Δ Η Μ Ο Σ Ι Α Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η του Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας!


προς
τους Πολίτες - τους Συμπατριώτες της Διασποράς και τους Φίλους
των Δ.Ε Κοσμά - Λεωνιδίου & Τυρού.
(11 Νοεμβρίου 2013)



Αγαπητοί Συμπολίτες - Συμπατριώτες μας της Διασποράς και Φίλοι μας!

  ΄Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, για να ολοκληρωθεί ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ στην επόμενη κρίσιμη, λειτουργικά - αξιολογικά και αναπτυξιακά, δημοτική περίοδο, απαιτούνται κυρίως:
  Α). Κοινωνική συνοχή, αυτοδιοικητική συνείδηση & λογική, ενάργεια, ασφαλής κρίση, ομοθυμία, συλλογικότητα.
  Β). Οικονομική επάρκεια.
  Γ). Επιχειρησιακή αυτοτέλεια, με υπηρεσιακές μονάδες καλά στελεχωμένες και λειτουργούσες έγκαιρα & αξιόπιστα, ώστε να υπηρετείται ακώλυτα το δικαίωμά μας για βασικά κοινωνικά αγαθά & υπηρεσίες στον τόπο μας.
  Δ). «Κεφάλαιο Φίλων» παντού, ιδιαίτερα στο ΚΡΑΤΟΣ & στα ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, στην ΕΝΑΕ & στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, στην ΚΕΔΕ & στην ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, στην ΕΕΤΑΑ κ.λ.π.
  Ε). Πράξεις και δράσεις μέσω ΕΣΠΑ - ΣΕΣ και ΣΔΙΤ, συμπληρώνουσες τις δομές & υποδομές στην περιοχή μας.
  ΣΤ). Δημοτική Αρχή για την περίοδο 2014-2019, αποτελούμενη από συμπολίτες μας που αφ’ ενός συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα τυπικά & ουσιαστικά προσόντα και αφετέρου διατίθενται να μας υπηρετήσουν με πλήρη & αποκλειστική απασχόληση - ξεχωριστή υπευθυνότητα - χαρακτηριστική νομιμότητα ενεργειών & υπογραφή, από συμπολίτες μας που εγγυώνται αφειδώλευτα την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας του δημότη μας, από συμπολίτες μας που εγγυώνται τη δημοτική δημιουργία - τη διαδημοτική συνεργασία - τη συνέργεια με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και το ΚΡΑΤΟΣ, από συμπολίτες μας που εγγυώνται τη συλλογική - συνοχική - καινοτομική - διεκδικητική και αποτελεσματική δουλειά, από συμπολίτες μας που έχουν καταστήσει ολοφάνερη τη θετική αίσθησή τους για την αλληλεγγύη - την προοπτική - την ανάπτυξη - την αποδοτική διαχείριση του «κεφαλαίου των φίλων μας», από συμπολίτες μας που έχουν σηματοδοτήσει ουσιαστικά με τις πράξεις τους την αγάπη τους για την κοινωνία μας - την περιοχή μας - την ιστορία μας - τον πολιτισμό μας - την παράδοσή μας - το φυσικό & οικιστικό ανάγλυφό μας, από συμπολίτες μας απαλλαγμένους από «δουλείες» ή «ναρκισσισμούς» και «τάσεις δανεισμού ή υποθηκών από το μέλλον», από συμπολίτες μας που έχουν ξάστερα τα χαρακτηριστικά του κοινωνικού εθελοντισμού - της διαφάνειας και της δημοτικής διαλεκτικής & πρακτικής.
  Προϋπόθεση για να προκύψει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 η Δημοτική Αρχή που χρειαζόμαστε στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ για την επόμενη καθοριστική, για την ολοκλήρωσή του και το μέλλον του, δημοτική περίοδο, είναι:
  «Ψηφοδέλτιο συνδυασμού (όχι παρατάξεων), ευρύχωρο κοινωνικά, που κηδεμονεύεται μόνο από το δημοτικό συμφέρον και το οφειλόμενο καθήκον προς όλους μας».
  Ευχόμενος γόνιμη διεργασία και διατελών με τιμή

ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

9 σχόλια:

  1. αρχίσαμε πάλι....να φανταστώ σε μία βδομάδα θα βγει καινούρια ανακοίινωση με το ίδιο ακριβώς κείμενο και στο τέλος θα λέει...." βάζω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών του Λεωνιδίου" κλπ κλπ ψηφίστε τον ενωτικό Μαρνέρη. Τελικά η συγκέντρωση για το φόρο ακινήτων γιατί έγινε? Για τον φόρο ή για να μας προετοιμάσει για τη σημερινή ανακοίνωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ δεν μας ειπες για ποιο λογο ηρθες στην συγκεντρωση και μιλησες ;μηπως για να μας καθησυχασεις για λογαριασμο του Ανδρεα;γιατι αυτα τα ολιγα που ειπες καποιος αλλος στα σφυριξε.Κριμα γιατι εισαι νεος ανθρωπος και δυστυχως καθε μερα γινεσαι και πιο κομματικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστο φίλε, εγώ την συγκέντρωση την παρακολουθούσα από μακριά. και δεν μου χρειάζεται να κυνηγάω "φαντάσματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπεις να αναγράφεται κάποιο όνομα στο σχόλιο του 8:36πμ εμπαθέστατε φίλε, που αμέσως σπεύδεις να το προσωποποιήσεις? Η μήπως είναι η πρώτη φορά που ακούς τα σχολιανά σου για την φαρσοκωμωδία με το …βάζω δεν βάζω.
    Είμαστε νέοι, είμαστε πολλοί, και θα κάνουμε κριτική όσο και αν σε ενοχλεί…
    Υ.Γ. Καλό είναι και εσύ να κάνεις κριτική σε αυτά που λέει κάποιος και όχι για αυτά που θέλεις να προπαγανδίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην καρφωνεσαι τοσο ευκολα,καλο να πας να παρεις κανενα μαθημα απο τον Μιμη.Οσο για τοσο εισαστε πολλοι και νεοι κ.τ.λ καλο θα ητανε να ειχατε ασχοληθει με τα κοινα την εποχη που σας το ειχανε ζητησει και εννοω την εποχη που ο Τσιγκουνης σου ειχε ζητησει να βαλεις συμβουλος μαζι με τον συνδυασμο του και εσυ και καποιοι αλλοι που τωρα το παιζετε μπροσταρηδες και οτι νοιαζοστε για το καλο του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγαίνουν οι ¨άσσοι¨από το μανίκι σιγά σιγά .... Απαιτούνται τέτοιοι "φίλοι" λοιπόν κι εμείς τους έχουμε , ε ; Κάπως έτσι πάει ! Οι αναφερόμενοι φορείς βοηθούν όταν κάτι ζητείται με επιμονή, ακρίβεια, σωστό προγραμματισμό και οργάνωση....Ας αφήσουμε τους διατυμπανισμούς και τις κακομοιριές για να σταθούμε στα πόδια μας ως Δήμος. Δύσκολα τα πράγματα , ναι , αλλά κοιτάζοντας την ουσία μόνο θα βγει κάτι καλό. Ο κόσμος ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ πλέον κι αυτό πολλούς τους χαλάει ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε πλατσαρα,μονομαχια στο ελ πασο εγινε.δεν γινεται καλυτερα ντιμπειτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, για να ολοκληρωθεί ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ στην επόμενη κρίσιμη, λειτουργικά - αξιολογικά και αναπτυξιακά, δημοτική περίοδο, απαιτούνται κυρίως: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΙΛΩΝ .
    Αυτά είναι μερικά από τα παραπάνω..... Τέτοιους φίλους και γνωριμίες έχει ο προηγούμενος Δήμαρχος....δηλαδή να τον ξαναβγάλουμε????Καλό!!!! Κι αν τους έχει ο νυν Δήμαρχος , τότε γιατί δεν κάνει τίποτα στον τόπο ( λιμάνι κλπ) ??? Τώρα μιλάμε ή κοροϊδευόμαστε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλ ,προεκλογικα θα ακουσουμε?

    αμερικα γιναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή