ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ


 
   Παρά τη σιγουριά σας, αγαπητοί Συμπολίτες μου - Συμπατριώτες μου της Διασποράς & Φίλοι του Δήμου μας παντού,  ότι θα είμαι και πάλι Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας από την 1η Κυριακή, συνεχίζω ν’ αφήνω πίσω μας αυτά που μας χωρίζουν και να ζητάω από την Κοινωνία μας «ένα (1) και μόνο ένα (1) Ψηφοδέλτιο ελεύθερων πολιτών στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, ευρύτατο κοινωνικά - σοφό αυτοδιοικητικά και δημιουργικότατο δημοτικά, που κηδεμονεύεται μόνο από το συμφέρον όλων μας & το οφειλόμενο καθήκον προς όλους μας. Το Ψηφοδέλτιο της Κυψέλης των Γενεών μας - του Αεροστάτου των Συμπατριωτών μας της Διασποράς & του Κεφαλαίου των Φίλων μας παντού».
   Γιατί το κάνω αυτό;
  • Μα γιατί γνωρίζω ότι οι Πολίτες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας εμφορούμαστε από τη Νέα Απαράμιλλη Αντίληψη του ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ.
  • Μα γιατί γνωρίζω ότι με ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα Ολοκληρωθεί και θα έχει Προοπτική.
  • Μα γιατί γνωρίζω ότι οι Δημότες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αυτό και μόνο αυτό θέλουν.
  • Μα γιατί σέβομαι τις θέσεις των Συμπολιτών μας - των Συμπατριωτών μας της Διασποράς & του Κεφαλαίου των Φίλων μας παντού, τις οποίες έχω τοποθετήσει, ως Περιουσία μας, στην κορυφή αυτών που μας Ενώνουν.
  • Μα γιατί τιμώ τη Βούληση των Δημοτών μας, ως Συγκριτικό Πλεονέκτημά μας για την Ευδοκίμηση του Αυτοδιοικητικού Οραματισμού μας.
  • Μα γιατί ξέρω ότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα προκύψει η Δημοτική Αρχή που ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και οι ΄Ανθρωποί μας χρειαζόμαστε, στην επόμενη, καθοριστική για το Μέλλον μας, δημοτική περίοδο.

Πάμε λοιπόν, προσπαθώντας πιο πολύ, για να το πετύχουμε!
Πάμε, με ηρεμία - μεγαλοθυμία - αισιοδοξία - πάνδημο σχεδιασμό & προγραμματισμό - ορθολογική επιχειρησιακή ικανότητα - αυτοπεποίθηση & αποτελεσματικότητα - σταθερότητα, για πιο ηλιόλουστες, Δημοτικά & Κοινωνικά, ημέρες!
Πάμε, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, για την ιδιαίτερη Πατρίδα μας, ως παράδειγμα στη ΧΩΡΑ!
Πάμε, Συν-Κοινωνικά & Συμπολιτειακά, για να ανεβάσουμε τον ΤΟΠΟ μας & ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ πιο ψηλά.!

Είναι, Η ΕΠΙΛΟΓΗ!

22/3/2014
 Ιωάννης Η. Μαρνέρης  
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ & Πρόεδρος «Συμπολιτείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου