Με όπλο: την ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ

Από την εποχή ακόμη που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν μία μικρή οργάνωση Ελλήνων Εθνικιστών και μιά δράκα ανθρώπων, από την μετέπειτα εποχή που ήταν ένα μικρό κόμμα του 0,29 % μέχρι και σήμερα που είμαστε ένα κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου του 7% και μέχρι την σημερινή δημοσιοποιημένη δημοσκοπική έκρηξη, ουσιαστικά  ένα και μοναδικό όπλο είχαμε για να πολεμήσουμε το διεφθαρμένο σύστημα:
την ΑΓΑΠΗ Για την ΠΑΤΡΙΔΑ !!
Με την ΑΓΑΠΗ για ΠΑΤΡΙΔΑ πολεμούσαμε για δεκαετίες τον οχετό των λαχανοφυλλάδων του συστήματος και της διαπλοκής.
Με το ίδιο όπλο πολεμούσαμε και πολεμάμε τα πορνοκάναλα των εργολάβων που νυχθημερόν εκτοξεύουν τόνους λάσπης στο κίνημά μας.
Με αυτό πολεμάμε και θα πολεμάμε πάντα τους εχθρούς της Πατρίδας αλλά και τους διεθνιστές, τους κοσμοπολίτες, τους απάτριδες και τους εθνομηδενιστές
Με αυτό το όπλο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις αντιξοότητες της ζωής.
Με το ίδιο  αντιμετωπίζαμε και θα αντιμετωπίζουμε πάντα τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους,όπου τους συναντάμε.
Από  τους  δρόμους και τις πλατείες, στις κοινωνικές μας συναθροίσεις,αλλά  και σε όλα τα διεθνή φόρα όπου βρεθούμε.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ !!
Αυτό όχι μόνο μας αρκεί , αλλά θεωρούμε ότι αυτή η απέραντη η ατελείωτη και η άδολη αγάπη που τρέφουμε προς την Πατρίδα, αποτελεί για όλους εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, για  όλους εμάς τους Χρυσαυγίτες  ένα ακατανίκητο ΥΠΕΡΟΠΛΟ στο αιώνιο διάβα.
Με αυτό θα συνεχίσουμε να τους πολεμάμε. Με αυτό θα εφοδιάσουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας αλλά και τις επόμενες γενιές  για να συνεχίσουν να τους πολεμάνε αυτοί, όταν εμείς θα έχουμε φύγει.
Το όπλο αυτό δεν φθείρεται,δεν αλλοιώνεται δεν σκουριάζει,δεν χαλάει δεν χρειάζεται ανταλλακτικά για να συνεχίζει να λειτουργεί και δεν χρειάζεται να το κρύβουμε για τον κίνδυνο κλοπής.
Δεν μπορεί να το κλέψει κανείς !!
Είναι ένας θησαυρός φυλαγμένος βαθιά μέσα στο "χρηματοκιβώτιο" της καρδιάς μας, εκεί που δεν παραβιάζεται. Θα πάψει να υπάρχει μόνο όταν θα πεθάνουμε.
Αλλά και πριν από αυτό  θα έχουμε φροντίσει να το μεταλαμπαδεύσουμε,να το κληρονομήσουμε και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.
Κρατήστε μέσα σας, την αγάπη για την Πατρίδα και  θα αισθανθείτε όχι μόνο κάθε είδους μεγαλείο (όπως λέει  ο ποιητής) αλλά και δεν θα ξεμείνετε ποτέ από " σφαίρες. "
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ !!

Νικόλαος Η.Σκαντζός
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης
Με την" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου