ΔΗΜΟΣ & ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ 2014 - 2019



Σ Υ Μ Π Ο Λ Ι Τ Ε Ι Α
ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
[Δ.Ε (Κοσμά - Λεωνιδίου & Τυρού)]
 «Γι’ αυτά που μας ενώνουν και θέλουμε να πετύχουμε στον τόπο μας, επιστρέφοντας στο μέλλον μας. Στον Δήμο του 21ου αιώνα!»



Αγαπητοί Συμπολίτες!

   ΄Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στα 2½  χρόνια της διακυβέρνησης του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ από μας τους ανθρώπους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, σε περίοδο μάλιστα πολιτικής / οικονομικής / κοινωνικής και αξιακής κρίσης - πολιτικών λιτότητας και εφαρμογής μνημονίων - οικονομικού στραγγαλισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγώνα επιβίωσής της, δημιουργήσαμε και λειτουργούμε με την ομόθυμη στήριξή σας το ΔΗΜΟ που συμφωνήσαμε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010. Δηλαδή:
  • ΔΗΜΟ δημόσιου χαρακτήρα, νοικοκυρεμένο - βιώσιμο - αξιόπιστο και αποτελεσματικό, που οι αιρετοί του - οι υπάλληλοί του - οι συνεργάτες του - οι φορείς των πολιτών του και οι εθελοντές του δουλεύουν ως ομάδα για το μέλλον του. ΔΗΜΟ πρωταγωνιστή της δημοκρατικής ανασυγκρότησης της Πατρίδας μας
  • ΔΗΜΟ μέσα στη ζωή - περιβαλλοντικά ευαίσθητο - καλά οργανωμένο - καλά σχεδιασμένο - με καλές διασυνδέσεις και καλές εξυπηρετήσεις / δίκαιες για όλους. ΔΗΜΟ κοινωνικά προστατευτικό. ΔΗΜΟ θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής
  • ΔΗΜΟ που κατασκευάζει σημαντικά έργα υποδομής και προγραμματίζει την εκτέλεση συναφών με την ανάπτυξή του δράσεων και πράξεων, βασιζόμενος στις ολοκληρωμένες μελέτες του και στους άρτιους φακέλους του. ΔΗΜΟ δύναμη της παραγωγικής και αναπτυξιακής προοπτικής της Χώρας μας
  • ΔΗΜΟ που στηρίζει το «επιχειρείν» και υιοθετεί τις επιλογές των νέων του
  • ΔΗΜΟ φιλόξενο για τους συμπατριώτες μας της διασποράς και τους επισκέπτες μας
  • ΔΗΜΟ με ταμείο
  • ΔΗΜΟ «προορισμό»
  • ΔΗΜΟ της συνέργειας με το Κράτος και την Περιφέρεια. ΔΗΜΟ της διαδημοτικής συνεργασίας. ΔΗΜΟ με φίλους «κεφάλαιο»
  • ΔΗΜΟ για όλους εμάς
  • ΔΗΜΟ για το διηνεκές
&
  • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ «ΠΑΡΝΩΝΑ Α.Ε» οργανωμένη όσο ποτέ και χρησιμότερη από ποτέ στους ο.τ.α / μετόχους της.
   ΄Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζετε το μοναδικό χρηματοδοτικό - παραγωγικό και αναπτυξιακό εργαλείο των ΔΗΜΩΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ για την περίοδο 2014 - 2020 είναι το «νέο ΕΣΠΑ».

   Για να καταστεί ωφέλιμο στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και στους Πολίτες του το «νέο ΕΣΠΑ» χρειάζεται οπωσδήποτε για την προσεχή δημοτική περίοδο αυτοδιοικητικό προσωπικό εκλεγμένων με ιδιαίτερη γνωστική - διαδικαστική - σχεδιαστική - οργανωτική - διοικητική και διαχειριστική επάρκεια, με ιδιαίτερη εμπειρία, με ιδιαίτερη εξειδίκευση, με ιδιαίτερη διεκδικητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα στην ένταξη σχετικών μελετών - έργων - δράσεων και πράξεων, με ιδιαίτερη ικανότητα στη διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη και στην εξυπηρέτησή της, με ιδιαίτερη ικανότητα στη δημοτική δημιουργία - στη διαδημοτική συνεργασία - στην συνέργεια με την Περιφέρεια και το Κράτος, με ιδιαίτερη εκτίμηση από το κεφάλαιο των φίλων του ΔΗΜΟΥ που δημιουργήσαμε παντού, με ιδιαίτερη ικανότητα στη συλλογική - συνοχική και καινοτομική δουλειά, με ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση της αλληλεγγύης - της προοπτικής και της ανάπτυξης, με ιδιαίτερη αγάπη για τους ανθρώπους μας - για τον τόπο μας - για την ιστορία μας - για την παράδοσή μας - για τον πολιτισμό μας - για το φυσικό και οικιστικό ανάγλυφό μας, με ιδιαίτερο σεβασμό στο «επιχειρείν» και στις επιλογές των νέων μας. Χρειάζεται αυτοδιοικητικό προσωπικό εκλεγμένων από όλους εσάς, που απαλλαγμένο από «δουλείες» - «ναρκισσισμούς» και δανεικά ή υποθήκες από το μέλλον, που με χαρακτηριστικά δημοτικής λογικής - κοινωνικού εθελοντισμού - διαφάνειας και αυτοδιοικητικής διαλεκτικής μόνο στα μέλη και στους φίλους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ συναντούμε. Αλλού πουθενά!


   Πάμε λοιπόν στην περίοδο της ολοκλήρωσης του ΔΗΜΟΥ μας και των υποδομών ανάπτυξης της Περιοχής μας με μας που τιμούμε τα αξιώματα που μας εμπιστευθήκατε.

   Πάμε με την ευθύνη που απαιτείται και με το σύνθημα #΄Ολοι μαζί και ο καθένας από το «πόστο του», για το ΔΗΜΟ της Νέας Προγραμματικής Περιόδου. Για το ΔΗΜΟ του «νέου ΕΣΠΑ». Για το ΔΗΜΟ της προοπτικής με καινοτομία και εξειδικευμένη αυτοδιοικητική πρακτική! ΄Ολοι μαζί, με οδηγό τη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» - το έργο της και τους στόχους της για το ΔΗΜΟ της νέας εποχής!# αλλά και με την ευχή «άι α πορεία νάμου».


22 Ιουνίου 2013
Με την τιμή που σας αξίζει και συνέχεια δίπλα σας
ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

11 σχόλια:

  1. δηλαδη για καταλαβουμε επιτελουσ ξαναβαζει υποψηφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έχει κάνει ένα μεγάλο και τραγικό λάθος. Δε θα το πώ όμως. Θα το καταλάβει από μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε αυτά πέστα σε κανά πρόβατο που περπατάει στην αγορά. Εδώ μέσα κυκλοφορούν έξυπνα και σκεπτόμενα όντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε από όσο ξέρω τη διαχειριστική επάρκεια δεν την παίρνουν τα άτομα αλλά εταιρείες και φορείς. Εσείς εκεί στη Συμπολιτεία έχετε πάρει διαχειριστική επάρκεια; Πρωτάκουστο και καινοτόμο. Έχετε και ISO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βάζει αλλά θα βάλει αν δεν ξαναβάλει...
    Αυτό που κρατάμε από αυτό το αγχωμένο παραλήρημα κακοποίησης του λόγου και της λογικής είναι η σταθερότητα και η ειλικρίνεια στα λεγόμενα του σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.
    Γιάννη μας συγκίνησες με το "ο καθένας από το «πόστο του»", και θυμηθήκαμε τον νέο Πρόεδρο του Πάρνωνα τον Σαλάκο. Μην ξεχάσεις να δώσεις ένα αντίστοιχο πόστο και στον Αθανασόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μαρνερης εκανε το πρωτο του μεγαλο λαθος.
    Ετσι λετε ολοι?
    Με το Σαλακο?
    Εγω γιατι πιστεύω οτι εκανε το Σωστο???
    Γιατι ετσι εβγαλε απο την μαχη εναν υπολογίσιμο αντίπαλο.
    Ξεκαθαριστε εσεις με τον Τσιγκουνη τι θα κανετε και αφηστε του Μαρνερη την πλευρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μαρνέρης έλεγε στους δικούς του ανθρώπους οτι θα καθαρίσει το Σαλάκο και τελικά τον έκανε πρόεδρο στον πάρνωνα. Για το Αθανασόπουλο έλεγε πως για χάρη άλλου τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο και μετά τον έκανε αντιδήμαρχο.
    Επειτα παραιτήται και μετα ανακαλεί.
    Τώρα λέει πως δεν βάζει αλλα μας έχει φλομώσει στην προεκλογική ανακοίνωση. Επίσης πιστευει οτι έκανε σωστά με το Σαλάκο και οτι ο Σαλάκος στη συνέχεια θα τον στηρίξει στον "τίμιο αγώνα" του, ενώ παράλληλα ποντάρει στο Θέμα Τσιγκούνη μήπως και ρεφάρει.
    Ο κόσμος βλέπει και δεν είναι χαζός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούρου μπούρου μπούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου.Έχουμε πήξει στην ανακοίνωση της Συμπολιτείας.....
    Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής πράγμα :
    αφού Συμπολιτεία= Μαρνέρης,προς τι όλο αυτή η παράσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΟΛΟΙ Η ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ1/3 ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30ΧΡΟΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..!ΛΥΠΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ "ΚΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΤΟΙΜΕΣ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ? ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ:

    1. ΦΑΜΠΡΙΚΑ
    2;
    2;
    2;

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή