ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



΄Όπως πολύ καλά γνωρίζεις Κοινωνία μου, υπηρετούμε Εσένα - το ΔΗΜΟ μας - τον Τόπο μας και τους Ανθρώπους μας 3 ½ χρόνια τώρα, με ιδιαίτερα αξιόπιστο και παραγωγικό τρόπο για ΄Ολους μας. 

Τιμώντας μας γι’ αυτό, μας «επέβαλλες» να θέσουμε και πάλι υποψηφιότητα για τη διακυβέρνηση του ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ στην περίοδο 2014 - 2019. 

Το αναλάβαμε «όλοι εμείς μαζί» οι ανθρώπινοι πολίτες της Συμπολιτείας μας, με κόμμα μας (αυτοδιοικητικά) το ΔΗΜΟ μας & την ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας, για να ολοκληρώσουμε τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ μας στη νέα δημοτική περίοδο. Για να συμπληρώσουμε τις Κοινωνικές Δομές μας & τις Υποδομές μας, αξιοποιώντας το «Νέο ΕΣΠΑ». Για να κατακυρώσουμε την Ανάπτυξή μας & την Προοπτική μας. Για να έχουμε Συν-Κοινωνική & Συμπολιτειακή Διακυβέρνηση, γεμάτη Αλληλεγγύη μεταξύ μας. Για να διακρινόμαστε για την εξυπηρέτηση του δημότη μας και του επισκέπτη μας «τώρα». Για ν’ αφήσουμε πίσω μας την κρίση. Για ν’ ανέβουμε πιο ψηλά χαμογελώντας στο 2020. 

Το αναλάβαμε καταρτίζοντας ψηφοδέλτιο ελεύθερων πολιτών για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου (Κυριακή) στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ευρύτατο κοινωνικά - σοφό αυτοδιοικητικά και δημιουργικότατο δημοτικά, που κηδεμονεύεται μόνο από το συμφέρον ΄Ολων μας & το οφειλόμενο καθήκον προς ΄Ολους μας. Το Ψηφοδέλτιο της Νέας Απαράμιλλης Αντίληψης του ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ! 

Σίγουροι ότι ικανοποιήσαμε απόλυτα την απαίτησή σου, σε προσκαλούμε την Κυριακή (18 Μαΐου) σύσσωμη στις κάλπες, για να μας δώσεις τη μέρα αυτή τη διακυβέρνηση του ΔΗΜΟΥ μας για τη νέα δημοτική περίοδο και την εξουσιοδότησή σου για την προώθηση των συμφερόντων μας μέχρι το 2019. Για να μας δώσεις ότι δικαιούμαστε δηλαδή! 

Κλείνοντας σ’ ευχαριστούμε με την ψυχή μας για την αδιαφιλονίκητη στήριξή σου στο όραμά μας - στο σχέδιό μας - στη δουλειά μας και σε ευγνωμονούμε που μας επιτρέπεις να βαδίζουμε όρθιοι στον ίσιο δημοτικό δρόμο που εσύ, με περισσή ομοθυμία, χαράζεις! 

13η Μαΐου 2014
 Ιωάννης Η. Μαρνέρης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
&
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

51 σχόλια:

  1. Ας βάλουμε λοιπόν τους πρώτους μας κανόνες :
    Εμείς Δεν τάζουμε τίποτα.
    Εμείς Δεν έχουμε κομματικές αγκυλώσεις.
    Με το σκεπτικό αυτό, καλούμε όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, να μιλήσουμε , να προβληματιστούμε από κοινού και να συμπορευτούμε, δημιουργώντας μια ανανεωμένη, διεκδικητική νέα Δημοτική Αρχή.
    Εσείς δώστε με την ψήφο σας Δύναμη στους νέους και στο Χαράλαμπο Λυσικατο.
    Στείλτε στην αφάνεια αυτούς που αναγκαστήκαμε να φορτωθούμε! Μάνο εσείς μπορείτε με τη ψήφο σας. Γατάκια και Σαλάκους σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεο αιμα δεν σας παραξηγω γιατι νεοι εισαστε ακομοι και εχετε να μαθετε πολλα. Αυτοι που αναγκαστηκατε να φορτωθειτε δεν ειναι τυχαιοι. Ειναι οι ανθρωποι που εβαλαν τον Λυσικατο ενα αποιρο παιδι για να το κανουν αυριο οτι θελουν και να γυρισουν τον Δημο χρονια πισω και να ειστε συγουροι οτι με τον Λυσικατο εχουν την δυναμη να εκλεξουν οποιον θελουν αυτοι.Και εγω ειμαι στον χορο αυτο δεν εχω αυτη την στιγμη κομματικες αγκυλωσεις,προβληματιστικα και εγω αρκετα με την κατασταση που δημουργητε στον Δημο μας και σας λεω δεν ειναι καλιτερα για τον Δημο να ξαναβγαλουμε τον Μαρνερη, να φυγουν απο την μεση ολοι αυτοι που μονο κακο κανουν στον Λυσικατο, να εχει την πειρα μιας τετραετιας και την επομενη με εσας μπροστα και εμας τους ποιο παλιους πισω να φιαξουμε τον Δημο οπως τον ονοιρευεται καθε νεος? Εγω νομιζω πως αυτη ειναι η λυση και πιστευω οτι πολοι απο σας θα συμφωνειτε εκτος και εαν καποιοι λογω του οτι εχει δημιουργηθει στον συνδιασμο θεμα με τους Γατοκοτρονοσαλακους θελουν να ριξουν σταχτη στα ματια του κοσμου και δεν ενδιαφεροντε για τον Δημο αλλα μονο για τον συνδιασμο. Θα ειθελα την απαντηση σας γιατι οπως σας ειπα ειμαι στον χορο σας, οπως και η παρεα μου, αλλα κατα 90% εχουμε παρει την αποφαση που πιστευω οτι ειναι η σωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λυσικατος 45% μαρνερης 44% ψαρολογος 9% παπαλεκας 5% λευκα- ακυρα 1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζητώ απο τον κόσμο του Λεωνίδιου του Κοσμά του Τυρου να μαυρίσει τους παλιούς κομματικούς και να ψηφίσει τα νεα παιδιά. Αυτο που λεμε καθε μέρα επιτέλους να το κάνουμε. Ολοι λεμε δεν ψηφιζω Γατο Κοτρονα Τριανταφυλλου, αλλα αυτοί παίρνουν απο 500 ο καθένας. Μαυρίστε τους. Ψηφίζουμε Λυσικατο με ομαδα νεων. Διαμαντή τρουμπα μποκο ντουζο δοξα Θοδωρή και χιωτη έχουμε επιλογές. Στείλτε στη βασκηνα την ομαδα Τσιγκουνη. Αλλαγη στην πραξη ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΒΑΣΚΙΝΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Εντάξει για τη νεολαία να τη στηρίξουμε κανένα πρόβλημα, αλλά αυτοί που αναφέρεις θα τρέξουν το δήμο τα έργα στα συμβούλια , περιφέρειες υπουργεία?? Με τι γνώσεις ? Έχουν διαβάσει πότε κάποιο νόμο διάταξη έχουν παρακολουθήσει κάποιο συμβούλιο? Δε φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια να τους ενδιαφέρει κάτι άλλο από πράσινα τραπέζια κ κάμερες... Εκτός αν πηγαίνουν στα συμβούλια μόνο για βιντεοσκόπηση!
      Ένα 10% από αυτούς τους νέους είναι σοβαροί κ άξιοι μην είμαι κ άδικος!

      Διαγραφή
  5. Ξέρουμε ότι θα βγει ο Μαρνερης. Δεν είμαστε χαζοί. Είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε κάθαρση. Αν παρουν οι νεοι τους ψήφους ο Γάτος και η παρέα του θα εξαφανιστεί στη Βασκηνα. Ο Τσιγκουνης θα πάει στο Βόλο. Θέλουμε νεα καθαρά παιδιά. 4χρονια σοβαρή παρουσία και μετα 15 χρόνια κυρίαρχοι. Θα εκλέγουν 8 δικοί μας. Και οι 8 νεοι. Κανένας απο αυτούς που μας χρέωσαν να μη βγει. Οχι λόγια πράξεις. Τέλος οι μονοσταυριες Γάτου, οτι λέμε να το κάνουμε. Έχουμε τη δύναμη. Το μέλλον μας ανήκει. Ψήφο στη νεα γενιά. ΠΡΑΞΗ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ. ΜΠΟΡΟΎΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο χέρι μας είναι το ποιον θα ψηφίσουμε ο Λυσσίκατος είναι νέος δεν έχει διαφθαρεί δεν έχει κανείς τίποτα να του καταλογίσει. Εμείς δίνουμε την δυναμή και σε παλιούς και σε νέους. Ας μην γελιόμαστε, στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν και νέοι και ικανοί. Εμείς αποφασίζουμε που θα βάλουμε την ψήφο μας. Δεν ξέρω τι λέτε για τους παλιούς, όμως ξέρω ότι ο Μπάμπης θα φτιάξει τον Δήμο όπως ονειρεύεται ο κάθε νέος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όνειρο του Λυσίκατου είναι να απειλεί παιδία που παλεύουν για το μεροκάματο ότι θα μείνουν χωρίς αυτό αν δεν τον ψηφίσουν ή αν βάλουν με το Μαρνέρη? Σε μικρή κοινωνία ζούμε και καλύτερα να προσέχουμε τι λέμε!

      Διαγραφή
  7. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΠΑΝΟ ΑΠΩ 34% ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΨΥΦΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΟΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΙΣΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε Μαράκι γίνετε να φτιάξει ο Μπάμπης το Δήμο που ο κάθε νέος ονειρεύεται με τα όνειρα και την γνώση του Γάτου, του Κότρωνα του Ξερακία, του Τριανταφύλλου και του Σαλάκου. Αυτών το όνειρο και επιδίωξη είναι η καρέκλα και το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν μας λες μαρακι που εχει διαφθαρει ο Μαρνερης για να μας πεισεις για τα λεγομενα σου???? ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια γίνεται!! γιατί ο ίδιος έχει την γνώση και θα το καταφέρει, δεν περιμένει τις γνώσεις των άλλων.

      Διαγραφή
  9. Το όνειρο του Λυσίκατου ο εφιάλτης κάθε νέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι αυτοί που μαζεύουμε κάθε βράδυ εδώ και τρώνε τράκα είναι απλά τα γνωστά λιγούρια. Ποτέ δεν θα ψηφίσουν τη Ματίνα όσες πίτες και να φτιάξει, Ποτέ δεν θα ψηφίσουν τον Θεοδωράκη όσα αναψυκτικά και να πάρουν σπίτια τους φεύγοντας. Χαρακτηριστικοί τύποι τρακαδόρων του Λεωνιδίου, δεν ντρέπονται? Αυτοί θα μας μαυρίσουν! Ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχει δίκιο ο Νέο Αίμα, ξέρουμε όλοι ότι θα βγει ο Μαρνερης μη κοροϊδευόμαστε κάθε βράδυ εκει χάμω.. Να ψηφίσουμε νέα παιδιά που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Ευκαιρία είναι τώρα να πάνε σπίτια τους ο Γάτος και η παρέα του. Κάθε βράδυ τα ίδια λέμε, ας το κάνουμε τώρα. Αν είναι να βγει ο Γάτος και ο Κοτρονας προτιμώ να μη ξανά ασχοληθώ με τα κοινά. Αν είχαν τσίπα θα είχαν φύγει από μόνοι τους. Και αυτός ο Σαλακος να σταματήσει το μάθημα. είδαμε τα χάλια του. Λυσηκατε γίνε αρχηγός καμιά φορά. Ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε να τελειωσουμε με τα λαμογια ολοι οι τρακαδωροι καθε βραδυ εκει πεςτα ρε φιλε δε ντρεπονται σα λυγουρια κανουν για μια μπουκια και θα μας μαυρισουν και γω νεο θα ψηφισω αν βγουν οι τσιγκουνικοι μπαμπη παραιτησου μας ειπες αλλαγη στη πραξη αλλαγη οχι λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορόϊδεψε το κόσμο ούτως ή άλλως διαλέγοντας τους για υποψήφιους σύμβουλούς του...Μάτια κ αυτιά δεν έχει να δει τι κάνανε οι γνωστοί παλιοί με το Τσιγγούνη και οι άλλοι στο Μαρνέρη μόλις καταλάβανε ότι δε περνάει το φαγοπότι ?Τους μάζεψε όλους ... Αλλά μάλλον κ αυτόν μόνο η καρέκλα τον νοιάζει ... Μη ξεχνάμε πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την υπό σύσταση εταιρειών ... Ακόμα δε βγήκανε μοιράζανε το χρήμα τα κοράκια!

      Διαγραφή
  13. Διαβάζω εδώ και δυο μέρες ένα κίνημα που πάτε να κάνετε με νέους και δεν θέλετε τους παλιούς. Μην ξεχνάτε ότι ασχολείστε με τα κοινά γιατί εμείς σας καλέσαμε. Αν δεν αποφασίζαμε εμείς να σας ξυπνήσουμε ακόμα πόκερ στον υπολογιστή θα παίζατε τα λεφτά του μπαμπά!!!! Άφησε τα αντάρτικα τώρα. Εμείς θα πάρουμε τις εκλογές και θα σας κάνουμε μάγκες. Ο Λυσίκατος θα είναι δήμαρχος. Η κοινωνία του Λεωνιδίου δεν θέλει χαρτοπαίχτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΗΣΑΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ? ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ. ΑΜΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΝΙΔΙ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω αγαπω βασκηνα και δεν θα ψηφισω τσιγκουνικους θα ψηφισω νεολαια να φυγει απο τα χαρτια και να βγει στη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπαρχει και το ταβλι.


    ψαρολογος χθες,κατωτερος των περιστασεων.λυπηρο.
    αναπροσαρμοζω τα ποσοστα
    λυσικατος 45
    μαρνερης 44
    ψαρολογος 7
    παπαλεκας 3
    ακυρα-λευκα 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστιxos φιλε 1.09 η ζημια εχει γινει οι Μαρνερικοι γελαγαν με τα πλακοματα των δικων μας για τους σταυρους. Τωρα που τους κοντοφθανουμε αν δεν τους εχουμε φθασει συμφωνο μαζι σου οτι στραβο πρεπει να θαβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε Ψαρολογε, φιλε Μανο, φιλε Φιλιο, ειχα αποφασιση σαν παλιος Πασοκος να σας ψηφισω, αλλα απο χτες το βραδι αλλαξα γνωμη βλεπωντας τον περιφημο Σαλακο να συζητα μαζι σας μες την καλη χαρα.Φιλοι μας πειραζει που Μαρνερης εχει τον Λατση και καλα κανουμε αλλα απο την αλλη δεν μας πειραζει ο προεδρος της ΝΔ, δεν μας πειραζει οτι ο Σαλακος ειναι μαζι με αυτους που εκριβαν τον Μπολαρη στην Βασκινα? Ειναι κριμα μια προσπαθεια με τοσο αξιολογους ανθρωπους που τους εβλεπες εχτες και ελεγες εγω τι δουλεια εχω με τους αλλους συνδιασμους να καταληγη ετσι. Φιλοι δεν εχω ξανα ασχοληθει με σχολιο απλα τα διαβαζα τοσο καιρο για να περασει η ωρα και μην το παρετε οπως τα αλλα γιατι ειναι κατι που προβληματισε τοσο εμενα οσο και φιλους προσκειμενους στον ΣΥΡΙΖΑ και οχι τοσο για τις τωρινες εκλογες που στην ουσια δεν κρινουν τιποτα αλλα για τις εκλογες που ερχονται σηντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χθες ειδα την ομιλια του ΣΥΡΙΖΑ παλι διαφιμηση στο Λατση κανατε μπραβο. τωρα για τα διοδια και τα μνημονια ας τε τα για της επομενες βουλευτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω θα ψηφισω το Μαρνερη φιλε γιατι αξιζει για δημαρχος του τοπου μου. τα πολητικα και τα μνημονια θα τα πουμε στις ευρωεκλογες εκει θα παω στα ακρα. Μπραβο στο Λατση που σας δουλευει μια χαρα εκει στις μουσταρδες. Σαλακο προχωρα με τη σημαια του Σαμαρα! ακολουθουν τα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδιά ηρεμήστε κ λίγο..θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι δεν έχω κ δεν είχα κανένα όφελος για όποιος συνδυασμός έχει βγεί κ θα βγει στο μέλλον κ ούτε πρόκειται να έχω γιατί κανείς τους δεν θα μου κάνει τίποτα...Λέτε οτι ο κ.Μαρνέρης έχει κάνει έργα ποια έργα να ανολοκλήρωτα??? αυτά δεν λέγονται έργα(Φάπρικα γηροκομείο)...Ακόμα όλα αυτά ειχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική αρχή...Λέτε οτι δημιούργησε τη φιλαρμονική ποια φιλαρμονική αυτη που υπήρχε απο τον Τσιγκούνη με περισσότερα άτομα κ σε όλες τις λιτανείες παρόν.κ οχι σαν τώρα που πηγαίνουν 5 ατομα κ αυτα φυσικά με χρηματικό ποσό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, και απαντάω ως μέλος της φιλαρμονικής..Η φιλαρμονική με μαέστρο τον κ. Κολοκοτρώνη δημιουργήθηκε επί Τσιγκούνη περίπου το 1996. Είχε πράγματι αρκετά άτομα, νέα παιδιά-μαθητές και άτομα ηλικίας 50-55 ετών τότε, που παρεβρίσκονταν σε λιτανείες και παρελάσεις χωρίς χρηματικό ποσό. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αποφάσισαν μετά από λίγα χρόνια να αποχωρήσουν και να βάλουν "μπροστά" τους νέους-πολλοί από αυτούς ήταν πατέρες-παιδιά. Περίπου το 2003-2004 ο μαέστρος λόγω υποχρεώσεων αποφάσισε να αποχωρήσει και μαζί με αυτόν και σχεδόν όλοι οι μαθητές της φιλαρμονικής, έμειναν ελάχιστοι. Τότε για να μην διαλυθεί η φιλαρμονική αποφασίστηκε να φέρουν νέο δάσκαλο, λόγω όμως μη συμμετοχής των μαθητών, ο νέος μαέστρος έφερνε μαθητές από άλλη πόλη με χρηματικό αντάλλαγμα και διαμονή κάποιες φορές. Η υπόθεση ναυάγησε και ο νέος δάσκαλος αποχώρησε μετά από 1-2 χρόνια περίπου. Όταν εξελέγη ο Μαρνέρης, ζήτησε από τον κ. Κολοκοτρώνη να επιστρέψει και να ξαναδημιουργήσει τη Φιλαρμονική. Ο μαέστρος μας κάνοντας πρόταση σε όλους εμάς τους παλιούς μαθητές(έδω να τονίσω ότι πολλοί πλέον είναι φοιτητές και μένουν σε άλλες πόλεις-προς απάντηση του φίλου παραπάνω που αναφέρει για λιγότερα μέλη) να κάνουμε νέο ξεκίνημα, όλοι όσοι είμαστε μόνιμοι κάτοικοι πλέον, το δεχτήκαμε και έτσι ξεκινήσαμε και πάλι να συμμετέχουμε σε ΟΛΕΣ τις παρελάσεις και ΟΛΕΣ τις Λιτανείες(Λεωνίδιο-Τυρός-Κοσμάς).- Ο αγαπητός ανώνυμος πιθανόν απουσίαζε από κάποια εκδήλωση- αν όχι να μας πει σε ποια δεν μας είδε???!!!! Να τελειώσω με το χρηματικό ποσό. Ο μαέστρος επιστρέφοντας απαίτησε, από τη στιγμή που δίνονταν χρήματα κάποτε στους "ξένους", να δίνεται και στα παιδιά του δικού μας τόπου ένα συμβολικό ποσό στις παρελάσεις. Επίσης, προς ενημέρωση, οι συναυλίες που γίνονται είναι από προσωπική ευχαρίστηση και χωρίς κανένα χρηματικό αντάλλαγμα.- Και κάτι τελευταίο να ξέρεις αγαπητέ ανώνυμε - το 99% των ατόμων που έχουν επιστρέψει, το έχουν κάνει από αγάπη και σεβασμό στο Μαέστρο, στη μουσική και στον τόπο. Και χωρίς αντάλλαγμα πάλι εκεί θα είμαστε-το μέλλον θα στο αποδείξει.....Μη δημιουργείς εντυπώσεις..Και μην αναφέρεσαι με ειρωνεία, γιατί προσβάλλεις όλους εμάς που από μαθητές Δημοτικού μέχρι και 30 χρονών που είμαστε οι περισσότεροι προσφέραμε τόσα χρόνια στον τόπο χωρίς προσωπικό όφελος, παρά μόνο από μεράκι.

      Διαγραφή
    2. Στηρίζουμε Σπυρίδων Κολοκοτρώνη, Αρχιμουσικό με το ψηφοδέλτιο του Ιωάννη Μαρνέρη. ΄Εναν άνθρωπο που ήρθε στο Λεωνίδιο για να εργαστεί και το αγάπησε σαν δική του πατρίδα.

      Διαγραφή
  22. Κάποτε ψηφίζαμε Τσιγκούνη για να μη βγει ο Σαλακος.
    Μετα δεν ψηφίσαμε Τσιγκούνη για να μην βγει ο Σαλακος.
    Τώρα θα ψηφίσουμε Λυσικατο να κάνει ότι θέλει ο Σαλακος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε 12,10 εαν εχεις οφελος η δεν εχεις δεν το ξερουμε γιατι εισαι ανωνυμος. Μας λες οτι ο Μαρνερης δεν εχει κανει εργο αρα η πληοψηφια των Δημοτων που λεμε οτι υπαρχει εργο ειμαστε βλακες. Για να μην σου αραδιασω λοιπον τα εργα του Μαρνερη, αφου και να το κανω εσυ θα εχεις τα ματια κλειστα οπως τα ειχες τοσο καιρο, θα σου κανω μια προταση γιατι δεν λετε του Λυσικατου στον λογω του το βραδυ να πει ευθεως οτι δεν εχει κανει κανενα εργο ο Μαρνερης για να μπωρει να απαντηση αυριο και να βγαλουμε ολοι επισημα τα συμπερασματα μας, θα τολμηση περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε φιλε Λατση τι θα γινει με την παρτη σου, τοσο πολυ σε φοβουνται ολοι εναντιον σου, καλα πρωτο θεμα και εχτες αλλα ο φιλος ο Νικολακης την προηγουμενη φορα δεν σε ηξερε, αλλα τον βολευε τοτε. Οι αλλοι παλι σε φοβουντε γιατι τους ξεμπροστιαζεις γιατι δεν βλεπω να γραφουν αυτοι τιποτα για τον χορο σου γιατι εισαι κοντα τους με την διαφορα οτι εσυ εισαι οτι πει η Πατριδα και ο Δημος και το ξερουν ολοι πως οτι και αν συμβει θα εισαι απο τους πρωτους που θα τρεξεις, και αυτοι μονο για την τσεπη και το συμφερον τους. Ειμαι δεν το κρυβω και εγω με τον Μαρνερη ειμαι με τον ανθρωπο που ο Δημος μονο καλα μπωρει να δει και το ξερουν ολοι απο μεσα τους ασχετα εαν δεν θελουν να το ομολογησουν. Ειχα κανει την επιλογη μου ποιους θα ψηφιζα και δεν στο κρυβω δεν εισουν μεσα. Αλλα βλεποντας και διαβαζοντας την λασπη που σου ριχνουν λες και η πλειοψηφια αυτων εχει προσφερει τιποτα στο κοινο καλο, θα σε ψηφισω και για πρωτη φορα θα παρασρο και φιλους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Φίλε μου!
      Ο Δήμος και ο τόπος δεν έχει ανάγκη από κόμματα! Έχει ανάγκη από εθελοντές!
      Δεν έχει ανάγκη από ετικέτες και ταμπέλες για τον καθένα από μας.
      Αυτοί που επέλεξαν να πάρουν κομματική ταυτότητα θα υπηρετούν τα κόμματα....
      Όπως λέει και ο Γιάννης Μαρνέρης τα κόμματα θα υπηρετήσουν εμάς και όχι εμείς τα κόμματα!
      Όσο γ αυτούς που τα βάζουν μαζί μου τους ενημερώνω ότι ζω στο Λεωνίδιο και θα συνεχίσω να ζω εδώ!
      Αν αποφασίσουν να ζήσουν κ αυτοί εδώ έχουν μια επιλογή, να ζήσουν μαζί μου όχι απέναντι μου!

      Διαγραφή
  25. Πολύ κόσμο η συγκέντρωση του Μπάμπη. Οταν σηκωθηκαν οι υποψήφιοι απο τις καρέκλες φάνηκε οτι ηταν περισσότεροι απο τους θεατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να δούμε αύριο ο Δήμαρχος θα εχει 200 άτομα? Γιατι σήμερα μέτρησα 200 και ο Μπάμπης δεν είχε τι να πει και σε 14 λεπτα μας έπεισε να τον κάνουμε και δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 300 άτομα είχε ο Μαρνερης στον Τυρό...
    αύριο στο Λεωνίδιο θα εχει 500!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Mπάμπη ωραια έκθεση ιδεών!!!! Φιέστα λαικισμού.Δεν ακουσα τιποτα τελικά για διοίκηση του δήμου που αυτό είναι το ζητούμενο.
    θαθαθαθαθα...και κατι τελευταίο, οι διοικητές σου ταζουν θέσεις οχι ο Μαρνερης, εχεις μπερδευτει!!!!!
    Αυτό δε από την πρώτη Κυριακη, που το βαζεις, χαμηλωστε λίγο την έπαρση ρε παιδιά, αν χασετε δηλαδη από την πρώτη και βγει ο Μαρνέρης που θα κρυφτητε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απογοητεύτηκα ακόμα μια φορά. Σήμερα δεν είχε τράκα φαγητό για τα λυγουρια. Ο Γάτος είπε θα βγούμε από την πρώτη Κυριακή αλλά ήμασταν αποκατω εμείς και εμείς. Αυτός ξέρουμε ότι θα βγει αν βάζει σε όλα τα ψηφοδέλτια μόνο τον εαυτό του βέβαια θα βγει. Εμείς είμαστε οι μαλάκες που βάζουμε και Γάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειχε ρε φαγητο, εφυγες εσυ εμεις φαγαμε.
      Ο γατος θα βγει γιατι εχει υποσχεθει οτι ηθελε ο καθενας. συνταξεις, διωρισμους τα παντα, ξερει οτι δεν θα ειναι κυβερνιση και κανει πολιτικη ΚΚΕ.

      Διαγραφή
  30. Εμένα μου έφερε ο Μάνος ψηφοδέλτιο και ήταν μόνος του.
    Μου έφερε ο Κοτρονας το ίδιο.
    Μου έφερε ο Ντινελιας και είχε βάλει και Κουνια πάνε πακέτο αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εμεις καθησαμε ειχε φαγητο τρακα. ολα τα λυγουρια παρων εφαγαν τον αμπακα. χοματιδι ηθελαν. και αναροτιομουν ολοι αυτοι ηρθαν να μας ακουσουν η να φανε? δε ντρεπονται και λιγακι.

    Γελουσε ο Τσιγκουνης με αυτα που εβλεπε χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα εχει και σημερα? να μην παμε στο Μαρνερη αυτος δεν βαζει ολοι μπαμπη για τρακα και μασα! και μετα μαυρο λιγουρια ε λιγουρια

      Διαγραφή
  32. Φοβηθηκε τοσο πολυ το Τσιγκουνη ο Λυσικατος που δεν ειπε μια κουβεντα? να σεβαστει οτι ηρθαμε και τον ακουσαμε μαζι με το Τσιγκουνη. επρεπε μια αναφορα στον 28 χρονια δημαρχο. Περιμενα να μας πει οτι αυτος εκανε τα εργα που ευαγγελιζετε ο Μαρνερης. σε λιγο θα ερθει και ο εργατης που δουλεψε σε ενα εργο να μας πει οτι αυτος τα εκανε να γινει δημαρχος η παραταξη στην παραταξη για μονοσταυρια στο γατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε παιδία εμένα ο Σαλάκος μου έταξε θέση στο Πάρνωνα, ο Μπάμπης λέει δεν τάζουμε, με κοροϊδεύουν ρε γαμώτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θα μπεί λέει ο Λυσίκατος στον τουριστικό χάρτη κάνοντας τον Κουνιά αντιδήμαρχο Τουρισμού, το σουβλάκι θα πάει σύννεφο στα κοτεράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. όταν ο μπάμπης παρουσίασε τους υποψηφίους του η πλατεία άδειασε, οικογενειακό το κλίμα. Πολύ μπλέ ρε Μπάμπη, μαύρο από παντου θα φας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο υποψηφίους που δουλεύουν στο Σαλάκο, ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ψηφοδέλτιο, ούτε τον εαυτό σου δεν κοροϊδεύεις ρε Λυσίκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. βλέποντας το ψηφοδέλτιο του κ.Λυσίκατου κατέληξα σε ένα συμπερασμα:EINAI ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!ποιος απο αυτους μπορει να μας εκπροσωπήσει και να νοιαστει πραγματικά για το καλο του τόπου μας???τοσα χρονια μας εχουν αποδειξει, οτι το μονο που τους απασχολει, είναι πως θα εξυπηρετησουν τα συμφέροντά τους!!!φτανει πια!!!ξυπνησαμε!!! Ειμαι υπερ του "Νεου Αίματος", αλλα ολοι αυτοι ας πανε πρωτα να δουλεψουν και μετα ας ασχοληθουν με τα κοινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Λυσίκατος λέει για "Νέο Αίμα" οι υποψήφιοί του στον Τυρό λένε να βγούν για να μας πιούν το αίμα. Και να τα πούμε και ξεκάθαρα. Τι να κλάσεις ρε Τριανταφύλλου που δεν χαιρετάς άνθρωπο μπροστά στον χαμογελαστό και καλοσυνάτο Γιώργο Ψαρολόγο, τι να πείς ρε Κουνιά στην Αλεξάνδρα την Ψαρολόγου και να μην γελάνε οι πέτρες μαζί σου, πως να κάτσεις να συγκρίνεις τον Βαγγέλη τον Τσουκάτο με τον Σωτηρόπουλο, ο ένας είναι κύριος-οικογενειάρχης με άποψη και ο άλλος όπου φυσάει ο άνεμος, ο Φιλλιπακόπουλος ο Μιχάλης έχει μόρφωση και ο άλλος βεγγαλικά, δεν υπάρχετε στον Τυρό, οι πελατειακές σχέσεις και τα σόγια σας σας κρατάνε στην επιφάνεια, ο "Άλλος Δρόμος" θα σας δώσει δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή