Είδη πρώτης ανάγκης για το "Χαμόγελο" θα συγκεντρωθούν στο Λεωνίδιο

Το Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , μετά από επιτυχημένες εκδηλώσεις με σκοπό την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών (bazaar για το χαμόγελο του παιδιού, ανάδοχοι παιδιών κ.α.), συμμετέχει ξανά σε πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Καλούνται όλα τα παιδιά (εθελοντικά) να συνεισφέρουν σε είδη πρώτης ανάγκης. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 9/12/2011.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου:
Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», δεδομένης της ιδιαίτερης οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που διαμένουν στα 11 σπίτια του Οργανισμού.
Προκειμένου ο ανωτέρω Οργανισμός να ξεκινήσει την κινητοποίηση για την συγκέντρωση των τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης, θα ήθελε και πάλι να έχει αρωγό στην προσπάθεια αυτή τους μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
- Είδη υγιεινής ( σακούλες απορριμμάτων, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων και πιάτων, απορρυπαντικά γενικής χρήσης)
- Είδη οικιακής χρήσης ( χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο)
- Συσκευασμένα είδη τροφίμων( μπισκότα, άσπρο ή κίτρινο ρύζι, σάλτσα, ντομάτας, δημητριακά, μπαχαρικά, αλάτι, ξύδι, όσπρια, κρουασάν, μέλι, μαρμελάδες, πουρέ, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες, άνθος αραβοσίτου, ζυμαρικά όπως κριθαράκι, κοφτό μακαρονάκι, μακαρόνια κ.λ.π, αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, χυμούς )
Το Δημοτικό Σχολείο Λεωνιδίου θα λάβει μέρος σε αυτήν την προσπάθεια με προαιρετική συμμετοχή των μαθητών. Η συγκέντρωση των προϊόντων ( στο χώρο του Σχολείου) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 9-12-2011.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Απο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου