οριακή πλειοψηφία της εκλογικής επιτροπής, να μιλούν προσβλητικά για “παρέες” και να αφήνουν να αιωρούνται υπονοούμενα για “συμφέροντα και κλίκες”.
Γι αυτό στηρίζουμε ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ στηρίζουμε το συνδυασμό "ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" και καλούμε όλους να συμμετάσχουν στις εκλογές που για την Κυνουρία είναι το Σάββατο 19 Νοέμβριου 2011 στο Άστρος. Για να συνεχιστεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας να είναι πραγματικά ΑΝΟΙΧΤΟ.
ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Λογιστής - υπηρεσίες
ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - Τηλεπικοινωνίες - Πρόεδρος εμπορικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου