Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Αποκλειστικών Νοσοκόμων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ.8
Τηλέφωνο-φαξ 2710-224073

Η  Τοπική μας Οργάνωση το τελευταίο διάστημα γίνεται δέκτης συχνών και οργισμένων καταγγελλειώ από μέλη του Σωματείου Αποκλειστικών Νοσοκόμων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, όσον αφορά την εργασία τους.
Συγκεκριμένα, μας καταγγέλλουν ότι  πληθώρα λαθρομεταναστριών προσφέρουν παράνομες και ανασφάλιστες υπηρεσίες αποκλειστικής νοσοκόμας, σε Έλληνες ασθενείς, με αποτέλεσμα οι ίδιες και οι οικογένειες τους, να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβιώσεως, αφού πλέον δεν πραγματοποιούν μεροκάματα.
Μας καταγγέλλεται επίσης το πρωτάκουστο γεγονός ότι τα εν λόγω παράνομα εργαζόμενα άτομα συνοδεύονται ( κυρίως τις νυκτερινές ώρες) από άντρες συνοδούς  οι οποίοι ξενυκτούν στα σαλόνια των κλινικών προσφέροντάς τους προστασία, η δε νυκτερινή φύλαξη του Νοσοκομείου είναι ανύπαρκτη.
Θεωρούμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου φέρει ακεραία την ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Νοσοκομείο
και πρέπει άμεσα να παρέμβει πριν η  η πείνα και η απελπισία των νόμιμα εργαζόμενων Ελληνίδων Αποκλειστικών Νοσοκόμων γίνει ο κακός σύμβουλος και τις οδηγήσει σε απεγνωσμένες ενέργειες.
Επίσης κάνουμε γνωστό σε κάθε αρμόδιο και ιδιαίτερα στον Υπουργό Υγείας ότι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα στηρίξει με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα των Ελλήνων ανέργων , στούς οποίους το σημερινό ανάλγητο κράτος αντί για εργασία τους " προσφέρει " εξοντωτικούς φόρους και τα χαράτσια, αδιαφορόντας για το γεγονός ότι αδυνατούν να πληρώσουν.

Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

  1. επιτέλους μια φορά να ενδιαφερθεί και ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ φορολογούμε οι ξένες τα παίρνουν
    εμείς δεν έχουμε ψωμί να φάμε και μας μαδανε τα ασφαλιστικά ταμεία.
    οι ξένοι νοσηλεύονται δωρεάν.
    οι ξένες τα παίρνουν ως αποκλείστηκες.
    εμείς γιατί σπουδάζαμε νοσηλευτική??????
    γιατί πληρώνουμε στο ταμείο?????
    ας κάνει κάτι έστω η Χρυσή Αυγή.
    οι άλλοι είναι πουλημένοι στους λαθρομετανάστες.
    γ@@νται

    ΑπάντησηΔιαγραφή