Η χρυσή Αυγή παρών στο Μνημόσυνο των Αγωνιστών της μάχης του Λεωνιδίου!

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ. 8
Τηλ -φαξ 2710-224073

 Γνωστοποιούμε στους συναγωνιστές και στους πολίτες της Αρκαδίας ότι η Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. , θα παραστεί στο επετειακό μνημόσυνο για τους νεκρούς της μάχης της 20ης Ιανουαρίου του 1949 στο Λεωνιδίου Κυνουρίας.
Στην τελετή μνήμης θα παραστούν και οι Βουλευτές του κινήματος μας κύριοι Παναγιώταρος Ηλίας και Μπούκουρας Ευστάθιος.
Η αναχώρηση θα γίνει από την Τρίπολη και απο την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 7 : 30 το πρωί της Κυριακής της 20ης Ιανουαρίου 2013
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κινητοποιήσεως στα τηλέφωνα 2710-224073 και κινητό 6932808175 για να κλείσουν θέση.
Από το γραφείο Τύπου

8 σχόλια:

  1. Αυτοί που δεν θέλουν την Χρυσή Αυγή στο Λεωνίδιο θέλουν τους λαθρομετανάστες δούλους, είλωτες, για να αισθάνονται αφεντικά!!!!
    Αυτό είναι ρατσισμός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρατσσιστές ήταν οι αγγλοαμερικάνοι του προηγούμενου αιώνα που πήγαιναν στην Αφρική άρπαζαν του μαύρους τους πήγαιναν στην Αμερική αλυσσοδεμένους μέσα στα αμπάρια των πλοίων σαν ζώα και αλυσσοδεμένους τους υποχρέωναν να δουλεύουν στις βαμβακοφυτίες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η χρυσή Αυγή θέλει να τους φορτώσει στα πλοία και να τους στείλει στις πατρίδες τους. Άλλωστε το ψωμί της ξενιτιάς είναι .....πικρό. Έτσι δεν λέει και το τραγούδι; Σ'εσάς μιλάω σύντροφοι. Ακούει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στη Ελλάδα είναι ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων.!!!

      Διαγραφή
  3. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Λεωνίδιο και δυο βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου πειράζει κάποιους!
    Όταν το Λεωνίδιο επισκέπτονταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΠΟΛΑΝ του Σαμαρά τρεχάτε πίσω τους για μια χειραψία!
    Οι βουλευτές του <>
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η Ν.Δ. ή η δεξιά (αδέξια) είχε το ατομικό της πολιτικό μαντρί έκανε το μνημόσυνο στο οποίο οι βουλευτές παρίσταντο πούλαγαν μούρη και. αγόραζαν ψηφάκια. Τώρα όμως άλλαξαν τα πράγματα. Είναι συνεταιράκια με το απολιφάδι ΠΑΣΟΚ και τα ορφανά του τσαουσέσκου τη ΔΗΜΑΡ. Κρατάνε όλοι τους από μία κουτάλα και τρώνε από το ίδιο καζάνι. Είνα δυνατόν να πάνε στο μνημόσυνο; Και αν πάει κάποιος τι θα απολογηθεί στα συνεταιράκια; Ας είμαστε σοβαροί, δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό.
    Είναι σαν να τους ζητάμε να αφήσουν τη συμφαγία και να πλακωθούν με τις......κουτάλες. Άλλωστε όταν τρώνε δεν μιλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πρότεινα, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, να ενημερώνατε όλους εμάς που διαβάζουμε όλα αυτά τα άρθρα αυτές τις μέρες, τι έγινε τη μέρα εκείνη στο Λεωνίδιο με βάση αυτά που γράφει η ιστορία,ώστε ο καθένας να σχηματίσει τη δική του γνώμη. Άσχετα αν κάποιους τους συμφέρει ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή!
    Τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τους ήρωες του Λεωνιδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ !!!

    (μια παρατήρηση: Προσέξτε λιγάκι την γλώσσα, είναι κρίμα να κάνετε τόσο σοβαρά λάθη! Το γένος της αντωνυμίας, στον τίτλο, είναι λάθος. Δεν ξέρω ποιός έχει βάλει τον τίτλο ( το μπλόγκ ή η τοπική, όπως και να έχει ΠΡΟΣΕΞΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή