Πασχαλινές Ευχές

Η Τοπική οργάνωση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με την ευκαιρία της γιορτής της Λαμπρής στέλνει τις πιό θερμές ευχές καθώς και το χαρμόσυνο μήνυμα του Χριστός Ανέστη, πρώτιστα προς τους Αρκάδες τη Ελλάδος καθώς και στους απόδημους Αρκάδες,αλά και σε όλους τους Έλληνες της διασποράς απανταχού της οικουμένης.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτή η ανάσταση του Κυρίου, να φέρει και την ανάσταση της πολυαγαπημένης μας πατρίδας και να την απαλάξει σύντομα από τα δεσμά των Διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων υποτακτικών τους.
Πάνω απ'όλα όμως, αυτές τις άγιες ημέρες, οι σκέψεις των Έλλήνων Εθνικιστών στρέφονται και στις σκλαβωμένες πατρίδες του Γέννους των Ελλήνων, για τις οποίες δηλώνουμε, ότι όσο ζούμε ποτέ δεν τις ξεχνάμε.
Δηλώνουμε επίσης ότι στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και στους δυσκολότερους που ακολουθούν, θα είμαστε πρωτοπόροι στους Αγώνες για Ελλάδα, Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

3 σχόλια:

  1. Όσο υπάρχει έστω και ένας ακόμη Έλληνας που μιλάει για σκλαβωμένες Πατρίδες, κάποιοι σ'αυτόν τον τόπο θα ελπίζουν ότι η Ελλάδα θα συνεχίζει να υπάρχει.
    Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πατρίδες δεν σκλαβωμένες,είναι χαμένες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμένοι είναι όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν χαμένες Πατρίδες. Ποιός μπορεί να ξέρει ότι δεν θα έρθει κάποτε μία γέννα που θα τις απελευθερώσει;
    Όσοι λοιπόν δεν ελπίζουν είναι οι χαμένοι και το μόνο που θα αφήσουν πίσω τους φεύγοντας από αυτή τη ζωή, θα είναι η ..........κοπριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή