Ψήφισμα διαμαρτυρίας ΔΣ Νότιας Κυνουρίας για την κατάργηση της ΔΟΥ Λεωνιδίου

Ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας διαμαρτυρόμενο για την κατάργηση της ΔΟΥ Λεωνιδίου και την μεταφορά της στη ΔΟΥ Τρίπολης (αρχικά για λίγο καιρό θα λειτουργήσει παράρτημα στο Παράλιο Άστρος και όταν τακτοποιηθεί το θέμα με το κτίριο στην Τρίπολη θα κλείσει και το παράρτημα του Π.Άστρους). Το ψήφισμα του Δ.Σ. Νότιας Κυνουρίας:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νότιας Κυνουρίας, συνήλθε έκτακτα σήμερα 10 Ιανουαρίου 2013 (χθες) και ώρα 10.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Ιωάννου Μαρνέρη προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Λεωνιδίου.
 Με το παρόν ψήφισμα ομόφωνα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας και καταγγέλλουμε την ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ μεταφορά της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Λεωνιδίου στη Δ.Ο.Υ. Παραλίου Άστρους και ζητάμε να παραμείνει στη πόλη μας δεδομένου ότι ο Δήμος μας έχει ήδη διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ οίκημα για τη στέγασή της και ΟΛΑ τα έξοδα για την λειτουργία της και άρα η παραμονή της στο Λεωνίδιο δεν προκαλεί αύξηση των δημόσιων δαπανών.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την προσωρινή ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. στο Λεωνίδιο και ΟΧΙ την προσωρινή μεταφορά της στο Παράλιο Άστρος.
ΖΗΤΑΜΕ την ΙΣΗ μεταχείριση των κατοίκων της πόλης μας γιατί είμαστε απομακρυσμένη και ορεινή περιοχή με μεγάλη δυσκολία στην μετακίνηση των κατοίκων της.
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την προκλητική αυτή ρύθμιση γιατί αποτελεί την ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση προσωρινής μεταφοράς σε άλλη προσωρινή Δ.Ο.Υ.
Η παραμονή της Δ.Ο.Υ. στο Λεωνίδιο είναι επιβεβλημένη γιατί καθημερινά μεγάλος αριθμός κατοίκων της Νότιας Κυνουρίας εξυπηρετείται από την Δ.Ο.Υ. Λεωνιδίου.
Διαφορετικά θα αναγκάζεται να ξοδεύει χρήματα και χρόνο για την μετακίνησή του στο Παράλιο Άστρος και να ταλαιπωρείται λόγω του δύσβατου της περιοχής και της δυσκολίας της συγκοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Μαρνέρης Ιωάννης

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.
Γεωργίτσης Π.

Τα Μέλη
 Τσουκάτος Α.
 Τριανταφύλλου Ι.
 Μπεκύρος Φ.
Φιλιππακόπουλος Π.
Αθανασόπουλος Δ.
 Ξερακιάς Χ.
 Δολιανίτης Εμμ.
 Δανεσής Ι.
 Βρεττάκης Ν.
 Γεωργίτσης Η.
Τσιγκούνης Δ.
 Μάνος Η.
Καρδαράς Α.
 Πήλιουρας Η.
 Ντουζένη Μ.
 Καρδάσης Δ.
 Ρουσάλης Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου