Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για παράνομες εργασίες στην παραλία του Λάκου

Με επιστολή της, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, καταγγέλλει ότι η πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβούλιου συναινεί ουσιαστικά, σε διαπιστωμένες παράνομες εργασίες στην παραλία του Λάκου.
Συγκεκριμένα,η επιστολή αναφέρει:
Και οι παραλίες μπαζώνονται,και κάποιοι εκλεγμένοι ονειρεύονται δρόμο στην παραλία σαν του Τυρού...
Το μοντέλο ανάπτυξης και ζωής που έχουν κάποιοι, οδηγεί το δημοτικό συμβούλιο στο ενδεχόμενο να ανέχεται ή να αιτιολογεί αυθαίρετες παρεμβάσεις στο περιβάλλον. Έγινε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο την 11-05-2011 για να συζητηθεί η διαπιστωμένη παρανομία, όταν μόλις προ εξαμήνου, και μετά από επιτόπια έρευνα, η Κτηματική Υπηρεσία τεκμηριωμένα απαγορεύει κατηγορηματικά κάθε εργασία επί του αιγιαλού και σε απόσταση εκατό μέτρων από την ακτογραμμή, εφ' όσον δεν έχουν χαραχτεί τα όρια του αιγιαλού (Αρ.πρ.1325/1-10-2010)
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι,εκτός από τον επικεφαλή του συνδυασμού μας που αντιδρά στην παρανομία όπως οφείλει, και 1-2 που σωπαίνουν ή πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα, προτείνουν οι ιδιοκτήτες να έχουν πρόσβαση στις ιδιοκτησίες τους από την παραλία.
Πώς όμως; Με το αυθαίρετο μπάζωμα;
Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και το υπολιμεναρχείο Λεωνιδίου.Περιμένει καταγγελία για να αντιδράσει στην διαπιστωμένη παρανομία...
Είναι οι ίδιοι που βαρύγδουπα επαγγέλλονται την πράσινη και αειφόρο ανάπτυξη!!! Ένα μικρό δείγμα του Καλλικράτη και της μετά μνημονίου διοίκησης της ταλαίπωρης πατρίδας.
Υ.Γ.: Όταν οι εκφραστές των μικροσυμφερόντων εξαθλιώνονται και ξεσκεπάζονται, γράφονται άθλια σχόλια από διάφορους δήθεν ανώνυμους! Αν κάποιος αντέδρασε για το συσκευαστήριο και τα σφαγεία, αυτός ήταν μόνο η παράταξή μας. Αλλά όταν έχεις παρωπίδες, δεν θυμάσαι, δεν ακούς και δεν ξέρεις ποτέ τίποτα. Παρεμπιπτόντως ο Ρουσάλης δεν έχει δρόμο ακόμα για το σπίτι του...

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Νότιας Κυνουρίας

leonidion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου