Ανδρέας Λυκουρέντζος υπέρ αλλοδαπής μαφίας του Νοσοκομείου Τρίπολης

Κατάπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο Υπουργός Υγείας κύριος Ανδρέας Λυκουρέντζος  απέλυσε την Διοικήτρια του ΠαναρκαδικούΝοσοκομείου Τριπόλεως κυρία Σιουρούνη με το πρωτάκουστο αιτιολογικό ότι δέχτηκε στο γραφείο της και συνομίλησε με εκπροσώπους  του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για ένα φλέγον θέμα που απασχολεί το Σωματείο των αποκλειστικών Νοσοκόμων, ως είχε υποχρέωση να πράξει.
Τίθεται το απλό ερώτημα: Άν η κυρία Διοικήτρια είχε δεχθεί και είχε συνομιλήσει με οιουσδήποτε εκπροσώπους κάποιου άλλου νόμιμου πολιτικού κόμματος εκπροσωπούμενου στη ελληνική Βουλή, θα είχε την ίδια μεταχείρηση από τον Υπουργό;
Η απαράδεκτη και αυταρχική  ενέργεια του Λυκουρέντζου αποτελεί σαφή προειδοποίηση πρός όλλους τους λειτουργούς που υπηρετούν την Δημόσια υγεία, ότι αν επαναλάβουν το "λάθος" της Σιουρούνη να συνομιλήσουν με τη Χρυσή Αυγή, θα έχουν την ίδια τύχη!!
Σε μία εποχή που Ελληνικός Λαός στενάζει κάτω από το ζυγό των διεθνών τοκογλύφων, (τα συμφέροντα των οποίων υπηρετεί η  κυβέρνηση των  μνημονίων  και της κλεφτοκρατίας) ,σε μία εποχή που ο Έλληνας στήνεται στις ουρές των συσσιτίων για ένα πιάτο φαγητό,που ψάχνει στα σκουπίδια για ένα ξεροκόματο, που βάζει θηλειά και αυτοκτονεί από απελπισία, έρχονται κάποιοι " κύριοι" σαν τον Λυκουρέντζο να του φορέσουν "καπέλο" και τον διχασμό. Παρουσιάζουν την Χρυσή Αυγή, σαν το απόλυτο κακό του τόπου!!
Όταν ο Λαός ψηφίζει " Λυκουρέντζους " είναι καλός λαός και Δημοκράτης, όταν ψηφίζει Χρυσαυγίτες είναι ....." φασίστας ".
Δεν είδαν οι "Λυκουρεντζοι" τα φακελάκια και την αλλοδαπή μαφία του Νοσοκομείου. Είδαν μόνο το "αμάρτημα" της Σιουρούνη που "τόλμησε" να συνομιλήσει  με Χρυσαυγίτες.
Παραδίδουμε το Λυκουρέντζο στην κρίση του Ελληνικού Λαού και κυρίως στην κρίση των χιλιάδων Αρκάδων που στις πρόσφατες εκλογές ψήφισαν την Χρυσή Αυγή,για να τον κρίνουν.
Εμείς από την πλευρά μας, σαν Τοπική Οργάνωση Αρκαδίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση πως θα σταθούμε δίπλα στον χειμαζόμενο Λαό μας, ότι και αν συμβεί και τον διαβεβαιώνουμε ότι αγωνιζόμαστε με πάθος για την ελευθερία του η οποία δεν θα αργήσει να έρθει.
Μέχρι τότε φιλοδοξούμε να είμαστε το σύμβολο της ενότητάς του.
Δεν μισούμε τους" Λυκουρέντζους". Μισούμε αυτούς που μισούν την Ελλάδα και διχάζουν τους Έλληνες.

Με τιμή
Νικόλαος Η. Σκαντζός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου