Διεθνές άρωμα στο 2ο multisport Τσακωνιάς με νίκη του Ιταλού Andrea Mauri

Συνολικά 79 αθλητές συμμετείχαν στον 2ο Αγώνα multisport Τσακωνιάς που έγινε την 25/8/2013. Οι ατομικές συμμετοχές ήταν 35, ενώ 32 αθλητές πήραν μέρος στο ομαδικό. Επίσης, υπήρξαν και 8 μικροί επίδοξοι αθλητές που έκαναν τον δικό τους αγώνα πριν την εκκίνηση. Τέλος, υπήρξαν και 3 ποδηλάτες και 1 κολυμβήτρια που έκαναν τον δικό τους αγώνα στα ατομικά αγωνίσματα. Δυστυχώς, 23 αθλητές από αυτούς που είχαν δηλώσει συμμετοχή δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην εκκίνηση μαζί με τους άλλους αθλητές. Αυτό που μας στενοχώρησε ιδιαίτερα, είναι πως στον αγώνα του ατομικού δεν υπήρξε καμία συμμετοχή στην κατηγορία των γυναικών.

Κατηγορια ανδρών

Στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος από την κολύμβηση βγήκε ο Αθανασόπουλος Ηλίας και πίσω του ακολουθούσαν ο Άλκης Καφώρος και Αντωνόπουλος Δημήτρης. Ο αθλητής από την Ιταλία Mauri Andrea, βγήκε 5ος από το νερό και o 15χρονος, ίσως μελλοντικός πρωταθλητής μας Μαυρόγιαννης Άγγελος, βγήκε 7ος. Στο ποδηλατικό σκέλος, ο Ιταλός αθλητής πέρασε στην 1η θέση και ο Καφώρος Άλκης κράτησε την 2η θέση. Στην τρίτη θέση ανέβηκε ένας αθλητής από την Γερμανία, ο Sebastian Zenk. Ενώ στην 4η βρέθηκε ο Μαυρόγιαννης Άγγελος, κερδίζοντας 1 θέση από το κολύμπι. Στο τρέξιμο η μόνη αλλαγή που υπήρξε στην κατάταξη, είναι αυτή του Μαυρόγιαννη Άγγελου που κατάφερε να περάσει τον Γερμανό αθλητή και να τερματίσει τελικά 3ος.

Κατηγορία βετεράνων
Στους βετεράνους πρώτος στην κολύμβηση ήταν ο Βαμβακίδης Ιωάννης 2 λεπτά μπροστά από τον 2ο Γκέλη Αλέξη. Τρίτος στην κολύμβηση ήταν ο Καλλίνικος Παναγιώτης. Στο ποδήλατο, ο Παπαδεράκης γύρισε 2ος, αλλά όπως μας ενημέρωσε αργότερα, είχε εγκαταλείψει και δεν έκανε όλη την διαδρομή. Οπότε, ουσιαστικά 2ος μετά την ποδηλασία ήταν ο Γκέλης Αλέξης και 3ος ο Συμνιώτης Δημήτρης που είναι ποδηλάτης και ανέβηκε αρκετές θέσεις. Στο Τρέξιμο δεν άλλαξε κάτι στις πρώτες 2 θέσεις. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Καλλίνικος Παναγιώτης, περνώντας τον Συμνιώτη Δημήτρη και τον Κυπριώτη Μιχαήλ που βρισκόντουσαν μπροστά του. Να σημειώσουμε πως στις απονομές καλέσαμε τον Παπαδεράκη Νίκο. αλλά καθώς δεν είχε ολοκληρώσει το άθλημα της ποδηλασίας, η 3η θέση ανήκει στον Καλλίνικο Παναγιώτη στον οποίο θα σταλεί το μετάλιο.

Ομαδικό
Στο ομαδικό από το νερό 1η ομάδα βγήκε η ΑΛΣ Σωμ. Μαραθώνιας Κολύμβησης, 2η ο ομάδα των Δημητρακόπουλου-Γκούντα και 3η η ομάδα των Δολιανών. Στο ποδηλατικό το ΑΛΣ Σωμ. Μαραθ. Κολυμβησης κράτησε την 1 θέση, ενώ η ομάδα Στρουμφάκια σκαρφάλωσε στην 2η θέση μετά από μία δυνατή ποδηλασία. Στην 3η θέση βρέθηκε η ομάδα των Ασημακοπούλου-Γεράκη-Πλατή, ενώ 40 δευτερόλεπτα πίσω τους ακολουθούσε η ομάδα από τις Σπέτσες. Η μόνο αλλαγή στην τελική κατάταξη ήταν ότι η ομάδα των Σπετσών κατάφερε να τερματίσει τελικά στην 3η θέση παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα της Three Level Power θα είχε τερματίσει αυτή στην 3η θέση, αλλά ο αθλητής της που έκανε το τρέξιμο από απροσεξία του και από λάθος συνεννόηση με τους εθελοντές, συνέχισε να τρέχει ενώ θα έπρεπε να περάσει από τον τερματισμό. Ο χρόνος του στο τρέξιμο είναι εντυπωσιακός αν σκεφτούμε πως έτρεξε περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους. Τέλος, να σημειώσουμε τον χρόνο 16:10 που έκανε ο πρωταθλητής μας από την Τρίπολη Σάκης Καλδής.

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα
http://www.trinews.gr/item.php?id=825

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου