Ο εξοστρακισμός των αποστημάτων της Αυτοδιοίκησής μας.


 
Αγαπητοί Συμπολίτες - Συμπατριώτες της Διασποράς
&
Φίλοι του Δήμου μας!

   Περπατώντας μόνο με αυτά που μας Ενώνουν στον ΄Ισιο Δρόμο της Νέας Απαράμιλλης Αντίληψης του ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ και της «Κυψέλης των Γενεών μας» για το ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ & τη Δημοτική Αρχή που χρειαζόμαστε στην περίοδο 2014 - 2019, τρία (03) γνωστά σε όλους μας «αποστήματα» προσπαθούν, με βρώμικους τρόπους, να υπονομεύσουν την προσπάθειά μας για ένα (1) και μόνο ένα (1) ψηφοδέλτιο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, την οποία αγκαλιάζει ομόθυμα η «Αμφικτιονία του Κεφαλαίου των Πολιτών μας - των Συμπατριωτών  μας της Διασποράς & των Φίλων του ΔΗΜΟΥ μας παντού».
   Τα τρία (03) αυτά «αποστήματα», για τα οποία η Κοινωνία μας ντρέπεται που συγκαταλέγονται στα μέλη της, έχουν τα εξής αποτρόπαια αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά:
·        Τους λείπουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και η διάθεση να μας υπηρετήσουν με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση & απόδοση - με νομιμότητα ενεργειών και με ευθύνη υπογραφής & δημόσιας λογοδοσίας.
·        Δεν δύνανται να εγγυηθούν την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας του δημότη μας και του επισκέπτη μας.
·        Δεν δύνανται να εγγυηθούν τη δημοτική δημιουργία - τη διαδημοτική συνεργασία - τη συνέργεια με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και το ΚΡΑΤΟΣ.
·        Δεν δύνανται να εγγυηθούν τη συλλογική - συνοχική - καινοτομική - διεκδικητική και αποτελεσματική δουλειά.
·        Τους λείπει η αίσθηση για την αλληλεγγύη μεταξύ μας - για την προοπτική μας - για την ανάπτυξή μας - για την αποδοτική διαχείριση του «Κεφαλαίου των Φίλων μας» - για τη γόνιμη διαχείριση των χορηγιών των «Συμπατριωτών μας της Διασποράς».
·        Δεν έχουν να επιδείξουν πράξεις που να σηματοδοτούν την αγάπη τους για την κοινωνία μας - την περιοχή μας - την ιστορία μας - τον πολιτισμό μας - την παράδοσή μας - το φυσικό και οικιστικό ανάγλυφο του περιβάλλοντός μας.
·        Στερούνται δράσεων κοινωνικού εθελοντισμού - λαϊκού διεκδικητισμού - διαφάνειας και δημοτικής διαλεκτικής - λογικής & πρακτικής.
·        Φοράνε «προσωπεία», διακατέχονται από «εγωασθένειες» - «ναρκισσισμούς» & «κομματικές δουλείες» και διακρίνονται για τις «αγκυλώσεις τους στον «τροϊκανισμό & τον δ.ν.τ(αφισμό)». Το χειρότερο αυτοδιοικητικά όμως είναι οι «τάσεις δανεισμού ή υποθηκών από το μέλλον» που επιδεικνύουν σε βάρος των συμφερόντων μας.
   Τα «αποστήματα» αυτά ακολουθούνται και από καμιά 12αριά μαύρες και «αργυρώνητες» γάτες καθώς και από κάνα 5άρι «αυτοδιοικητικά σχιζοφρενείς» σέρφερ του διαδικτύου.
   Πως τιμωρούμε τα «αποστήματα» αυτά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ, ώστε να διαχειριζόμαστε ακώλυτα την αυτοτροφοδοτούμενη προοπτική μας και να μην ντρεπόμαστε που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, χύνοντας κόνιο στη Συνοχή μας και στην Ελευθερία μας;
   Μα με τον εξοστρακισμό τους στο διαδραστικό πίνακα του κτηνοτροφικού πάρκου που τους ετοιμάζουμε, τυλιγμένους στην ταριχευτική κάπα που μας έχει εφοδιάσει η ακατανίκητη  ΔΥΝΑΜΗ μας!
-         !  -
   Πάμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ, στις 21 Φεβρουαρίου 2014 - ημέρα Παρασκευή & ώρα 20.00΄, να εγκαινιάσουμε, με την Ευλογία της Εκκλησίας μας και την Ευχή του Λαού μας,  το εκλογικό μας κέντρο στο Λεωνίδιο (Πλατεία 25ης Μαρτίου).
Εμείς,
με την Αυτοδιοικητική Υγεία του ΔΗΜΟΥ του μέλλοντός μας -  με τα χαιρετίσματα του αεροστάτου των Συμπατριωτών μας
της Διασποράς & τη Τσακώνικη Διάλεκτο στο προσκήνιο,
θα είμαστε εκεί.
Εσείς,
η Αμφικτιονία της Σύγχρονης Πόλης των Δημοτών & των Φίλων του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - της ΑΡΚΑΔΙΑΣ και της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που μας στηρίζετε, επίσης.

«Καλή Αντάμωση, με 1ο το Τσακώνικο Χορό στη Γιορτή μας»!
-  !  -

ΙΩΑΝΝΗΣ Η. ΜΑΡΝΕΡΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 
& ΠΡΟΕΔΡΟΣ της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».

3 σχόλια:

  1. μην τα λες αυτα δημαρχε. οι ανθρωποι εδω δεν ειναι ετοιμοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ αμερόληπτο blog... 1 σχόλιο ... συγχαρητήρια.. χα0χα0χα0χα0χα0χα0 (ξέρω οτι δε θα το ανεβάσεις φίλε μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω άλλα 95 μονο γ αυτό το κείμενο! Πολλά δικά σου φίλε μου! Τι να δημοσιεύσω? Όλα το ιδιο λένε.. Δεν θα κάνω εγω το σχόλιο ενος ανώνυμου ΘΕΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή