Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λεωνιδίου με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας

Την Παρασκευή 27-5-2011 και ώρα 10:00 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε με τον κ. Δήμαρχο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Το Δ.Σ με τον κ. Δήμαρχο συζήτησαν εποικοδομητικά τα παρακάτω θέματα και ζήτησαν από την νέα δημοτική αρχή:
1. Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για τα πεπραγμένα στην Δημοτική Ενότητα Λεωνιδίου από τον κ. Δήμαρχο σε τακτά χρονικά διαστήματα
2. Καθαριότητα στην Πλάκα: στις τουαλέτες και στον περιβάλλοντα χώρο, λειτουργία των ντους με ζεστό νερό και υπεύθυνο άτομο για την καθαριότητα
3. Παροχή νερού και ρεύματος στα κότερα που μας επισκέπτονται στο λιμάνι της Πλάκας
4. Λιμενοδεξαμενές για τα υπολείμματα, λάδια από τα κότερα που έρχονται
5. Δημιουργία χάρτη -προσπέκτους- τουριστικού οδηγού, να το δούμε πριν εκτυπωθεί, ως φορέας αρμόδιος της περιοχής (ποιες επιχειρήσεις θα καταχωρηθούν , και από ποιους έχουν οριστεί)
6. Πλάνο για την ανάπλαση της αγοράς.
7. Το Δ.Σ. διαμαρτύρεται για θέμα που έχει τεθεί σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της 16-5-2011 , θέμα 4ο επιβολής τέλους 0,5 % επί των ακαθαρίστων εσόδων στα καταστήματα τουριστικών ειδών, ειδών λαϊκής τέχνης, ενθυμίων και δώρων κτλ - Είμαστε αντίθετοι στο να επιβαρυνθούν τα καταστήματα με ένα επιπλέον φόρο, στην περίοδο αυτήν που διανύουμε όπου ο τζίρος τους έχει μειωθεί κατά πολύ-.
Το Δ.Σ. κατέθεσε τέλος,διαμαρτυρία για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κυνουρίας να εγκρίνει συγκεκριμένο λογότυπο, ως επίσημο σήμα-λογότυπο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Η διαμαρτυρία που κατατέθηκε έχει ως εξής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού – Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Συλλόγου (τα μέλη του, Κυρίος Ηλίας, Σουρλίγκας Κωνσταντίνος, Σαράντη Αθηνά, Κοζαρίδου Ραλλή και με εξαίρεση τον Γεωργίτση Ηλία)
Διαμαρτύρεται για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να επιλέξει το συγκεκριμένο λογότυπο διότι:
Το συγκεκριμένο λογότυπο έχει συνδεθεί με τον τέως Δήμο Τυρού. Επιπλέον, έπρεπε να γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο να κατατεθούν προτάσεις και να αποφασιστεί ένα λογότυπο το οποίο είναι αποδεκτό και να εκφράζει όλες τις δημοτικές ενότητες αλλά και όλους του δημότες του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
Ευχαριστούμε
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
(πλην του κ. Γεωργίτση Ηλία)
Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο για τον χρόνο που διέθεσε και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή και να υπάρξουν πολλές και καλές συναντήσεις όπως η σημερινή για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου
leonidion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου