ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Αγαπητοί Συμπολίτες μου – Συμπατριώτες μου της Διασποράς
&
Φίλοι του Δήμου μας

   Με την παρούσα Σας γνωρίζω ως οφείλω ότι με την αξεπέραστη Δύναμή σας το Ψηφοδέλτιό μας για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ είναι πλέον πραγματικότητα παντού!
   Να φανταστείτε ότι είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον δημοτών μας για συμμετοχή τους σε αυτό, που π.χ στο μέρος του που αφορά τα μέλη του Δημοτικού μας Συμβουλίου για την περίοδο 2014 - 2019 έχουν προσφερθεί εθελοντικά 47 δημότες μας (άνδρες και γυναίκες), με τα χαρακτηριστικά που έχουμε προσδιορίσει, τη στιγμή που χρειαζόμαστε μόνο 32!

   Παρά το γεγονός αυτό όμως εμείς συνεχίζουμε να λέμε με έντονη σαφήνεια:
«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ
ολοκληρώνουμε το ΔΗΜΟ μας στη νέα δημοτική περίοδο, συμπληρώνουμε τις Κοινωνικές Δομές μας & τις Υποδομές μας, αξιοποιώντας στο έπακρο το «νέο ΕΣΠΑ» και με Συν-Κοινωνική  /  Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση, που εμφορείται από την Αλληλεγγύη που μας διακρίνει & από τη Δημοκρατία της εξυπηρέτησης της καθημερινότητας που μας ξεχωρίζει, αφήνουμε πίσω μας την κρίση»!

«΄Ενα (1) και μόνο ένα (1) Ψηφοδέλτιο ελεύθερων πολιτών στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, ευρύτατο κοινωνικά - σοφό αυτοδιοικητικά και δημιουργικότατο δημοτικά, που κηδεμονεύεται μόνο από το συμφέρον όλων μας & το οφειλόμενο καθήκον προς όλους μας. Το Ψηφοδέλτιο της Κυψέλης των Γενεών μας - του Αεροστάτου των Συμπατριωτών μας της Διασποράς & του Κεφαλαίου των Φίλων μας παντού. Το Ψηφοδέλτιο της Νέας Απαράμιλλης Δημοτικής Αντίληψης του ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ».
Αυτή είναι η Επιλογή για τη Δημοτική Αρχή της Προοπτικής μας!
Κάθε άλλη είναι λιγότερη των περιστάσεων!
Τώρα είναι η ώρα να το πετύχουμε!
Τώρα είναι η ώρα να καινοτομήσουμε και να γίνουμε παράδειγμα στη ΧΩΡΑ!
Τώρα είναι η ώρα για την Αυτοδιοικητική Αμφικτιονία της Σύγχρονης Πόλης μας!

30η Μαρτίου 2014
Ιωάννης Η. Μαρνέρης 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου