Εντυπωσιακή η τελευταία προεκλογική ομιλία Μαρνέρη!


Με την ομιλία του Δημάρχου Ιωάννη Μαρνέρη έκλεισε η προεκλογική περίοδος για της δημοτικές εκλογές 2014.
Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση τίμησε ο κόσμος της Κυνουρίας τον Δήμαρχο και του έδωσε με την παρουσία του την εντολή να συνεχίσει στην επόμενη κρίσιμη 5ετια στο τιμονι του Δημου.
Παρά τη βροχή που έπεσε σαν ευλογία ο κόσμος παρέμεινε στην θέση του και χειροκρότησε θερμά το Γιάννη Μαρνέρη
Παρουσίασε το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού των 90 και πλέων υποψηφίων, μιλησε για αυτα που καταφεραμε ολοι εμεις μαζι τα τελευταια 3,5 χρονια και ανακοινωσε αυτα που προγραμματιζει για τα επόμενα 5!
Όπως τόνισε, μόνο εμείς μπορούμε, έχουμε τη γνώση, το όραμα και δεν θέλουμε πυξίδα να βρούμε το δρόμο που θα οδηγήσει το δήμο μας στο αύριο.
Πυξίδα θέλουν αυτοί που χάθηκαν στην πορεία τους και την έκαναν σημαία τους!

9 σχόλια:

  1. Μεγαλη συγκεντρωση εδωσε παρασταση νικης και μπραβο στο κοσμο που αναγνωρισε τα εργα τη δουλεια την εργατικοτητα του Μαρνερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιθετα στον Τυρο δεν ειχαμε κοσμο η αληθεια ειναι αυτη. περιμεναμε περισσοτερους αλλα ο κοσμος δεν ηρθε. διαλεξε το Μαρνερη τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο για τη σπουδαία ομιλία σου Δήμαρχε, τα είπες όλα ξεκάθαρα, εκτιμούμε το έργο και την προσφορά σου στον τόπο μας για αυτό και τη Δευτέρα θα είσαι αυτός που θα συνεχίσει να διοικεί το Δήμο μας, σαν υπάλληλος του Δημότη και όχι του Σαλάκου, του Γάτου και του Τριανταφύλλου. Ο κόσμος έχει κριτική ικανότητα. Το φυλλάδιο που μοίρασες τα λέει όλα, είσαι ένα διαμάντι για τον τόπο μας και μόνο τυφλοί και καθοδηγούμενοι δεν το βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδι μου ξεκολλα απο τις κηδεμονιες του Σαλακου, αυριο θα φυγει απο τον Παρνωνα, ειναι δεσμευση. Κανε καρι μονος και ελα σε 5 χρονια να σε κανουμε δημαρχο. Τωρα εχεις αρπακτικα μαζι σου. Σεβασου τον αγωνα των νεον που πηρες μαζι σου. Αυτοι δεν θελουν Σαλακο παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο Μπάμπης ηταν χωρίς την κηδεμονία του Σαλακου και της ΝΔ μπορεί να τον ψήφιζα. Και Λυπάμαι για τα παιδιά που κάνουν τίμιο αγώνα και τον ακολουθησαν. Ξερουν άραγε οτι ειναι πιόνια στη σκακιέρα? Η δεν έχουν την δύναμη να κάνουν μόνοι αγωνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυδεμονεs και νταβατζηδεs δεν υπαρχουν και εαν εμφανηστουν αs γνωριζουν οτι θα μπουν στο παιριθοριο θα κυριαρχισουν το ηθοs αξιοκρατια τυμιοτιτα τα λαμογια θα λιθοβολουνται απο εμαs τουs ιδιουs περασμενα ξεχασμενα καποιεs κακιεs συμπεριφορεs στυριζουμε μπαμπη αλλα δεν θα ανεχτουμε συμπεριφορεs που να παρεκλινουν απο τηs ARXES MAS απο οποιον και να προερχονται.........-----------

      Διαγραφή
  6. Μας συνεπήρε η ομιλία σας στον Κοσμά κ.Λυσίκατε (καλά, υποψήφιος Δήμαρχος και δεν πήγε στον Κοσμά να μιλήσει;), στο Λεωνίδιο αναλύσατε με κάθε λεπτομέρεια το που θα στηριζόταν η διακυβέρνησή σας (αν υπήρχε ποτέ τέτοια περίπτωση), χωρίς πρόγραμμα, χωρίς τίποτα, με μια ομιλία κατώτερη των περιστάσεων, ένα λογίδριο που μόνο κατηγόριες είχε και οι περισσότερες ανυπόστατες, ένα τεράστιο μένος και μίσος για το Δήμαρχο και πράγματα για τον πατέρα του λες και καθόταν ο Μαρνέρης να αναφέρεται σε αυτά, όπως υπονόησε ο Μπάμπης. Και τέλος μια ομιλία στον Τυρό που τόσο πολυπληθές κοινό δεν έχουμε ξαναματαδεί,με τέτοιο παλμό είναι πρωτάκουστο.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΚΥΡΙΑΚΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ;

    Τέλος, τα θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ομιλίας του Μπάμπη Λυσίκατου. Έμαθα πως δεν την έγραψε ο ίδιος. Μπάμπη, ας πρόσεχες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Σαλτακοι σήμερα πού είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδί μου δεν έχεις όραμα, σου λείπει η γνώση, δεν έχεις προσανατολισμό γ αυτό έχεις ως έμβλημα σου την πυξίδα.
    Πυξίδα χρειάζονται αυτοί που έχουν χαθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή