ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοπική οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ.8
Τηλέφωνο-φαξ 2710-224073


Κατάπληξη και οργή προκαλεί το γεγονός ότι τα ντόπια απολιθώματα του Σταλινικού παρελθόντος τύπου ΚΚΕ, έχουν το θράσος να απαιτούν
από την περιφέρεια Πελοποννήσου να μην προσκαλεί στις Εθνικές επετείους  τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Ποιούς; Τους εκπροσώπους ενός νόμιμου κόμματος που στις πρόσφατες εκλογές έλαβε ποσοστό  7%, το οποίο εκπροσωπείται στη βουλή των Ελλήνων με 18 βουλευτές, εκπροσωπεί 450.0000 Έλληνες πολίτες, στις δε τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφει υπερδιπλάσιο ποσοστό.
Οι απόγονοι των προδοτών της Μικρασιατικής εκστρατείας,της Μακεδονίας και της Θράκης,της Βορείου Ηπείρου και του ενωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου και οι οπαδοί (κατά δήλωση του Γέρου της Δημοκρατίας), του"κόμματος του αίματος και της προδοσίας" φορούν σήμερα την προβιά του Δημοκράτη , γίνονται τιμητές και κριτές της Πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου και θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να αξιώνουν και να απαιτούν τον αποκλεισμό νόμιμων Ελληνικών κομμάτων, από Δημόσιες εκδηλώσεις.
Πρόσφατο παράδειγμα θρασύτατης και προκλητικής συμπεριφοράς  από  τα ίδια κομουνιστικά απολιφάδια, ήταν η φυσική τους παρουσία έξω από την πόρτα της Υπηρεσίας αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου την ημέρα που η Χρυσή Αυγή είχε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία !!  Ιταμή τους απαίτηση από το ιατρικό προσωπικό να μην πραγματοποιηθεί ........η αιμοδοσία των μελών μας!!
Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και δεν απαντήσαμε στήν πρόκληση, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου,αλλά και γενικότερα στον Ελληνικό λαό, που σήμερα σταυρώνεται από ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Δηλώνουμε όμως (με την ευκαιρία αυτή) πρός κάθε κατεύθυνση και κυρίως σ'αυτούς που μας προκαλούν,ότι η υπομονή έχει και τα....... όριά της!!
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχόμαστε στο μέλον προκλητικές και παράνομες αντισυγκεντρώσεις, στις καθ'όλα νόμιμες και προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας. Δεν έχουμε προκαλέσει ποτέ κανέναν,αλά και δεν θα ανεχόμαστε προκλήσεις.
Απαιτούμε από την συντεταγμένη πολιτεία να εφαρμόζει τον νόμο και την τάξη. Διαφορετικά διατηρούμε το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοπροστασίας και της νόμιμης άμυνας, εκεί και όπου το κράτος δεν επιτελεί το καθήκον του,  απουσιάζει ή κοιμάται και όπου και όταν μάλιστα κάποιοι επανειλημένα ξύνονται στην "γκλίτσα"... του τσοπάνη !!
Απαιτούμε επίσης και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να απαντήσει δημόσια στην επαίσχυντη επερώτηση και το προκλητικό  αίτημα που της υποβλήθηκε από τους κυρίους αυτούς,για  τον αποκλεισμό του κινήματός μας,από τις Δημόσιες εκδηλώσεις της.
Εάν δεν το πράξει θα είναι υπόλογη απέναντι στους πολίτες της Πελοποννήσου των οποίων τα νόμιμα δικαιώματα έχει υποχρέωση να προστατεύει στο σύνολό τους και σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν.
Επίσης με την ευκαιρία αυτή στέλνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και φίλους,πως πλησιάζει η ώρα που η Πατρίδα μας με την στήριξη του Ελληνικού λαού, θα αποκτήσει Εθνική ηγεσία,Εθνική ζωή και Εθνική κατεύθυνση . Έσεται ήμαρ!


Ο εκπρόσωπος του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδιασμού ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Τριπόλεως
του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Νικόλαος Η.Σκαντζός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου