Πρόσκληση Σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας 23-12-2013

Με την παρούσα, προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην (29/2013) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας, η οποία θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα στο Λεωνίδιο (αίθουσα Βιβλιοθήκης) την (23η) Δεκεμβρίου (2013) - ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με θέματα της  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:


Θέμα 1ο: Επί εισηγήσεως Δ/ντη ΕΠΑΛ Λεωνιδίου για τη δημιουργία Νέας Ομάδας Προσανατολισμού: Τεχνολογικών εφαρμογών – Τομέας: Πληροφορικής – Ειδικότητας: Τεχνικός Η/Υ και δικτύων Η/Υ στο ΕΠΑΛ Λεωνιδίου.
Θέμα 2ο: Περί της ανανέωσης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της περιοχής.
Θέμα 3ο: Περί της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών τεχνικών υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Λεωνιδίου (θέσεις Χείλαρη – Σαρρή) κατά την 481/2013 μελέτης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Δήμου Τρίπολης.
Θέμα 4ο: Περί εγκρίσεως του 1ου ΑΠΕ του έργου «Διάνοιξη δρόμου προς Λυγαριά Τ.Κ. Σαπουνακέικων Δ.Ε. Τυρού».
Θέμα 5ο: Περί της εγκρίσεως του πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δ.Δ. Πουλίθρων – Μαριου & Παλαιοχωρίου».
Θέμα 6ο: Περί ανανέωσης σύμβασης τηλεϊατρικής παρακολούθησης και διακανονισμού πληρωμής με την εταιρεία “cardioexpress”.
Θέμα 7ο: Περί της διοργάνωσης εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και την εορτή των Θεοφανείων.

19η  Δεκεμβρίου  2013
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Παναγιώτης Ι. Γεωργίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου