Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νότια Κυνουρία

Υποψήφιος Δήμαρχος

Γεώργιος Ψαρολόγος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

1.ΒΙΤΖΙΛΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
2.ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3.ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4.ΚΟΡΟΛΟΓΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ –ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
5.ΚΟΥΝΙΑ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
6.ΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΜΙΧΑΗΛ
7.ΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΗΛΙΑ
8.ΜΠΑΜΠΑΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
9.ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
10.ΣΑΡΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
11.ΣΑΡΡΗ ΜΑΡΙΑ –ΛΥΓΕΡΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
12.ΣΤΑΘΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
13.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
14.ΤΣΙΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
15.ΧΕΙΛΑΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΑΝΔΡΕΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΥΡΟΥ
1.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2.ΚΟΡΟΛΟΓΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3.ΛΑΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ
4.ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΔΡΕΑ
5.ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
6.ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ

13 σχόλια:

  1. Αριστειδης ο δικαιος27 Απριλίου 2014 στις 11:57 π.μ.

    οι εκλογες ειναι δημοτικές. Γιατί στον τίτλο γράφεις ψηφοδέλτιο του σύριζα, ο συνδιασμός έχει όνομα. Γιατι πχ για το Λυσίκατο δεν εγραψες ψηφοδέλτιο Ν.Δ και για τον Μαρνερη Ψηφοδέλτιο Πασοκ; Αφού καμία κίνηση δεν είναι ανεξαρτητη και το ξερουν και ι πετρες; Μικροτητες κ.Λατση , εκτιθεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ψηφοδέλτιο του Λυσικατου δεν το έχω βάλει ακομα. Αν και είναι ακρος ΠΟΛΑΝ. ΣΑΛΑΚΟΣ.
    Το ψηφοδέλτιο του Μαρνερη εχει εμενα και τον φίλο μου τον Διατσιγκο. Εχει τον Δανεση και τον Γεωργιτση. Έχει τον Ανδρια και τον Αθανασοπουλο...Αρα ειναι αυτοδιοίκητικο και ανεξάρτητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΣ κ. ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΛΕΞΗ ΣΥΡΙΖΑ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΣΙΑΚΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΝΕΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΝΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ονομα του Συνδιασμού είναι Δημοτική Κινηση Πολιτων Ν.Κυνουρίας "Ο Αλλος Δρόμος" και έτσι πρέπει να αναφέρεται. Αν τώρα θέλετε να πείτε ότι το στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πείτε το, αλλα όπως αναφέρεστε στα άλλα σχήματα έτσι πρέπει να αναφέρεστε και σε αυτό. Επίσης εαν εσεις δεν είδατε άνθρωπο από άλλον χώρο πέρα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δικό σας πρόβλημα και παρότι μένετε στο Λεωνίδιο μαλλον δεν τους ξέρετε όλους ΤΟΣΟ καλά. Οσο για το "ολοι οι χώροι" μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει, αλλά είναι θέμα άλλης κουβέντας.

      Διαγραφή
    2. αν μου βρεις εναν απο σας που δεν ειναι συριζα θα σου πω 5 απο το μαρνερη που ισως σας ψηφιζαν στις ευροεκλογες η περιφεριακες.
      αν ο βιολογικος γινοταν στου μανου θα ειχατε λογο να κατεβετε. τωρα τι λογο εχετε? αυτο να μας πειτε.

      Διαγραφή
    3. τη πρωτη φορα ο μανος ελεγε εχουμε δημαρχο το μαρνερη. εφυγε ο βιολογικοσ απο εκει και τςρα λεει συριζα ο συνταξιουχοσ απο τα 52 του με 100.000 εφαπαξ και συνταξη δεη. ο αεργος συνδικαλιστησ.
      κατι τετοιοι μας εφεραν εδω θα τους δωσουμε τωρα και εξουσια? ο ψαρολογοσ τι ελπιζει? να παρει και αυτοσ τα προνομια του μανου? ασ ερθει για ψηφο οπωσ την αλλη φορα.

      Διαγραφή
  4. Την πρώτη Κυριακή δείξτε τη δύναμή σας και την επόμενη ελάτε μαζί να νικήσουμε το Μαρνέρη ώστε στις επόμενες να έχει βγεί από το κάδρο και να αναμετρηθούμε μεταξύ μας, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ας φερθούμε έξυπνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 8,37 και εμεις ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζαμε και μαλλον πολυ πριν απο εσενα.Τωρα ομως που μαζευτηκαμε πολλοι και το κομμα αρχισε να παρεμβαινει στα αυτοδιοικητικα εμεις οι παλιοι ψηφοφοροι να παμε με το ΕΠΑΜ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ!!!!!!

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 8.37 ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΝΕΡΗ Η ΛΥΣΙΚΑΤΟΣΑΛΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που μας έφεραν εδώ φίλε μου είναι αυτοί που διοικούσαν και εξουσίαζαν την Ελλαδα τα τελευταια 30 και βάλε χρόνια. Οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, πολιτικές που υπηρέτησε με πίστη και ο κ Μαρνέρης και οι υποψήφιοι του. Η τακτική να κατηγορείς ένα άτομο και να τσουβαλιάζεςι ετσι λαικίστικα μια ολοκληρη κίνηση είναι γνωστή, και γνωστοί και αυτοί που την εφαρμόζουν...Αν θες να κάνουμε μια επι της ουσίας κουβέντα, για θέματα που αφορουν τον τόπο μας και προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά μας, ευχαρίστως να σε ακούσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θεωρείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απο παρθενογένεση και όχι η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ τότε ξεκινάμε από λάθος βάση.
      Μεγάλη κουβέντα!!
      Η ουσία.
      Ο Συνασπισμός του 3% και το ΠΑΣΟΚ του 44% στις τελευταίες εκλογές αποτυπώθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ του 27% και το ΠΑΣΟΚ του 13%.
      Το 90% του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ!
      Μαθηματικά ξέρεις!
      Εγώ λοιπών που ήμουν ΠΑΣΟΚ (44%)
      Ήμουν ΣΥΡΙΖΑ (27%)
      Θα ψηφίσω στο δήμο ανεξάρτητο αυτοδιοικητικα τον καλύτερο, Ιωάννη Μαρνέρη.
      Θα ψηφίσω στην περιφέρεια τον Πετρο Τατουλη γιατί είναι ο καλύτερος για μας.
      Θα ψηφίσω κάτι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ όπου πίστευα ότι ανήκω μέχρι που κατέβασε κίνημα εναντίον του Μαρνέρη η την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές δεν έχω αποφασίσει ακόμα γ αυτό. Περιμένω την απόφαση για φυλάκιση των βουλευτών της Χ.Α.
      Αν τους πάνε μέσα θα τους ψηφίσω!

      Διαγραφή
    2. Φιλε συμφωνώ μαζί σου σε μερικά από αυτά που λες. Και εγώ θα ψηφίσω Μαρνερη γιατί δεν υπάρχει και άλλος.
      Στην περιφέρεια θα ψηφίσω το Τσιγκούνη γιατί είναι Λεωνιδιωτης. Στις ευρωεκλογές το Συριζα για να πάρουν μήνυμα

      Διαγραφή