ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ


 «Γι’ αυτά που μας ενώνουν και θέλουμε να πετύχουμε στον τόπο μας, επιστρέφοντας στο μέλλον μας. Στον Δήμο του 21ου αιώνα!»

Αγαπητοί Συμπολίτες!

   ΄Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στα 2½ χρόνια της διακυβέρνησης του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ από μας τους ανθρώπους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, σε περίοδο μάλιστα πολιτικής / οικονομικής / κοινωνικής και αξιακής κρίσης - πολιτικών λιτότητας και εφαρμογής μνημονίων - οικονομικού και υπηρεσιακού στραγγαλισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγώνα επιβίωσής της, δημιουργήσαμε και λειτουργούμε με την ομόθυμη στήριξή σας το ΔΗΜΟ που συμφωνήσαμε στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010. Δηλαδή:
  • ΔΗΜΟ δημόσιου χαρακτήρα, νοικοκυρεμένο - βιώσιμο - αξιόπιστο και αποτελεσματικό, που οι αιρετοί του - οι υπάλληλοί του - οι συνεργάτες του - οι φορείς των πολιτών του και οι εθελοντές του δουλεύουν ως ομάδα για το μέλλον του. ΔΗΜΟ πρωταγωνιστή της δημοκρατικής ανασυγκρότησης της Πατρίδας μας
  • ΔΗΜΟ μέσα στη ζωή - περιβαλλοντικά ευαίσθητο - καλά οργανωμένο - καλά σχεδιασμένο - με καλές διασυνδέσεις και καλές εξυπηρετήσεις / δίκαιες για όλους. ΔΗΜΟ κοινωνικά προστατευτικό. ΔΗΜΟ θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής
  • ΔΗΜΟ που κατασκευάζει σημαντικά έργα υποδομής και προγραμματίζει την εκτέλεση συναφών με την ανάπτυξή του δράσεων και πράξεων, βασιζόμενος στις ολοκληρωμένες μελέτες του και στους άρτιους φακέλους του. ΔΗΜΟ δύναμη της παραγωγικής και αναπτυξιακής προοπτικής της Χώρας μας
  • ΔΗΜΟ που στηρίζει το «επιχειρείν» και υιοθετεί τις επιλογές των νέων του
  • ΔΗΜΟ φιλόξενο για τους συμπατριώτες μας της διασποράς και τους επισκέπτες μας
  • ΔΗΜΟ με ταμείο
  • ΔΗΜΟ «προορισμό»
  • ΔΗΜΟ της συνέργειας με το Κράτος και την Περιφέρεια. ΔΗΜΟ της διαδημοτικής συνεργασίας. ΔΗΜΟ με φίλους «κεφάλαιο»
  • ΔΗΜΟ για όλους εμάς
  • ΔΗΜΟ για το μέλλον μας
&
  • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ «ΠΑΡΝΩΝΑ Α.Ε» οργανωμένη όσο ποτέ και χρησιμότερη από ποτέ στους ο.τ.α / μετόχους της.
   ΄Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζετε, στην περίοδο 2014 - 2020 του νέου «ΕΣΠΑ», του μοναδικού δηλαδή χρηματοδοτικού - παραγωγικού και αναπτυξιακού εργαλείου των ΔΗΜΩΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ, αυτό που κυρίως απαιτείται είναι η ολοκλήρωση του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ «ως Δήμου για το διηνεκές».
   Για να επιτύχουμε  «το Δήμο για το διηνεκές»  χρειαζόμαστε στη διοίκηση του  Οργανισμού μας, δίπλα στους  εξειδικευμένους - τους έμπειρους  και τους καταγεγραμμένους ως αυτοδιοικητικά ορθολογιστές και αποτελεσματικούς, νέους ανθρώπους. Νέους ανθρώπους με ιδιαίτερα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, που έχουν τη θέληση και το χρόνο να υπηρετήσουν το ΔΗΜΟ με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Νέους ανθρώπους με ιδιαίτερη ικανότητα στη διαχείριση της καθημερινότητας του πολίτη και στην εξυπηρέτησή της. Με ιδιαίτερη ικανότητα στη δημοτική δημιουργία - στη διαδημοτική συνεργασία - στη συνέργεια με την Περιφέρεια και το Κράτος. Με ιδιαίτερη ικανότητα στη συλλογική - συνοχική - καινοτομική και διεκδικητική  δουλειά. Με ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αίσθηση της αλληλεγγύης - της προοπτικής - της ανάπτυξης, την αίσθηση της αποδοτικής διαχείρισης του «κεφαλαίου των φίλων του ΔΗΜΟΥ μας». Νέους ανθρώπους που αγαπούν χαρακτηριστικά την κοινωνία μας - τον τόπο μας - την ιστορία μας - τον πολιτισμό μας - το φυσικό και οικιστικό ανάγλυφό μας. Νέους ανθρώπους που απαλλαγμένους από «δουλείες» και «ναρκισσισμούς» - «τάσεις δανεισμού ή υποθηκών από το μέλλον» και με όρους κοινωνικού εθελοντισμού - διαφάνειας και δημοτικής διαλεκτικής και πρακτικής πλημμυρίζουν τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, κάνοντάς μας περήφανους.
   Με δεδομένη την πλειοψηφία της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» στην κοινωνία μας, πλειοψηφία που ξεπερνάει σε ποσοστό κατά πολύ το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου 2010 και με το συνδυασμό μας να πλημμυρίζει από νέους ανθρώπους, ξεκινάμε για το 2020. Ξεκινάμε για το 2020 όλοι μαζί, αφήνοντας έξω μόνο αυτούς που εξακολουθούν να διακατέχονται από «δουλείες» ή «ναρκισσισμούς» ή «τάσεις δανεισμού» & «υποθηκών από το μέλλον».

Με  την ευθύνη που απαιτείται λοιπόν και με το σύνθημα
΄Ολοι  μαζί και κάθε γενιά από  το «πόστο της», για το ΔΗΜΟ της Νέας Προγραμματικής Περιόδου. Για το ΔΗΜΟ του «νέου ΕΣΠΑ». Για το ΔΗΜΟ της προοπτικής με καινοτομία και εξειδικευμένη αυτοδιοικητική πρακτική! ΄Ολοι μαζί, με όχημα τη «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» - το έργο της και τους στόχους της, για τον ολοκληρωμένο ΔΗΜΟ της νέας εποχής!
αλλά  και με την ευχή
«άι α πορεία νάμου»
σας ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη εκτίμησή σας και την πρωτοφανή στήριξή σας.

20 Ιουλίου 2013
Με τιμή
ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. Νέοι άνθρωποι όπως αυτοί που κατακλύζουν ήδη το δημοτικό συμβούλιο....Πρωτοφανής στήριξη όλων αυτών που τάζει με τακτικές ψωροκώσταινας...
    περιμένω με αγωνία το σχόλιου το δεξιού ή του νίκου για την πολιτική νίκης του μαρνέρη και την ανάγκη στήριξης στον "αειθαλή έφηβο" τσιγκούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή