Αυτές είναι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των τριών βουλευτών Αρκαδίας!

Αναρτήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των τριών βουλευτών Αρκαδίας, Ανδρέα Λυκουρέντζου (ΝΔ), Κώστα Ζαχαριά (ΣΥΡΙΖΑ) και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (ΠΑΣΟΚ) για το οικονομικό έτος 2012 (χρήση 2011).
Δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Πρόεδρο της  Επιτροπής για τον Έλεγχο των Οικονομικών των Κομμάτων και των Βουλευτών,  Γεώργιο Καλαντζή.
Οι δηλώσεις αυτές ελέγχθηκαν από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, στους οποίους η Επιτροπή ανέθεσε τη διενέργεια λογιστικής ή οικονομικής πραγματογνωμοσύνης ή άλλων ελεγκτικών πράξεων επ’ αυτών. Ο έλεγχος έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3213/2003 και για κάθε ελεγχόμενο οι ορκωτοί συνέταξαν ατομική έκθεση ελέγχου. Στις εκθέσεις αυτές έγινε πλήρης καταγραφή όλων των δηλωθέντων περιουσιακών στοιχείων, με στόχο να διακριβωθεί εάν, με βάση τα δηλωθέντα, η απόκτηση νέων περιουσιακών στοιχείων ή η επαύξηση υφισταμένων, εκ μέρους των υπόχρεων, δικαιολογείται από το ύψος των πάσης φύσεως εσόδων, σε συνδυασμό και με τις δαπάνες διαβιώσεώς τους.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

 kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο:

  1. εγω ξερω οτι σημερα οι συνδυκαλιστες των ναυπηγειων που ειναι ΝΔ διεγραψαν τον ΣΑΜΑΡΑ,γιατι οταν ηταν αντιπολιτευση τους ελεγε μολις ερθει θα κανει εξεταστικη για τα υποβρυχια να λαμψει η αληθεια και τωρα καλυπτει τον βενιζελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή