Ανακοίνωση εν όψει των εκλογών από Χρυσή Αυγή Αρκαδίας

Αποτελεί κεντρική πολιτική επιλογή της Χρυσής Αυγής η κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και η διεκδίκηση των μεγάλων δήμων και όλων των Περιφερειών της χώρας, μέσα από τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής».
Δεν συνιστά έκπληξη για εμάς ότι κάποιοι φαύλοι και παλαιοκομματικοί, δημοτικών παρατάξεων σε δήμους της Αρκαδίας, θα επιδιώξουν να επικαλεστούν το όνομα και την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική και απήχηση του Κινήματος μας για να εξαπατήσουν ανυποψίαστους Έλληνες, προκειμένου να τους οδηγήσουν στους συνοδοιπόρους του πολιτικού προσωπικού και των κομμάτων  που διέλυσαν και πρόδωσαν επανειλημμένα την Πατρίδα μας. 

Για το λόγο αυτό ξεκαθαρίζουμε στους συμπατριώτες μας Αρκάδες τα εξής:

Α) Η Χρυσή Αυγή δεν θα υποστηρίξει καμία δημοτική παράταξη σε κανέναν δήμο της Αρκαδίας.
Β) Όποιος υποψήφιος ή στέλεχος οιασδήποτε δημοτικής παράταξης επικαλείται ότι δήθεν έχει την υποστήριξη του Κινήματος ή ότι εκφράζει την Χρυσή Αυγή είναι απλά πολιτικός απατεώνας.
Γ) Οι εγγεγραμμένοι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι θα πολιτευθούν ή θα προπαγανδίσουν υπέρ δημοτικής παράταξης σε οποιονδήποτε δήμο της Αρκαδίας αυτομάτως διαγράφονται από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής και τους απαγορεύεται η είσοδος στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων.

Δ) Η Χρυσή Αυγή θα μετέχει ως «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο» στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές και φυσικά στις Ευρωεκλογές. Τα ψηφοδέλτια αυτά θα συγκροτούνται από αγνούς Συναγωνιστές, πιστούς στον Λαϊκό Εθνικισμό και στον παράνομα προφυλακισμένο από το αντεθνικό καθεστώς Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου