ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες!
Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες. Μια χρονιά που δυσκόλεψε όλους τους Έλληνες.
Στην αυγή του 2012 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σε ότι μας πίεσε. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να αντιστρέψουμε ότι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και από την εμπειρία που αποκτήσαμε, θα δώσουμε τη μάχη ώστε το 2012 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας πιο μπροστά.

Ο Δήμαρχος – το Δημοτικό Συμβούλιο – τα Συμβούλια των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, σας ευχόμαστε Καλή Xρονιά, με Υγεία – με προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία – με Αλληλεγγύη μεταξύ μας – με Ελπίδα και Δύναμη για Προκοπή.

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2012.

ΓΙΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

notiakynouria.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου