Δελτίο Τύπου Τοπικής οργάνωσης Τρίπολης. Χρυσή Αυγή!

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως
Πλατεία Κολοκοτρώνη αρ.8
Τηλέφωνο-φαξ 2710-223073

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως κάθε πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός,έτσι και την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τοπικής μας Οργανώσεως η μηνιαία όλομέλεια.
Στά κατάμεστα από τα μέλη γραφεία μας πραγματοποιήθηκαν ομιλίες
στελεχών της Τοπικής μας καθώς και ενημέρωση των παρευρισκομένων
για το φλέγον ζήτημα της άδικης ( πέρα από κάθε έννοια δικαίου ),παράνομης και αντισυνταγματικής προσωρινής κράτησης του Γενναίου μας Αρχηγού και δύο βουλευτών του κινήματός μας.
Ακολούθησε διάλογος μεταξύ μελών,κατά τη διάρκεια  του οποίου προέκυψε σύσσωμη αποφασιστικότητα των μελών μας να συνεχίσουμε με περισότερη πίστη και θέρμη τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα για  να λάμψει η αλήθεια να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι και έρθει εκείνη η ευλογημένη ημέρα όπου θα ελευθερωθεί η αγαπημένη μας Πατρίδα από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες.
Πρός το τέλος της εκδηλώσεως είχαμε την ευχάριστη έκπληξη να μας επισκεφθεί ο συναγωνιστής και βουλευτής του κινήματος Ηλίας Παναγιώταρος τον οποίο ο κόσμος  υπεδέχθη με συγκίνηση και ενθουσιώδη  παρατεταμένα χειροκροτήματα σε ένα (τρόπον τινά) καλοσώρισμα, ύστερα βέβαια από την άδικη και ατιμωτική συμπεριφορά που του επιφύλαξε το σύστημα,με το να τον περιφέρει σιδεροδέσμιο σε εισαγγελικά και ανακριτικά γραφεία, μαζί τους άλλους δύο βουλευτές μας,λες και επρόκειτο για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Με την ευκαιρία κάνουμε γνωστό ότι το από 1ης Οκτωβρίου τα γραφεία θα λειτουργούν εκάστη Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή από ώρας 17,30 έως 21,30.
Κατά τις ημέρες που τυχόν πραγματοποιούνται πορείες ή διαδηλώσεις διαφόρων " αντιφασιστών",που στρέφονται κατά του Κινήματός μας, τα γραφεία μας θα παραμένουν κλειστά για λόγους ασφαλείας,καθ'όσον υπάρχουν πληροφορίες για πρόκληση εις βάρος μας προβοκάτσιας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ

Από το γραφείο τύπου

2 σχόλια:

  1. Τι θα γινει με αυτους? καθε μερα ολη μερα ολη νυχτα τους κατιγορανε κανενας δε πιστευει? τι αλλο πρεπει να κανουμε? δεν πεφτουν κατω απο 7% με τιποτα. ολο ανεβαινουν που θα παει αυτο?
    ΔΕΝ ασχολουμαστε ανεβαινουν,
    ασχολουμαστε 24 ωρες το 24ωρο παλι ανεβαινουν.
    τι θα κανουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρειτε αλλη λυση.
    κοψτε τους τα λεφτα να μην εχουν να κανουν δωρεες και να μοιραζουν φαγητα. να μην εχουν και βοηθανε τον κοσμο να δω τι θα κανουν? θα πανε στο 1%.
    ΧΩΡΙΣ λεφτα δεν θα ξαναμοιρασουν τροφιμα σε Ελληνες να δω θα τους ψηφισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή