ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 Τοπική Οργάνωση τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ. 8
Τηλέφωνο-φάξ 2710-224073
Το τελευταίο χρονικό διάστημα μας καταγγέλθηκε από πολίτες ότι έγιναν στόχος φραστικης επίθεσης και προπηλακισμού από άγνωστα σε αυτούς άτομα τα οποία (όπως μας κατήγγειλαν) φορούσαν μπλούζες με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής.
Η δηλωμένη τους υποψία ήταν, πως τα εν λόγω άτομα "μάλλον πρέπει να ανήκουν στο κίνημά μας" ,για τον λόγο ότι...... φορούσαν τις χαρακτηριστικές μπλούζες.
Θεωρούμε σκόπιμο να καταστήσουμε σαφές πρός κάθε κατεύθυνση ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ούτε σε μας αλλά ούτε και πρός τις αρμόδιες αρχές καμία επώνυμη καταγγελλία για κάποιο απο τα μέλη μας, προς τα οποία (πρέπει να σημειώσουμε) έχουν δοθεί σαφείς και αυστηρές εντολές για τον τρόπο στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στους συνανθρώπους μας.
Τα μέλη μας είναι απόλυτα πειθαρχημένα και δεν έχουν δώσει σε κανέναν ποτέ το δικαίωμα να τους κατηγορήσει για το ελάχιστο Είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στήν ιδέα του νόμου και της τάξης. Την ίδια δε απαίτηση έχουμε από όλους.
 Θεωρούμε ότι αν το καταγγελλόμενο επεισόδιο αυτό, υπήρξε πραγματικά, πρόκειται καθαρά για προβοκάτσια που στόχο έχει να πλήξει τον Λαϊκο Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Παρακαλούμε τους πολίτες που τυχόν αντιμετωπίσουν στο μέλλον παρόμοιες περιπτώσεις, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο των γραφείων της Τοπικής μας Οργάνωσης 2710-224073.

Ο Γραμματέας
Νικόλαος Η. Σκαντζός

1 σχόλιο:

  1. ολοι φοβουνται και το ριχνουν στα προβοκατσια.η Χ.Α. ηρθε και μεγαλωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή