Kλοπές και απόπειρες κλοπών σε εμπορικά καταστήματα σήμερα τα ξημερώματα στον Τυρό

Κλοπές και απόπειρες κλοπών σήμερα τα ξημερώματα στον Τυρό, για άλλη μια φορά εμπορικά καταστήματα όπως και πολλές οικίες παλαιότερα γίνονται στόχοι κλοπής στον Τυρό , τα τελευταία χρόνια δυστυχώς βλέπουμε μια έξαρση των φαινομένων αυτών και οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανήσυχοι με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα και την φτώχεια που επικρατεί στο που θα φτάσει η κατάσταση.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού που υπήρχε από το 1963 και έκλεισε πριν δύο χρόνια λέγοντας πως τέτοια φαινόμενα ήταν σπάνια για τον Τυρό και την γύρω περιοχή αφού ο Σταθμός λειτουργούσε αποτρεπτικά.
Κανείς δεν αμφιβάλει πως οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος που εποπτεύουν τον Τυρό κάνουν καλά την δουλειά τους μα η απόσταση των 18 χλμ. είναι μακρινή για άμεση επέμβαση σε οποιοδήποτε συμβάν, πως μπορούν να είναι ταυτόχρονα και να περιπολούν αποτρεπτικά σε όλο τον Δήμο από τον Κοσμά ως το Μαρί και από το Κρυονέρι ως το Φωκιανό για να φοβηθεί ο οποιωσδήπωτε παράνομος.
Σε μια κωμόπολη 2000 κατοίκων που ξεπερνά τις 6000-7000 τους θερινούς μήνες με πάνω από 250 εξοχικά σπίτια -εμπορικά καταστήματα και ξενοδοχεία που μένουν απροστάτευτα πολλούς μήνες το χρόνο είναι απαραίτητη η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας πρέπει να προσπαθήσει για την επαναλειτουργία του Α.Σ ο οποίος έκλεισε με απόφαση του τότε υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη. Είναι απαίτηση όλων των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Τυρού.
http://tyrostsakonia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου