ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί συμπατριώτες!
 Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες. Μια χρονιά που δυσκόλεψε όλους τους Έλληνες.
Στην αυγή του 2013 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και να αντιστρέψουμε ότι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό.
 Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο. Να μπορούμε να στηρίζουμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και με αλληλεγγύη και ανθρωπιά, να λειτουργήσουμε περισσότερο ως κοινωνία και λιγότερο ως μονάδες.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και από την αγάπη μας για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, θα δουλέψουμε ώστε το 2013 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και προκοπής, μια χρονιά που θα πάει την κοινωνία μας πιο μπροστά.
 Ο Δήμαρχος - το Δημοτικό Συμβούλιο - τα Συμβούλια και οι Εκπρόσωποι των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, σας ευχόμαστε Καλή Xρονιά, με Υγεία - με προσωπική και οικογενειακή Ευτυχία - με Αλληλεγγύη και Συνοχή μεταξύ μας.

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2013!

 ΓΙΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου