ΟΡΑΜΑ - ΓΝΩΣΗ - ΠΡΟΟΔΟΣ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσίκατος του Νικολάου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΣΜΑ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1 ΤΖΟΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2 ΤΣΟΛΟΜΥΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1 ΒΛΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΡΗΝΗ
2 ΓΟΛΕΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ
3 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
4 ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
5 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΤΙΝΑ
6 ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟ
7 ΚΟΛΙΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗ
8 ΛΑΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗ
9 ΜΑΓΓΕΛ ΑΝΝΑ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΡΓΥΡΩ
10 ΜΑΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ
11 ΞΕΡΑΚΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
12 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
13 ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
14 ΠΟΥΤΣΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
15 ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΑΝΝΑ
16 ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΑ
17 ΣΑΡΡΗ ΣΟΦΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ
18 ΣΚΕΥΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΑ
19 ΤΡΙΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΝΗ
20 ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
21 ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑ
22 ΧΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΥΡΟΥ - Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
1 ΖΑΡΟΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
2 ΚΟΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3 ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΤΑΞΙΑ
4 ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ
5 ΝΤΟΥΖΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΞΙΑ
6 ΝΤΟΥΖΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΞΙΑ
7 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
8 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΝΑ

25 σχόλια:

  1. Εδω γιατι δεν βαζεις η Νεα δημοκρατια του Σαμαρα κατεβαζει στη Νοτια Κυνουρια το Λυσικατο με καπελο Σαλακου?
    Γιατι εμας μας εβαλες ΣΥΡΙΖΑ και οχι αυτους ΠΟΛ.ΑΝ. (Σαμαρας)
    Να εισαι δικαιος κ Λατση.
    Εγω πιστευω εισαι δικαιος.
    Βαλε και σε αυτους τον τιτλο τους.
    Εμεις ειμαστε ΣΥΡΙΖΑ το παραδεχομαι.
    Ο Μαρνερης εχει απ ολα.
    Ο Λυσικατος ειναι ΠΟΛ.ΑΝ (Σαμαρα). γραφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γραψε και το λογο που κατέβασε το γιου ο Μαρνερης την αληθεια ομως !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξανδρος είναι δάσκαλος, Ένα παιδί που αγαπάει τον τόπο του και θέλει να προσφέρει,
      Μακάρι παιδιά σαν τον Αλέξανδρο και το Λάτση, σαν το Διαμαντή και τον Τρούμπα, να εκλεγούν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
      Θα είναι ότι καλύτερο για τον τόπο μας.

      Διαγραφή
    2. Ανοιχτομυαλοι ανθρωποι με ορεξη ειναι ευπροσδεκτοι , εσυ που ξερεις τα πολλα θελω πολυ να ακουσω τι ψεμα θα σκαρφιστεις παλι να αραδιασεις για ενα αξιολογο δασκαλο !!!

      Διαγραφή
  3. Εμεις ψηφισαμε καποτε Δημητρη Τσιγκουνη για να μην βγει ο Σαλακος
    Τις προηγουμενες ψηφισαμε το Μαρνερη για να μην βγει ο Σαλακος
    Τωρα θα ψηφισουμε το Λυσικατο για να βγει ο Σαλακος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φρέσκια ατάκα από Τυρό : "Τι τουρισμό να φέρει αυτός στον τόπο ρε, εδώ δεν τραβάει κόσμο στο μαγαζί του..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε πόσα σπίτια θα μπείτε ακόμα να απειλήσετε? Πόσους ανθρώπους ακόμα θα εκβιάσετε με δουλειές και με καταγγελίες? Πάρτε το χαμπάρι ότι τόσο καιρό ανεχόμαστε τις κάθε λογής παρανομίες σας, φοροδιαφυγές κτλ αλλά δεν είμαστε και κοροϊδα, ξέρουμε τι συμβαίνει και από που πλουτίζετε. Κάντε τίμια τον αγώνα σας λοιπόν και αφήστε τις απειλές και τις ψευτοπαλικαριές γιατί έχει και ο καιρός γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.....ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΥΣΙΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΦΟΙ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αλήθεια ότι στην ΚΥΑ που βγήκε για τις εκλογές, απογορεύεται ρητά να υπάρχουν πάνω από 10 υποψήφιοι από κάθε εργοστάσιο και για αυτό ο Λυσίκατος κατεβάζει μόνο 3 στον Τυρό, αντί για 4 που έχει δικαίωμα?? Θα μου πείς τώρα είναι βαρυά ονόματα και οι 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανθρωποι χωρις πολιτικη συνειδηση κ προγραμμα χωρις οραμα για το τοπο τους ακομα καταφευγουν σε ρουσφετολογια υποσχεσεις κ απειλες...ευτυχως ολα μαθαινονται κ δε θα σας προτιμησουμε κ. Λυσικατε! Κ πραγματικα απορουμε τετοιους συνεργατες επιλεξατε ? Να τους χαιρεστε μονο σας εμεις δε τους θελουμε στο τιμονι του δημου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακουσα πως το ΟΡΑΜΑ-ΓΝΩΣΗ-ΠΡΟΟΔΟΣ ήταν να μετονομαστεί σε DELICIA- ΑΛΑΙ - ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ , αλλά δεν πέρασε στο πρωτοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια ηρεμηστε λιγακι... Μαρνερης δημαρχος κ παλι θα βγει κ να δω με τι μουτρα θα κυκλοφορειτε την επομενη των εκλογων! Θα βγει τοσο για το εργο του οσο κ για το ηθος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρατηρώ έναν πανζουρλισμό γύρω από τις εκλογές και την παραφιλολογία. Εγώ προτιμώ όμως τις ήρεμες συζητήσεις. Έπειτα από την ανακοίνωση των συνδυασμών, ένας λογικός άνθρωπος μπορεί να συλλογιστεί:

    1). Ο συνδυασμός της Λαικής Συσπείρωσης έχει τα δικά της σταθερά χαρακτηριστικά, ξέρουμε που κινούνται και τι θέσεις έχουν (άκρως κομματικές)

    2) Ο Άλλος Δρόμος με το ψηφοδέλτιο που κατεβάζει (πολλοί συγγενείς των ίδιων ανθρώπων) με πολλές ελλείψεις δείχνει να μην κατάφερε να πείσει για το ο,τιδήποτε στόχευσε, καμία συμμετοχή!

    3)Ο κ.Λυσίκατος,που ήταν η αρχική μου προτίμηση, υπέπεσε σ'ένα μεγάλο λάθος. Έχοντας βρει μεγάλες δυσκολίες κατάρτισης ψηφοδελτίου 'έπεσε' στην ανάγκη του κάθε κ.Σαλάκου και κ.Μάνου. Μπορεί για τον Μπάμπη αυτή να ήταν η εύκολη λύση να φτιάξει συνδυασμό αλλά αν η 'ανανέωση' που ευαγγελίζεται στηρίζεται σε τόσο φθαρμένα πρόσωπα (που γνώμονας είναι το προσωπικό συμφέρον κι όχι το κοινό καλό), τότε οι σκεπτόμενοι άνθρωποι θα σε παραμερίσουν. Επίσης,τι θέλεις κανόνα δεν τάζουμε τίποτα, δεν έχουμε κομματικές αγκυλώσεις τη στιγμή που δημιουργείς ένα αμιγώς κομματικό συνδυασμό (με έντονη συμμετοχή τοπικών προέδρων Ν.Δ)και κάνοντας την παλαιοκομματικά πολιτική του θα τους βολέψουμε όλους; Με αυτά που ακούμε θα χρειαζόταν ένα ακόμα εργοστάσιο, 2 μπαράκια και 10 θέσεις αντιδημάρχων. Τι τους ήθελες μερικούς;

    4).Ο Μαρνέρης έκανε κάτι διαφορετικό. Το ψηφοδέλτιο του έχει πραγματικά μεγάλη γκάμα πολιτικών πεποιθήσεων, μόρφωσης, επαγγελμάτων, αυτοδιοικητικών γνώσεων αλλά και νέων ανθρώπων, παρόλο που δεν του το'χα. Τώρα ερμηνεύω το 1 ψηφοδέλτιο που μας ζάλιζε, πήρε σάρκα και οστά. Όλες οι δυνάμεις του τόπου παραμερίζουν την κομματική τους 'ομπρέλα', συντάσσονται σαν ομάδα για το κοινό καλό του τόπου. Δεν κρύβω πως με μεγάλη μου έκπληξη είδα πόσο πολύπλευρο ψηφοδέλτιο έχει καταρτίσει, αλλά και πόσο σημαντικοί άνθρωποι τον στηρίζουν,ειλικρινά δεν περίμενα τόσο δυνατό ψηφοδέλτιο. Δεν υπάρχει τρόπος να μπει σύγκριση μεταξύ των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων των 2 μεγάλων συνδυασμών, είναι εμφανές.

    Τέλος, ο συνδυασμός του Οράματος δε δείχνει ακόμα ικανό να διοικήσει και να πάρει τα ηνία. Τα 3/4 του συνδυασμού συν του υποψήφιου Δημάρχου (αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα κ.Λυσίκατε) δεν έχουν τόσα χρόνια καμία συμμετοχή στα κοινά και καμία παρουσία σε φορείς ή στα συμβούλια. Δεν πηγάζει αυτή η ετοιμότητα του συνδυασμού για διοίκηση του Δήμου, δεν πείθουν οι περισσότεροι υποψήφιοι πως είναι ικανοί να σταθούν αυτή τη στιγμή σ'ένα δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον Κ.Σαλακο και τους Αφοι Ευσταθιου εχουμε και συνεχεια.ολα στην ωρα τους.Λυπαμαι Κ,Λυσικατε για τους συνεργατες που επελεξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Λυσίκατε, αν παρελπίδα διαβάζετε τα σχόλια που γίνονται εδώ ή αν κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να τα μεταφέρει έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις :Προχωράτε με όραμα να γίνεται δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας με μότο "δεν τάζουμε τίποτα" με νεολαία και με βαρύγδουπες λέξεις που "όραμα" "γνώση" "πρόοδος" που προκαλούν ένα συγκινισιακό συναίσθημα σε ένα απλό μυαλό, και αυτά θα τα πάρετε.

    Ας πάμε όμως στα λίγο σκεπτόμενα μυαλά, γιατί δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλο δείκτη ευφυίας για να αντιληφθεί ότι οι κύριοι Πήλιουρας, Μάνος, Σαρρή έχουν διατελέσει αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Τσιγγούνη και δεν τους λές ούτε οραματιστές(έχουν καβαλίσει τα 60), ούτε προοδευτικούς(γνωστές οι μέθοδοι προσέγγισης σε ψηφοφόρους- πελάτες) όσο για τη γνώσητους (εαν είναι να καταλήξουμε πάλι να χρωστάμε 2 εκατομύρια - να μας λείπει), όσο για τους υπόλοιπους νέους και φέρελπις του συνδυασμού σας, δεν νομίζω να επιπλεύσουν δίπλα στους Τσιγγουνικούς αντιδημάρχους καθώς οι δεύτεροι έχουν ισχυρές πελατειακές σχέσεις - κρίμα.

    Όσο για τον Τυρό, εκεί η κοινή λογική πάει περίπατο, υποτίθεται ότι θες να διαφοροποιηθείς από το Μαρνέρη, να προσφέρεις κάτι καινούριο, και τι κάνεις? Οι εκλέξιμοι σου θα είναι ο Τριανταφύλλου και ο Σωτηρόπουλος(οι ίδιοι που διαφέντευαν μέχρι πρότινως) και η Ντουζένη (πρώην Τσιγουνικία με ισχνή παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια)

    Τουτέστιν, εάν εκλεγείς Δήμαρχος, θα έχεις κατά 90% 6 δημοτικούς συμβούλους και κάποιους από αυτούς αντιδημάρχους που ήταν αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι με τον Τσιγγούνη και τον Μαρνέρη. Έρχομαι λοιπόν να σε ρωτήσω, τι όραμα, ποιά γνώση και πρόοδο βλέπεις να φαίρνουν οι δοκιμασμένοι που δεν το έκαναν ήδη? Η μόνη απάντηση που θα μπορούσα να δεχθώ σαν λογική από τα παραπάνω είναι ότι υπό την εμπνευσμένη δημαρχεία σου αυτοί οι άνθρωποι με την 10ετή τους πείρα θα λειτουργήσουν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν...(πόσο μπορείς να το πιστεύεις ότι εσύ θα κάνεις τον Μάνο και τον Τριανταφύλλου να σε υπακούσουν, όταν αυτοί θα υποστηρίζονται από τους υπόλοιπους που σου ανέφερα και ουσιαστικά θα σου έχουν εξασφαλίσει την εκλογή- εάν αυτή έρθει). Το ψηφοδέλτιο σου, όπως εσύ ή όποιος άλλος το κατήρτησε) σε έχει εγκλωβίσει στο να μην μπορέσεις να υλοποιήσεις το δικό σου όραμα πολύ απλά επειδή θα είναι κάτω από το δικό τους.

    Κάτι τελευταίο το οποίο δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο και δυστυχώς δεν μπορείτε και να το αντικρούσετε, πολλοί υποψήφιοι από το εργοστάσιο δείχνουν δύο πράγματα : 1. Άνθρωποι που δουλεύουν μέχρι τις 5 κάθε μέρα έχουν τη διάθεση και την ψυχολογία να ασχοληθούν και να προσφέρουν στα κοινά, παρά την σχετική έλλειψη χρόνου ή 2. κάποια ανώτερη δύναμη τους καθοδηγεί.

    8 στους 10 θα διάλεγαν το (2), οι υπόλοιποι θα σας ψηφίσουν επειδή δεν πιστεύουν ότι ο κύριος Σαλάκος θέλει να μείνει απέξω και να μην έχει έλεγχο στο Δ.Σ.

    Σαφώς και απορρίπτω το συνδυασμό σας και εξετάζω τους υπόλοιπους, με το παραπάνω λογικό κατ' εμέ και οποιονδήποτε σκεπτόμενο Κυνουριάτη.

    Ελπίζω ο διαχειριστής να σεβαστεί τον κόπο μου και το γεγονός ότι σέβομαι τους κανόνες του blog και να περάσει το σχόλιό μου. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα επρεπε να ντρεπεστε για την συμπεριφορα σας απεναντι στον κ Τσιγκουνη.
    Σας εκανε μαγκες και τον κατηγορατε. ντροπη σας!
    Ουδεις ποιο αγνωμων του ευεργετηθεντος.
    Αλλα να ξερετε ολοι εμεις σεβομαστε τον Ανθρωπο και δεν θα σας ακολουθησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς δεν είμαστε αχάριστοι. Θα υποστηριξουμε το Τσιγκουνη στην περιφέρεια και το Μαρνερη στο Δημο. Αναγνωριζουμε. Η αποφαση του κ Τσιγκουνη να στηρίξει Μαρνερη κάνει εμάς να στηρίξουμε Μανωλη στην περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τωρα των ειδατε το τσιγκουνη? οταν το καλοκαιρι σασ καλουσε να κατεβετε μαζι του θελατε αλλαγη.
    αλλαγη με το μανο το πηλιουρα τη σαρρη το γολεγο το ξερακια και αρχηγο το σαλακο δε γινετε! 15 χρονια πισω μας πατε. ποια αλλαγη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τριανταφύλλου? Αυτός δεν ήταν αντιδήμαρχος με το Μαρνέρη??? Ο Μαρνέρης τον έδιωξε επειδή είχε μετατρέψει το χωριό σε τσιφλίκι του και πήγες και τον μάζεψες ρε Μπάμπη? Είναι κολλητός του κυρ Βασίλη, το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες, τι πιο τρανή απόδειξη από το ότι πήρε μαζί του και τον Σωτηρόπουλο, επί πινακίου φακής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Γιάννης ο Τριανταφύλλου έχη δόση και την ψιχή του για τον Τυρό, αυτός έδιοξε τον Τσιγγούνη και τώρα θα διόξη και τον Μαρνέρη γιατί έχη πιστούς ψιφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Γιάννης Τριανταφύλλου έχει δώσει την ψυχή του 2 χρόνια(γιατί τον 1 χρόνο είχαμε άλλο αντιδήμαρχο) ενώ αγαπητέ ο Γιάννης ο Μαρνέρης έχει 32 χρόνια αδιάλειπτης εξυπηρέτησης των πολιτών του Τυρού, μηδενός εξαιρουμένου και διακρίσεων, όπως άλλοι.

      Τώρα, το αν θα διώξει ο Τριανταφύλλου με τον τυχοδιωκτισμό του έναν άνθρωπο που μας έχει προσφέρει και τη ζωή του στον Τυρό θα φανεί σε λίγες μέρες, το μήνυμά σας ανούσιο και προσβλητικό για κάποιον που και εσάς είναι βέβαιο πως σας έχει εξυπηρετήσει.

      Τέλος, ο κ.Τριανταφύλλου αφού είναι υποστηρικτής των συμφερόντων του Τυρού, των επαγγελματιών του και δίνει και την ψυχή του για τον Τυρό γιατί ψήφισε κατά της μείωσης κατά 25% της ενοικίασης του χώρου της παραλίας στην πρόταση Μαρνέρη; Τελικά με πράξεις άλλοι δείχνουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ανθρώπων του Τυρού και όχι ο κ.Τριανταφύλλου. Κυριακή κοντή γιορτή συμπατριώτες.

      Διαγραφή
    2. ο κυριος τριανταφυλλου δεν δινει τιποτα τσαμπα ειναι ικανος και την ψυχη του να την πουλησει..

      Διαγραφή
  19. Γιατί πρώτα τον νοιάζει η δικιά του τσέπη και των δικών του "παιδιών" και μετά του χωριού, είδαμε πως μας αντιμετώπιζαι όταν πηγαίναμε στο Δημαρχείο του τυρού να ζητήσουμε κάτι, πήγαινε και άνοιγε δρόμους στα χωράφια του και τα δικά μας θέματα μας έλεγαι κάντε αιτίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Κ. ΤΡΙΑΝΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΩΤΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙΝ ΜΙΡΑΖΑΝ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ? ΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??? Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή