Θεατρική ομάδα Νοτιας Κυνουρίας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχοντας συναίσθηση του πόσο σοβαρή υπόθεση είναι η Θεατρική αγωγή καλεί όλους τους ενδιαφερομένους να πάρουν μέρος στην δημιουργία θεατρικού Ομίλου.
Είναι γνωστό πως η θεατρική αγωγή παρόλη την ίδρυση σχολών θεατρολογίας στα Πανεπιστήμιά μας χωλαίνει.
Αυτό το κενό θα προσπαθήσουμε όλοι όσοι αγαπάμε το θέατρο να το αναπληρώσουμε.
Γι’ αυτό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μέρος στην δημόσια διαβούλευση που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουνίου 2011 στο Δημαρχείο, ώρα 11 το πρωί.
Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι δύο συμπατριώτισσές μας Μαριάνθη Κουνιά και Κατερίνα Μπεκύρου, που είναι και οι δύο απόφοιτες της σχολής Θεατρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επίσης για την διδασκαλία και σκηνοθεσία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αλεξίου, συμπατριώτης μας και αυτός από το Αλεποχώρι Λακωνίας. Ο Αντώνης Αλεξίου ήταν μαθητής του Κάρολου Κουν και φυσικά απόφοιτος της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Έχει ξαναδουλέψει με ερασιτέχνες ηθοποιούς , στα Παλαιολόγεια στον Μυστρά. Άπαντες οι προαναφερόμενοι θα παραστούν στην διαβούλευση η οποία ελπίζουμε να είναι επιτυχής ώστε τα προσεχή Χριστούγεννα να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το πρώτο μας έργο.
Όσες κρύβουν μια Παξινού μέσα τους ή όσοι έναν Χορν, ας έρθουν. Αλλά και όσοι δεν τολμούν να βγουν στο σανίδι πάλι να έρθουν. Το θέατρο δεν είναι μόνο το προσκήνιο, είναι και το παρασκήνιο. Και αυτοί που εργάζονται πίσω από την αυλαία είναι το ίδιο σημαντικοί.

Για τον Δήμο Ν. Κυνουρίας ο υπεύθυνος πολιτισμού Φίλιππος Β. Μπεκύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου