Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Δημοτική Κοινότητα Λεωνιδίου

Η Δημοτική Κοινότητα Λεωνιδίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους συμπολίτες μας ότι την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 06:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Λεωνιδίου η καθιερωμένη κεντρική εορταστική εκδήλωση του Δήμου Ν. Κυνουρίας.
Στην εκδήλωση έχει κληθεί και θα συμμετέχει η περίφημη Παιδική Χορωδία του ΟΡΦΕΑ Τρίπολης η οποία πρόσφατα κατέκτησε την 1η θέση και Χρυσό Μετάλλιο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παιδικών Χορωδιών, ενώ πέρυσι είχε επίσης καταλάβει την 2η θέση και Αργυρό Μετάλλιο στον ίδιο διαγωνισμό.
Επίσης θα έχουμε και τη φιλική συμμετοχή της Χορωδίας Ενηλίκων Αρκαδικού Ωδείου (Άστρους).
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θα μοιράσει στους μικρούς μας Δημότες, όπως κάθε χρόνο, τα δώρα του Αϊ Βασίλη.
Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Γολεγός και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Λεωνιδίου, ευχαριστούν το Δήμαρχο κ. Μαρνέρη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την προσφορά των δώρων, τη διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και όσους συμβάλλουν με οποιονδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.
Προσκαλούνται όλοι οι δημότες μας να προσέλθουν με τα παιδιά τους σ αυτή την Χριστουγεννιάτικη – Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή μας.
notiakynouria.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου