ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Προς : κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη


Καθώς περπατάμε σκυφτοί από το βάρος των υποχρεώσεων, σε  ένα κόσμο που διαισθάνεται ότι χάνεται, ένα μικρό φως είναι αρκετό να μας ορθώσει και να τονίσει πως μπορούμε ακόμη να φτιάχνουμε γέφυρες, πως μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε σε έναν κόσμο που δικαιούνται τα παιδιά μας να έχουν.                                                                                                                                                    
Αξιότιμη κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη , είστε πράγματι ένα φως που εμπνέει, Γονείς , Εκπαιδευτικούς ,αλλά κυρίως τους μικρούς μας μαθητές και εδώ στο όμορφο Λεωνίδιο και τις γύρω περιοχές. Ένα πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς στον συνάνθρωπο και η φράση σας  ότι όλοι έχουμε χρέος να αφήσουμε στο πέρασμά μας ένα κομμάτι ανθρωπιάς έχει γίνει στάση ζωής που όλοι θαυμάζουμε.
 Οι μαθητές, ο Διευθυντής,  το διδακτικό προσωπικό και οι Γονείς του 12/θέσιου Πιλοτικού Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου (ΕΑΕΠ)  σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συμπαράστασή σας προς το Σχολείο μας με τη δωρεά των δέκα (10) Η/Υ που έρχεται να καλύψει πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών στη κοινωνία της πληροφορίας.                                                                                       Το ευχαριστήριο αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε ανθρώπους που βλέπουν καθαρά με τα μάτια της προσφοράς και της αγάπης.

Με σεβασμό, εκ μέρους των Μαθητών, των Γονέων, του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου

Ο Διευθυντής

Τσαγκούρης Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου