Τουρνουά 3on3 - Δ.Ε. Τυρού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11/8 το δέκατο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργάνωσε η Δ.Ε. Τυρού σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Τυρού.

Η συμμετοχή ήταν και φέτος μεγάλη καθώς στην κατηγορία ανδρών συμμετείχαν  δεκαοχτώ (18) ομάδες, στην κατηγορία Λυκείου εννέα (9)  και δύο ομάδες στην κατηγορία του Δημοτικού.

Το θέαμα ήταν συναρπαστικό καθώς στο τουρνουά έλαβαν μέρος και παίχτες που αγωνίζονται στη Β και Γ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης. Το τουρνουά τίμησαν με τη συμμετοχή τους αθλητές και παραθεριστές όχι μόνο από την περιοχή της Δ.Ε. Τυρού αλλά και από το Λεωνίδιο, τα Πούλιθρα και το Άστρος.

Το επίπεδο του τουρνουά ήταν κατά κοινή ομολογία υψηλό με τους περισσότερους αγώνες να είναι αμφίρροποι και με τους αθλητές να προσφέρουν ωραίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε και τις τρεις μέρες του τουρνουά στο Γυμνάσιο του Τυρού.

Όσον αφορά στους νικητές του τουρνουά, στην κατηγορία των ανδρών νικήτρια ήταν η ομάδα από τα Πούλιθρα (φώτο) αποτελούμενη από τους : Ορφανό Κωνσταντίνο, Ορφανό Παναγιώτη, Ντάσκα Ταξιάρχη, Ντάσκα Φάνη και Σύρμα Γιάννη. 

Στην κατηγορία του Λυκείου νικητές αναδείχθηκαν οι έφηβοι του Γ.Σ.Τυρού Μένης Χ., Κριτικός Ν., Κότσυφας Π., Ευσταθίου Ι. .

Στα τρίποντα, τέλος, νικητής αναδείχθηκε ο Αλεξανδρόπουλος Θ.

Διαιτητές της διοργάνωσης : Φιλιππακόπουλος Κων/νος , Κυρίος Νεκτάριος
Υπεύθυνος διοργάνωσης : Τσουκάτος Δημήτρης
Υπεύθυνος αθλητικών εκδηλώσεων : Σωτηρόπουλος Μιχάλης

Τις απονομές έκαναν :
Στην κατηγορία Ανδρών : Τριανταφύλλου Ιωάννης (Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Τυρού)
Στην κατηγορία Λυκείου : Σωτηρόπουλος Μιχάλης (Πρόεδρος Τ.Κ. Τυρού)
Στην κατηγορία Δημοτικού : Κριμήτσος Κωνσταντίνος ( Γενικός Αρχηγός Γ.Σ.Τυρού)
Στο Διαγωνισμό Τριπόντων : Λαλουδάκης Δημήτριος (Περιφερειακός Σύμβουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου