3η Πρωταθλήτρια στο κόσμο για το 2013 στο ΤαεΚβοΝτο η Μαρίνα Μπεκύρου από το Λεωνίδιο!

Στις 17-21 Ιουλίου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TKD στη Βουλγαρία.
Η Μαρίνα Μπεκύρου, γέννημα θρέμα Λεωνιδίου και 4 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, αν και απείχε από το άθλημα τρία χρόνια λόγω σπουδών, αποφάσισε να συμμετάσχει. 
Μετά την προετοιμασία με τον δάσκαλό της Άρη Βελισσαρόπουλο προκρίθηκε στην Εθνική και γύρισε πριν λίγες μέρες με το πρώτο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.
Αν και μάχεται σε μια από τις πιο δύσκολες κατηγορίες ( -63 KG ) και στο παγκόσμιο οι αποστολές των άλλων χωρών έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα ένα και δύο μήνες πριν τους αγώνες, η ελληνική εθνική δεν έχει τη οικονομική δυνατότητα να συντονίσει τους αθλητές της παρά μόνο για μια εβδομάδα πριν φύγει.
Έτσι η Μαρίνα και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές έφυγαν με ελάχιστη προετοιμασία για να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους του κόσμου.
Είναι ένας πραγματικός άθλος το γεγονός ότι η νεαρή φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας κατάφερε παράλληλα με την εξεταστική της, να προπονείται σχεδόν καθημερινά για 4 εβδομάδες και γύρισε στο Λεωνίδιο με έναν τίτλο που λίγοι αθλητές αξιώνονται να κατακτήσουν στην αθλητική τους καριέρα. 3η Πρωταθλήτρια στο κόσμο για το 2013.
Ο Α.Σ. TKD ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ και ιδιαίτερα ο προπονητής Άρης Βελισσαρόπουλος που έχει κυριολεκτικά "μεγαλώσει" την Μαρίνα στα τερέν του Ελληνικού TKD, γνώριζε από πολύ νωρίς τις απεριόριστες δυνατότητές της και πάντα την ωθούσε για έναν στόχο υψηλότερο από τον προηγούμενο. Είναι ιδιαίτερα υπηρήφανος για όλους τους μαθητές του και πολύ συγκινημένος για την Μαρίνα που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η θέληση και η σκληρή δουλειά φέρνουν καρπούς.
Εύχεται σε όλα τα παιδιά δύναμη και θέληση να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μαρίνας καθώς και των άλλων Πανευρωπαϊκών και Πανελλήνιων πρωταθλητών του συλλόγου ώστε να δρέψουν κάποτε κι αυτά τους χρυσούς καρπούς του ερασιτεχνικού πρωταθλητισμού: δόξα, αναγνώριση και οπωσδήποτε σπουδαστικά προνόμια.
 kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στη Μαρίνα και τον Προπονητή της! Τιμούν το Λεωνίδιο ακόμα μια φορά! Τους ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΡΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΜΠΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ ΜΑΖΗ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΗ ΦΕΥΓΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΙΤΗΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΜΗΣ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΙΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΝΗ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή