Τα τελικά αποτελέσματα των υποψηφίων στης Δημοτικές εκλογές.



30 σχόλια:

  1. Δωσε χρήμα Λυσικατε δώσε οτι μπορεις εσυ στο κοσμο γιατι εμείς δεν εχουμε να δώσουμε. Δεν κάναμε πελατιακες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιός σου είπε ότι ο Λυσίκατος δίνει λεφτά? μήπως μπερδεύεσαι με το κόμμα Μρνέρη που μοιράζει τρόφιμα και λεφτά για να εξαγοράσει ψήφους? Είχατε υποτιμήσει το Λυσίκατο και τώρα που είδατε οτι απειλείστε και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά πιάνετε και λέτε αρλούμπες? Οι πολίτες έδειξαν προτίμηση στον Λυσίκατο, θέλουν δήμαρχο μορφωμένο! Παρόλα αυτά ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ας περειμένουμε μέχρι την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δινει καποιος λεφτά σιγουρα δν ειναι αυτοι του ΜΑΡΝΕΡΗ.... αλλοι ειναι αυτοι π εχουνε γεματους τους λογαριασμους στην τραπεζα και πατανε τν καθε εργαζομενο και καθε οικονομικα ασθενεστερο με ψιχουλα για μια ψηφο....

      Διαγραφή
    2. Ας ξεκινήσω με το πιο απλό που μπορείς να καταλάβεις.
      Μόρφωση δεν είναι μόνο τα πτυχία. (Είδαμε και το φοβερό βιογραφικό του Λυσίκατου! Και το χειρότερο είναι ότι περηφανεύεται και το θεωρεί και τόσο αξιόλογο για να το χρησιμοποιεί σαν ατού!) Μόρφωση λοιπόν - για να μαθαίνεις - είναι ναι, οι σπουδές, αλλά και η παιδεία και το ήθος. Είναι η γνώση που αποκτάται από την εμπειρία. Και άλλα ακόμα. Μην ξεγελάς τον εαυτό σου.

      Όπως είπες, ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Μη βιάζεσαι λοιπόν εσύ να μιλάς για προτίμηση σε δήμαρχο γιατί αν οι πολίτες έδειχναν προτίμηση σε δήμαρχο, δε θα μιλούσαμε τώρα για δεύτερη Κυριακή. Θυμάσαι τι έγινε την τελευταία φορά που προτίμησε ο κόσμος δήμαρχο? Μην τρελαίνεσαι λοιπόν. Και μην προσπαθείς να πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει. Ξέρουμε ποιος πληρώνει και ποιος εξαγοράζει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ξέρουν κι αυτοί που τα παίρνουν ή βολεύονται ή συναινούν ή απειλούνται. Ξέρουν κι οι άλλοι που τους βλέπουν.

      Μη δημιουργείς εντυπώσεις. Πάντα το λέγαμε, πάντα γραφόταν. Πρώτη φορά το ακούς εσύ?? Βέβαια θα μου πεις, φρόντισε κάποιος να εξαφανίσει τα scripta όλως τυχαίως λίγες μέρες πριν για να μπορείς να κάνεις εσύ τώρα τον αγώνα σου σε λευκή σελίδα!

      Αποτελεσματική η μέθοδος κάποιων να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα, δε λέω. Έχετε εκτεθεί όμως πολύ και αργά ή γρήγορα θα φανεί.

      Διαγραφή
    3. Αν έδειχναν προτίμηση στον υποψήφιο Λυσίκατο θα είχαν βάλει κ υποψηφιότητα εξ αρχής , δε θα χρειαζόταν οικονομικές δυνάμεις για να κλείσει ψηφοδέλτιο... Όλοι ξέρουμε ποιος κρύβεται από πίσω του ! Επίσης η μόρφωση δεν είναι η απόκτηση ενός πτυχίου , είναι η παιδεία και το ήθος , που λείπουν του Λυσίκατου ! Αν ήταν πράγματι άξιος για δήμαρχος δε θα επέτρεπε ο ίδιος να εκλεγεί με εκβιασμούς κ χρηματισμούς ... Δε καταλαβαίνει πως αν εκλεγεί , με το τρόπο που τον εκλέξανε έτσι θα επιδιώξουν να συνεχίσουν κ στη θητεία του?
      Μιλάτε για συγκεκριμένο υποψήφιο πως στηρίζει τη ΧΑ , εγώ δεν είδα τίποτα μεμπτό σε αυτό το παιδί έκανε αγώνα καθαρό , αντίθετα η μορφωμένη παράταξη κ οικογένεια του Λυσίκατου έχει παραμορφώσει τις έννοιες της δημοκρατίας του δίκαιου αγώνα του δικαιώματος της ελεύθερης ψηφοφορίας! Εύγε κ. Μαρνέρη για τη στάση σου έχεις το κεφάλι ψηλά , το ήθος σου είναι γνωστό παντού κ κανείς δε μπορεί να το λασπώσει!

      Διαγραφή
  3. Γεωργιος Κυριος20 Μαΐου 2014 στις 12:34 π.μ.

    Προσωπικα και επωνυμα?
    Βερουλα. 400 ευρω
    υποψηφιος στο πηγαδι 500 ευρω
    στον τυρο 50αρικα και 100αρικα παντου,
    3.000 στον κουνελο (υποσχεση οτι θα τα παρει, μην σας πω τι θα παρει...) βερεσε διεγραφει στον πορτοκαλαδα για 5 ψηφους σε ενα μαγαζι μην πετατε τα λεφτα σας αδικα. Δεν ειμαστε ινδιανοι που τους εδιναν καθρεπτακια και χαντρες οι Ευρωπαίοι και τους ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ. οπως ειπε ενας προηγουμενος. Και αν ετσι παρετε εκλογες τοτε θα κανετε το καλο του τοπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επικίνδυνες αστειότητες... Αν έχεις στοιχεία φίλε επωνυμο-ανώνυμε να πας τον Εισαγγελέα και όχι να κάνεις αναρτήσεις σε blog κρυπτόμενος. Άντε γιατί από τον καναπέ μας όλοι μάγκες ο παίζουμε.

      Διαγραφή
    2. οντως φιλε διευκρινισε ποιος εισαι αλλιως αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα ηλιθιο...

      Διαγραφή
    3. βαλε και το παρατσουκλι σου γιατι και εγω μπορω να πω οτι λεγομαι γιωργος γολεγος η αρης γολεγος η ηλιας μανος μανολης καττης και αντε να με βρεις αν εχεις στοιχεια πες τα πριν τις εκλογες για να ξερουμε τι ψηφιζουμε !!!!!!!
      γιατι και εγω ακουσει για λεφτα εκατέρωθέν αλλα στοιχεια δεν υπαρχουν !!!!!

      Διαγραφή
  4. ψεκασμενος απο αεροπλανα20 Μαΐου 2014 στις 8:46 π.μ.

    η πρωτη πενταδα του λυσικατου εχει μεσα 3 παιδια απο 37-41 χρονων,σε αντιθεση με του μαρνερη που εχει μονο τον γιο του.εδιαφερον για την ανανεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτίθεσαι όταν έχεις ψηφίσει Γάτο και Τριαναταφύλλου και μας μιλάς για ανανέωση. Τη Γνώση που τι είδες στους ανθρώπους που εμπιστεύτηκες για ακόμα μια φορά. Τελικά στη πολιτική παίρνουμε ότι μας αξίζει.

      Διαγραφή
  5. Συγκρινεις ψηφοδελτια?
    Ενδιαφερων!
    Πρωτος ειναι η ανανεωση ο Γατος.
    Ο Κοτρονας, Ο ξερακιας(οτι πει ο κ Βασιλης) ο Καρδασης.
    Μεγαλη Αλλαγη!
    Δεν θα παιξουμε στο ποκερ το δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πόκερ τελείωσε φίλε. Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Παρτε το χαμπάρι. Ο κόσμος σας μαύρισε.

      Διαγραφή
    2. τελιωσε? καθε βραδυ σε βλεπω μεσα να χανεις τα λεφτα σου γιωργακι, θοδωρακι....λουτρακι ποτε παμε με τον Αλεξ αλβανο? ?

      Διαγραφή
    3. ψεκασμενος απο αεροπλανα20 Μαΐου 2014 στις 9:34 π.μ.

      ρε μεγαλε η πρωτη πενταδα ειπα,διαβασε τι λεω.εχει μεσα 3 παιδια κατω απο 41 ετων και του μαρνερη εναν.

      Διαγραφή
  6. το αποτελεσμα για μενα εδειξε κατι.
    Θελουμε υποσχεσεις και ψεμα.
    μας βολευει το παραμύθι.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι κέρδισε ο Μαρνέρης τον Τσιγκούνη. Γι αυτό και ο κόσμος τον μαύρισε.

      Διαγραφή
  7. Ας το δουμε λιγο ποιο σοβαρα.
    Ο δημος μας Καθοριζει το 50% των σχεσεων μας με το κρατος για τα επομενα χρονια.
    Δεν θελουμε οραματα. ουσια θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλοι βέβαια έτρεχαν....και αλλού τους δώσατε κάποιοι βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι δεν το περίμεναν. Νόμισαν ότι με προεκλογικές φανφάρες, βεγγαλικά και χέρια ψηλά όπως τη δεκαετία του '80 θα σαρώσουν. Ο κόσμος ξύπνησε και οι κινήσεις εντυπωσιασμού δεν αποφέρουν κάτι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα σταματα μου εχει πονεσει το στομαχι απο τα γελια που κανω με την παρτι σου!
      Ρε το εχεις καταλαβει πως ο Λυσικατος στην ομιλια του δεν ειπε τιποτα για το προγραμμα του και λογω μονο κομματικης γραμμης εχετε βαλθει να τον κανετε δημαρχο;
      Για να μην κρυβεστε αλλο πισω απο αυτονοητα!
      Παρακληση μπορεις να ξαναγραψεις σε μια ωριτσα να κανουμε και κανενα διαλειμμα απο τα γελια;

      Διαγραφή
    2. Θα σου πω δυο πράγματα και θα σου κοπούν τα γέλια :

      α) 45,25% ένας πρωτοεμφανιζόμενος νέος άνθρωπος κόντρα στις 7 σελίδες "έργου" ενός "έμπειρου αυτοδιοικητικού ανδρός"

      β) Ραγδαία πτώση ποσοστών Συμπολιτείας (έως και 65%) σχεδόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα, ακόμα και στη γενέτειρα του Μαρνέρη.

      Διαγραφή
  10. Αναρωτιέμαι γιατί φωνάζουμε αλλαγή από τη στιγμή που επαναφέρουμε ανθρώπους που εμείς οι ίδιοι πριν 4 χρόνια διώξαμε γιατί τους σιχαθήκαμε??
    Αναρωτιέμαι επίσης αν θεωρούμε κάποιους από αυτούς άξιους να τα βγάλουν πέρα με τον Καλλικράτη. Μην λέτε και ξαναλέτε περί μορφώσεως διότι κοντός ψαλμός...Δεν βρισκόμαστε στην εποχή που είχαμε να διαχειριστούμε το Λενιδάκι και τα βολεύαμε τα πράγματα. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ δεν ανταλλάσετε ούτε με 10 πτυχία.
    Σκεφτείτε το καλά, 5 χρόνια μπάχαλο είναι πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε έχετε πολύ πλάκα .κατηγοριες ο ένας απέναντι στον άλλον βροχή.τιποτα για το μελλον του τόπου .και είσαστε και νέοι.μια από τα ιδια με τους παλιους.για το ποιος ειναι πιο ψεύτης από τον άλλον και ποιος κανει τις περισσότερες λαμογιες.αν μοιράζουν λεφτά σκεφτείτε τι κέρδος θα χουν αυτοι που θα εκλεγούν.και ο καθένας που φωνάζει κοιτάει το προσωπικό όφελος .εγω δεν εχω όφελος γιατι ζω πολύ πολύ μακριά.σε μια βδομάδεςμάδα όλοι φιλοι πάλι θα ειμάστε και πάλι για ποδόσφαιρο και κωλαρακια θα μιλαμε. Ειρηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΥΛΕ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΠΙΝΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειδατε το σχολιο του πρωην ειδικου συμβουλου που με δακρυα στα ματια μας προτρέπει να ψηφισουμε μαρνερη αλλα δεν μας λεει το γιατι
    πολυ καλο Γρηγορη αλλα δεν πειθεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Λάτση γιατί δεν δημοσιεύεται όλα τα σχόλια??Αυτό είναι το Blog που ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του ελεύθερα χωρίς περιορισμούς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θεωρω απαραδεκτο ενα blog που υποτιθεται οτι στοχο εχει να ενημερωσει τον κοσμο για ο,τι συμβαινει στον τοπο μας να ασκει τετοια πολιτικη προπαγανδας!!!αν θελατε να υποστηριξετε καποια απο τις δυο μεριες ας φτιαχνατε blog με το αντιστοιχο ονομα οχι να προσπαθειτε να προωθησετε τα συμφεροντα σας πισω απο μια σελιδα που υποτιθεται εχει αλλο λογο υπαρξης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όποιος επιθυμεί να μου υποδείξει τι θα γράφω να στείλει καταχώρηση επι χρημασι.
    Ξέρετε αυτή την τακτική!
    Να βάλω τίτλο [Πληρωμένη καταχώριση] και ανεβάζω οτι θέλετε! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή