Μεσόγειος SOSΘέμα: Ο Φορέας Διαχείρισης προσκαλεί όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος σε  εθελοντικούς καθαρισμούς στην προστατευόμενη περιοχή του Πάρνωνα.

Ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού θα συμμετάσχει για 6η συνεχόμενη χρονιά στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών, βυθού και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε την Μεσόγειο» που πραγματοποιείται από το διάστημα 01 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2014, σε διάφορες περιοχές της χώρας, υπό τον συντονισμό του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Η φετινή εκστρατεία επικεντρώνει στην ειδικότερη ανάδειξη του προβλήματος της πλαστικής σακούλας μεταφοράς και συσκευασίας μιας χρήσης στη θάλασσα και τις ακτές.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο Φορέας Διαχείρισης θα προβεί σε εθελοντικούς καθαρισμούς με την συμμετοχή πολιτών και μαθητών Α’ βάθμιας εκπαίδευσης της προστατευόμενης περιοχής, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: 

Ημερομηνία
Τοποθεσία
Δήμος
Παρασκευή 23 Μαΐου 2014
Παράλιο Άστρος  - Θέση Παραλία Ατσίγγανος 09:00 π.μ.
Β. Κυνουρίας
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014
Λεωνίδιο  - Θέση Πλάκα Λεωνιδίου     09:00 π.μ.
Ν. Κυνουρίας

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στους εθελοντικούς καθαρισμούς που έχουν ως βασικό σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή πολιτών και τοπικών κοινωνιών για την πρόληψη της ρύπανσης ακτών και φυσικών περιοχών με απορρίμματα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Ο Φορέας Διαχείρισης θα παρέχει τα απαραίτητα γάντια και σακούλες για τον καθαρισμό
- Φροντίστε να ντυθείτε αναλόγως, με άνετα και πρόχειρα ρούχα και παπούτσια
- Προστατευθείτε με καπέλο και γυαλιά ηλίου και φέρτε μαζί σας νερό!

1 σχόλιο:

  1. εδω κανενα σχολιο!!!! αλλα ολοι αγαπανε τον τοπο μας..προφανως απο τον καναπε τους!!!! εδω να σας δω ρε μαγκες..ποσοι θα πανε να καθαρισουν αυτο που τοσο αγαπανε και αγωνιζονται!!!! φρου φρου και αρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή