Ο Ανδρεας Λικουρεζος στηρίζει τα κομματικά ψηφοδέλτια της Ν.Δ και τον Λυσίκατο στη Ν. Κυνουρία

Κάλεσμα για στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα του Γιάννη Σμυρνιώτη για το Δήμο Τρίπολης και του Χαράλαμπου Λυσίκατου για το Δήμο Νότιας Κυνουρίας απεύθυνε ο βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ειδικότερα, δήλωσε χαρακτηριστικά "στην Αρκαδία η πλειοψηφία στήριξε τη Νέα Δημοκρατία και συνέτριψε το ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστά κάτω του 10%", για να προσθέσει: "Να συγχαρώ τον Αρκαδικό λαό για τη σύνεση που επέδειξε και τους υποψηφίους για τον αγώνα τους, την Κυριακή στις 25 Μαΐου η νίκη θα ολοκληρωθεί".
"Λυπάμαι γιατί πληροφορούμαι ότι άλλοι συνδυασμοί που δεν μετέχουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών επιχειρούν να διχάσουν την κοινωνία μας" είπε, ενώ κάλεσε τους συμπολίτες να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς που είναι πέρα και πάνω από ετικέτες (δεξιά - αριστερά) και να κοιτάξουν το μέλλον τους.
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Σμυρνιώτη για το Δήμο της Τρίπολη, η οποία - όπως είπε - είναι βεβαία και στον Χαράλαμπο Λυσίκατο και τέλος όσον αφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου είπε ότι "έχω κρατήσει απόσταση γιατί ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ανεξάρτητος, αλλά και γιατί δρομολόγησα τις δραστηριότητες μου για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές"

Το Βίντεο γ αυτούς με τα φουστάνια που απειλούν με φυλακίσεις.
kalimera-arkadia.gr

23 σχόλια:

  1. Το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του κ Λυσικατου έχει Κηδεμόνες, έχει το Σαμαρά και το Λυκουρέτζο!
    Ν.Δ.-ΣΑΜΑΡΑΣ - ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ- ΣΑΛΑΚΟΣ- ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ. Η ΣΧΕΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!

    ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "......να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς που είναι πέρα και πάνω από ετικέτες (δεξιά - αριστερά) και να κοιτάξουν το μέλλον τους."
    μέ άλλα λόγια ο Μπάμπης είναι ανεξάρτητος . εδώ γελαμέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σαμαρας μας εφεραν στο χυλος της καταστροφης λυκουρετζος μαζη με λυσυκατο η καταστροφη ερχεται..καταψηφηστε τι νεα δημοκρατια ειναι ο καρκινος μεσαμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αποτυχημένος υπουργός μιας καταστροφικής κυβέρνησης, μιλάει στο λαό που νομίζει ότι εξουσιάζει και του υποδεικνύει τους ομοίους του!
    Μας λέει με ποιους θα συνεργαστεί αυτός που ψήφισε ΝΑΙ σε όλα, εναντίον όλων μας.
    Το πήραμε το μήνυμα κ Ανδρέα.
    Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι για να μην έχουν αυταπάτες μερικοί για τη κομματική προσκόλληση του συνδυασμού τους.
    1. Υποστηρίζατε απομάκρυνση από κομματικές αγκυλώσεις ... Ψέμα ξεκάθαρη διάψευση
    2. Υποστηρίζατε πως δε τάζετε κ δε ζητάτε ανταλλάγματα... Έχετε τάξει εκβιάσει πληρώσει και τις πέτρες
    3. Στηρίζατε νέα πρόσωπα να πάρουν τα ηνία...
    ο κ. Μάνος πρώτος σε σταυρούς κ εννοείται μονοσταυρίες! Το ομαδικό κ συλλογικό πνεύμα του πασιφανές... Εδώ δε νοιάζεται για το συνδυασμό του θα νοιαστεί για όλους εμάς? Το ονομά του όμως κ πάλι φιγουράρει πρώτο πρώτο για το 5,00€ που πληρώνουμε στο Λεωνίδιο!!!
    Εύγε κ. Λυσίκατε για τις επιλογές σας και τα ψέματά σας ! Η ειλικρίνειά σας μας έχει συγκλονίσει!
    Κ μία φιλική συμβουλή ερώτηση... Με αυτό το τρόπο ξεκινάς τη πολιτική σου προσπάθεια ? Όλα αυτά που έκανες κ κάνεις νομίζεις ο κόσμος θα τα ξεχάσει? Πώς θα ξαναβγείς να ζητήσεις ψήφο εμπιστοσύνης? Απορώ με τη νοημοσύνη κ την εξυπνάδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτα ποιος θελει να μας κηδεμονεψει.Ο ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι που ο Λυσίκατος δεν έχει κομματική ταυτότητα....Άρε Χαράλαμπε και σε ψηφίσαμε κι εγώ κι η παρέα μου που είμαστε 8 με 10 άτομα....Αλλά δεύτερη Κυριακή θα ψηφίσουμε Μαρνέρη γιατί αποδείχθηκε ότι αυτός μας έλεγε την αλήθεια από την αρχή δηλαδή ότι κόμμα του είναι ο δήμος,ο τόπος και πολίτες του και ότι δεν είναι πράσσινος όπως μας παραμυθιάζανε πολλά άτομα....Α και κάτι ακόμα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΑΣΣΗ ΔΥΝΑΤΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΥΣΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΧΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουίζ. Τι κοινό έχουν ο Σαλακος, ο Ξερακιας Χ. Ο Τάκης Λεκκος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψευτική επίστολή??? Την έβαψες κύριε Λάτση! καταγγελία στον εισαγγελέα και εσύ και ο συνδιασμός σου για ψεύτική επιστολή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mακρια απω πασ. κια ν.δ αυτη μας εφεραν στην κατστροφη και στιν αβεβεοτιτα αυτους πληρονουμε σημερα..και ερχεται ο κ. λυσικατος στυριζομενος απω τιν ν.δ και μας ζητα να τον στιριξουμε. οχι ρε παισδια δεν ειναι δυνατον αυτο που συνβενι..πρεπει να ειναι ανεγγεφαλος καπιος για να κανι αυτο το σφαλμα..ΕΛΕΟΣ ΠΕΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οταν θα σε τραβαει ο εισαγγελεας θα μαθεις τι ειπε ο Λυκουρετζος. θα σε κλεισουμε φυλακη. βαλε το βιντεο ρε καθαρμα και μη παραπλανεις το κοσμο. θα σε τελειωσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποτε το ειπε ρε μεγαλε ο Λυκουρετζος αυτο? πας με λασπη να μας φορτωσεις το μαλακα το προδοτη? παιζεις βρομηκο παιχνιδι Λατση θα μπλεξεις ασχημα. αν ειναι αληθεια φερε τα στοιχεια. το βιντεο γιατι θα σου κανω μηνυση. αν υπαρχει αν δεν υπαρχει να πας να τον ρωτησεις ο ιδιος και αν σου πει ναι στιριζω λυσικατο εγω ψηφιζω Μαρνερη. Αν δεν το πει ζητα δημοσια συγνωμη τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζηταω σηγνωμη δεν το ηξερα. εχεις δικιο.ειναι μαλακας ο ανθρωπος μη δινετε σημασια. αποτυχημενος σαν βουλευτης σαν υπουργος. μαλακιες ελεγε παντα. μας γαμησε

      Διαγραφή
  14. φιλε 2.54 για το κειμετο δεν φταίει ο λατσης
    εχεις δικιο δεν το ειπε ετσι ο λυκουρεντζος αλλα ετσι το εγραψε η δημοσιογραφος απλα γιωργο ανεβασε και το σχετικο βιντεο για να εισαι οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να κανεις μηνυση ρε 2.54 πας καλα τι θελεις να μας πεισης οτι δεν ειναι η ΝΔ πισω απο τον Λυσικατο και αν τα ειπε ο Λυκουρετζος αυτα γιατι ενοχληθηκες τοσο πολυ ειπε κατι καινουργιο δεν ξερουμε με ποιους γινεται ο πολεμος εναντιον του Μαρνερη. Και φοβασε να μην τα μαθουμε απο τον βουλευτη αφου καθημερινα τα μαθενουμε απο τον προεδρο της τοπικης με λογια και εργα. Τι απειλες ειναι αυτες κατα του Λατση δεν ειμαι συνηγορος του και δεν μου πεφτη λογος αλλα δεν βλεπεις τοσο βρομικο πολεμο που του κανετε δεν σας φοβατε. Εσυ γιατι δεν βαζεις το ονοματακι σου για να ξερει και αυτος και εμεις ποιος τον απειλει οτι θα μπλεξει ασχημα αλλα κοτουλα ετσι μονο ανωνυμα. Αλλα για πεσμας για το βιντεακι που ανεβασαι ο 3.18 τι λες. Σας πειραζει ρε δημοκρατες που ο Λατσης ανεβαζει επωνυμα και ανεβαζει και τα δικα σας αλλα δεν σας πειραζει που ακομα και δικοι σας ανθρωποι αν και σας ψηφιζουν αηδιαζουν με αυτα που κανετε και ξερεις καλιτερα απο εμενα τι ειναι δυστιχως σας εχουν παρει χαμπαρι ολος ο κοσμος. Σας πειραζει που ο Λατσης τωρα ειναι σε αλλο χωρο οταν ηταν ομως μελος της τοπικης της ΝΔ ηταν καλο παιδι. Σας πειραζει που ο Λατσης πειρε αυτους τους ψηφους που πειρε απο τον χωρο του και για το αλλο το παληκαρι στον χωρο του Λατση που τους εφερε στον αλλο δρομο μουγκα. Φιλε οτι και να κανετε η πλειψηφια των Λενιδιωτων και γενικα του Δημου ξερει πολυ καλα τους δυο συνδιασμους οτι και να κανετε τις τρεις μερες που μεινανε το πολυ πολυ να ξοδευτητε περισσοτερο και να παρετε τις εκλογες (που δεν θα σας γινει η χαρη) ο Μαρνερης ομως και να χασει θα χασει με ψηλα το κεφαλι και δεν θα φυγει σαν αποτυχημενος Δημαρχος οπως εφυγε ο δικος σας συνδιασμος που τωρα απλα του αλλαξατε ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο σου!!!ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα!!!οτι και να γινει ο μαρνερης θα φυγει και θα εχουν να λενε ολοι τα καλυτερα!!!

      Διαγραφή
  16. Ρε φιλε 2,54 και κατ επεκταση ολοι του συνδιασμου του κ. Λυσικατου μας εχετε μπερδεψει ειμαι ΝΔημοκρατης την προηγουμενη φορα ψηφισα Μαρνερη και τωρα εψηφισα Λυσικατο, αλλα με εχετε μπερδεψει οταν ακουω να αποκαλειτε μαλακα και προδοτη τον βουλευτη μας αν και εγω δεν ψηφιζα αυτον τι να πω βλεπω σπαραγμο μεσα στο κομα και δεν καταλαβαινω θελουμε ενομενο το κομα και εν οψι νεων εκλογων η το μονο που μας ενδιαφερει ειναι πως θα κανουν κουμαντο στον δημο αυριο αυτοι για τους οποιους ειχα αποχωρισει εγω και τοσοι αλλοι. Εαν συμβαινει το δευτερο που μαλον συμβαινει μετα απο αυτα που διαβαζω δεν θα ψηφισω Μαρνερη γιατι εφυγα απο αυτον αν και αν θελετε και την γνωμη μου ηταν απο τους καλιτερους ανθρωπους που εχω συναντηση το μονο του ελατωμα οτι δεν ηταν στον χωρο μας αλλα θα απεχω για να μην δωσω την ευκαιρια σ αυτους που προσπαθουν μονο για το προσωπικο τους συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβαζοντας τα διαφορα σχολια εδω επεσε το ματι μου διπλα στις φωτο και ειδα με ποσες δραστηριοτητες εχει ασχληθει ο Λατσης και μαλιστα τον ειδα να τον εχουν αγκαλια και ανθρωποι της ΝΔ και ειπα ποσο αδικο ειναι να κατηγορουν εναν ανθρωπο δικο τους οι ΝΔημοκρατες. Τον κατηγορουν οτι πειγε με τον Μαρνερη? ο πρωτος ειναι που πειγε? τον κατηγορουν οτι πειγε στον συνδιασμο ενος Πασοκου? μα το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι αυτο που τους εχει στην κυβερνηση? Δεν ειναι τιποτα απο αυτα αλλα ο κ. Λατσης τους χαλαει την σουπα δεν τους αφεινει να παρουν τον δημο για να κανουν τις δουλειες τους και να ανεβασουν τις αντ/κες αξιες ακομα περισσοτερο για να αξαφανιστουμε ολοι απο τον τοπο μας και να κανουν αυτοι οτι θελουν. Κριμα για τον τοπο μας, τον δημο μας, κριμα για το Λενιδακι μας, Φιλε δημοτη να μην τους αφησουμε, να μην αφησουμε ξενους ανθρωπους που αγαπουν μονο επαγκελματικα τον τοπο να παιξουν τα παιχνιδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εντυπωση προκαλεσε σε πολλουσ η εκλογη του αρχιπασοκου σωτηροπουλου,πρωτο σε ψηφουσ με το συνδιασμο του λυσικατου.εμενα παλι καθολου.η πολιτικη γραμμη''ψηφιστε σωτηροπουλο'' ηταν γνωστη απο την ημερα που ανακοινωθηκε το ονομα του.πρωτεργατεσ αυτησ τησ πρωτιασ του σωτηροπουλου ηταν ενα ατομο τησ δεξιασ που στο παρελθον ειχε παρει πολλεσ φορεσ τη ψηφο των δεξιων δηλ ηταν δημ συμβουλοσ.επισησ ειναι κολληταρια με τον πατερα του σωτηρολουλου.ετσι λοιπον επιασε ταβανι σε ψηφουσ.δεν χρειαζεται να αναφερω το ονομα του γιατι οταν θα εκλεγει ο μπαμπησ δημαρχοσ κ ο σωτηροπουλοσ αντιδημαρχοσ αυτοσ θα ειναι μονιμα στο δημαρχειο κ θα δινει κατευθυνσεισ. ε λοιπον οχι κυριοι.δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω τον αρχιπασοκο σωτηροπουλου αντιδημαρχο κ τα υπολοιπα παιδια κ ειδικα τησ δεξιασ που δουλεψαν τιμια να τουσ φερονται σαν μαυρα προβατα.αρα λοιπον ψηφο κατα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ την κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΜΑΡΝΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΑΙ ΝΔ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι δεν έχει κομματική ταυτότητα ρε παιδιά.Ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας(ονόματα δεν λέμε) ξημεροβραδιάζονταν στο εκλογικό κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή