Προωθήθηκε η ανάπλαση του κέντρου Λεωνιδίου συνολικού κόστους 3.360.000 ευρώ

Το έργο αφορά σε όλο το κέντρο από την είσοδο Λεωνιδίου έως τους Μύλους
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Γιάννης Μαρνέρης, κοινοποίησε την πρόσφατη θετική αξιολόγηση για ένα σημαντικό έργο υποδομής που αφορά στην ανάπλαση του κέντρου του Λεωνιδίου από την είσοδο αυτού έως και τους Μύλους. Για αυτό το εγχείρημα συνέπραξαν ο Υπουργός εσωτερικών κος Μιχελάκης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καθώς και ο δήμαρχος. Το έργο εντάσσεται στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 3.360.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα δώσει νέα πνοή σε όλη την περιοχή ενισχύοντας την αγορά, την αισθητική της ήδη υπάρχουσας γραφικότητας, του πολιτισμού και εντέλει του τουρισμού.
Μιλώντας και για άλλα θέματα ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, αναφέρθηκε και στο αναρριχητικό πάρκο του οπού οι εργασίες φαίνεται να ευοδώνονται άμεσα, εργασίες όπως θέσεις στάθμευσης και δημιουργίας μονοπατιών για τις διαδρομές των αθλητών του αναρριχητισμού.
Πολλοί αθλητές κατέφθασαν στα βράχια της Κυνουρίας, πραγματοποιώντας τις αθλητικές τους δραστηριότητες και διαφημίζοντας σε παγκόσμια βάση τα όμορφα τοπία, τα οποία τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από ανάλογα ευρωπαϊκά. Όλοι οι αθλητές και πολίτες της Ευρωπαϊκή Ένωσης παρέμειναν περίπου για 20 μέρες στο Λεωνίδιο.
Τέλος, ο Γιάννης Μαρνέρης επεσήμανε ότι η κίνηση στην Κυνουρία ενόψει των εορτών κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα, δίνοντας μια θετική ματιά στην αγοραστική δύναμη του τόπου.
 arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου