Λεωνίδιο: Άνοιξε πυρ στο αστυνομικό τμήμα και εξαφανίστηκε!

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό αγνώστου που τα ξημερώματα πυροβόλησε το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου.
Ειδικότερα, άγνωστος γύρω στις 4.00 σήμερα τα ξημερώματα προσέγγισε με δίκυκλο σε απόσταση περίπου 25 μέτρων και πυροβόλησε το αστυνομικό τμήμα Λεωνιδίου, σπάζοντας τα τζάμια της πόρτας κι εξαφανίστηκε.
Μέσα στο τμήμα ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο οποίος κινητοποιήθηκε άμεσα χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στο Λεωνίδιο έχουν φτάσει άνδρες της ασφάλειας Τρίπολης κι ερευνούν την υπόθεση. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο πυροβολισμός, αν δεν πρόκειται για ψυχικά ασθενή, τότε ήταν προειδοποίηση, αφού αν ήθελε ο άγνωστος να δημιουργήσει σοβαρότερα προβλήματα θα πυροβολούσε στο παράθυρο του τμήματος από κοντινότερη απόσταση και βέβαια με πιο χοντρά φυσίγγια από αυτό που χρησιμοποίησε.

2 σχόλια:

  1. Ας ρωτήσουν εκείνον που δούλευε την "μοιραία" νύχτα για ποιο λόγο πέσανε οι πυροβολισμοί. Όλο και κάτι θα ξέρει παραπάνω...
    https://www.youtube.com/watch?v=6Se7PGvARjY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι φίλε μου, ας ρωτήσουν καλύτερα αυτόν που κυνήγαγε ο "συλληφθείς" προ 3 ετών στο αστυνομικό τμήμα με σπαθί!! Ούτε τότε του έκαναν κάτι και βγήκε και το υπερηφανευότανε από τότε σε όλα τα καφενεία. Ας το λουστούνε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή