40 ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2013 στα γραφεία της Τ.Ο.Τριπολεως τελεσθει τρισαγιο στην μνημη των Ηρώων Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν άνανδρα την 1η Νοεμβρίου 2013 στο Ν.Ηράκλειο.
Η τελετη εκλεισε με την ομιλια του Γραμματέα της Τ.Ο. κ.Ν.Σκαντζου. 
Σήμερα για όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες, για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές αλλά και για όλους τους Εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες είναι ημέρα Τιμής και Μνήμης.
Συμπληρωθήκαν ήδη 40 ημέρες από την ημέρα που το κίνημά μας δέχτηκε το οδυνηρό πλήγμα της απώλειας δυο Συναγωνιστών μας.
Γι’ αυτό και για πάντα όσο ζούμε, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι την αποφράδα ημέρα της 1ης Νοεμβρίου του 2013 εκεί έξω από τα γραφεία της τοπικής του Νέου Ηρακλείου, δολοφονήθηκαν άνανδρα δύο Έλληνες Εθνικιστές, δύο Χρυσαυγίτες, δύο νέα παιδιά Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης.
Σήμερα με την συμπλήρωση 40 ημερών από τον άδικο θάνατο τους, τον θάνατο δύο αγνών Εθνικιστών, του Γιώργου και του Μανώλη, σ’ αυτή την σεμνή τελετή έχουμε χρέος να τους φέρουμε στην σκέψη μας και να σταθούμε για λίγο προσοχή σε ένδειξη Τιμής και Μνήμης.
Να τιμήσουμε τη μνήμη τους και να θυμηθούμε τον άδικο αλλά ηρωικό χαμό τους.
Να θυμόμαστε ότι ήταν δύο νέα χαμογελαστά παιδιά, αγνά και άδολα.
Να θυμόμαστε ότι έχασαν τις ζωές τους από σφαίρες δολοφόνων στο άνθος της νιότης τους, πριν ακόμα ζήσουν ουσιαστικά και πριν προλάβουν να πραγματοποιήσουν τα νεανικά τους όνειρα.
Να θυμόμαστε ότι δεν είχαν βλάψει ποτέ κανέναν .
Το μόνο τους έγκλημα ήταν ότι αγαπούσαν με πάθος την Ελλάδα και ήθελαν να την δούν κάποια στιγμή ελεύθερη από τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του ελληνικού Λαού, αλλά και απαλλαγμένη από τους ντόπιους δυνάστες , που της έχουν καθίσει στο σβέρκο και έχουν οδηγήσει τον Ελληνικό Λαό στην πείνα στην αυτοκτονία και στην εξαθλίωση.
 Να θυμόμαστε επίσης ότι δεν έπεσαν νεκροί από κάποια αντιπαράθεση ή σύγκρουση με ιδεολογικούς αντιπάλους.
Έπιναν καφέ και συζητούσαν ήρεμα μεταξύ τους έξω από τα γραφεία της τοπικής, εκεί όπου τους βρήκαν οι δολοφονικές σφαίρες των δειλών αριστερών φονιάδων.
Να θυμόμαστε ότι η δολοφονία τους σχεδιάστηκε σε σκοτεινά καταγώγια από αριστερούς ηθικούς αυτουργούς από νοσηρούς και διεστραμμένους εγκεφάλους στο όνομα μιάς, δήθεν, μιάς κάποιας επαναστατικότητας. Εναντίον ποιών;
Εναντίων αθώων νέων Ελλήνων και τους εκτέλεσαν επίσης, αδίστακτοι αριστεροί τρομοκράτες δολοφόνοι από τους εγκληματίες εκείνους δηλαδή, του κοινού ποινικού δικαίου, που από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα σε 85 και πλέον  δολοφονίες και σε 450 τραυματισμούς.
Στη σημερινή τελετή δεν ταιριάζουν λόγια αντεκδίκησης αλλά λόγια Τιμής και Μνήμης προς τους δικούς μας νεκρούς.
Σήμερα κάνουμε ένα σεμνό πολιτικό μνημόσυνο.
Ας μην πάει τι μυαλό κανενός ότι οι παραπάνω αναφορές υπονοούν ή υποκινούν σε καμία περίπτωση αντεκδίκηση προς τους αριστερούς  συμπατριώτες μας. Όχι. Δεν λέμε ότι όλοι οι αριστεροί είναι δολοφόνοι και τρομοκράτες.
Λέμε όμως μια ωμή αλήθεια και πραγματικότητα, που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ .Λέμε, ότι όλοι οι δολοφόνοι και οι τρομοκράτες από το 1974 μέχρι σήμερα ήταν αριστεροί.
Υπονοούμε όμως σαφώς, ότι όταν η χώρα αποκτήσει Εθνική ηγεσία, αυτοί οι στυγεροί δολοφόνοι θα πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για να δικαιωθούν έτσι και ψυχές όλων των αθώων νεκρών όπως και του Μανώλη και του Γιώργου, που είναι πλέον δικοί μας νεκροί οι δικοί μας Ήρωες ,οι Άγιοί μας.
Υποσχόμαστε, ότι η θυσία τους για εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν θα πάει χαμένη.
Θα αποτελεί για το μέλλον φάρο φωτεινό ,που θα μας οδηγεί να αγωνιστούμε με περισσότερο πείσμα εναντίον του εσμού της δικτατορίας των διεφθαρμένων και υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδας μας.
Το αίμα τους επίσης , το νεανικό τους αίμα δεν θα πάει χαμένο.
Θα βάψουμε με αυτό λάβαρο πορφυρό, να ανεμίζει στους αιθέρες, για να το ακολουθούν οι νέες γενιές Εθνικιστών στον για την μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.
Με την ευκαιρία της σεμνής αυτής  τελετής δίνουμε όρκο τιμής στη μνήμη του Γιώργου και του Μανώλη, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.
Δεν μας τρομάζουν ούτε οι φυλακές ούτε οι σφαίρες.
Είμαστε αποφασισμένοι για όλα.
Γιώργο και Μάνο!
Αιωνία σας η μνήμη.
Αθάνατοι!  
 
Από την Τοπική Οργάνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου