Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αρκαδία


astynomia_440_355 Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (3.10.2013), από το πρωί έως το βράδυ, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν εξήντα έξι (166) άτομα, εκ των οποίων εκατόν πενήντα ένα (151) ήταν ημεδαποί και δεκαπέντε (15) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν σαράντα (140) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ήταν ημεδαποί και επτά (7) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -979.501,74- ευρώ.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά, εξήντα πέντε (65) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

1 σχόλιο:

  1. Να σε σταματήσει για δίπλωμα και να σε πάει μέσα για χρέος στην εφορία.
    Πως κατάντησαν την αστυνομία, να διώκει τους Έλληνες. Να πιάσει και έναν ξένο για χρέος στο δημόσιο.
    Αλλά ξέχασα οι ξένοι μόνο παίρνουν δεν δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή