Πρωταθλητής με την αξία του το Λεωνίδιο

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπασκετ.Η ομάδα του Λεωνιδίου κατέκτησε τον τίτλο ( για δεύτερη φορά στην ιστορία της ) και την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία.
Η ομάδα της Κυνουρίας δίκαια κατέκτησε τον τίτλο αφού είχε κατά κοινή ομολογία την πιο οργανωμένη ομάδα λειτουργώντας σε επαγγελματικά επίπεδα.
Από την κατηγορία υποβιβάστηκε η Ολυμπιάδα Λεχαιου υστέρα από μια πολύχρονη παρουσία στην Α κατηγορία,και μάλιστα είναι η τρίτη κατά σειρά ομάδα της περιοχής της Βοχας της Κορινθίας που υποβιβάζεται από την Α κατηγορία,είχαν προηγηθεί το Βέλο και το Κοκκωνι,και εάν υπολογίσεις και το Ξυλόκαστρο τότε μια περιοχή που κάποτε είχε πολλές ομάδες τώρα έμεινε με μόλις μια το Κιάτο.
Αυτοί που πρέπει πια να προσέξουν και να βρουν λύσεις είναι το Ναύπλιο αφού και οι δυο ομάδες απογοήτευσαν και κυρίως προβληματίζουν για το μέλλον.
Ήταν ένα πρωτάθλημα επηρεασμένο βέβαια από την οικονομική κρίση οι ομάδες είχαν στο ροστερ τους τέσσερες με πέντε μεγάλους και από και πέρα συμπλήρωναν την δεκάδα-ελάχιστες ομάδες είχαν δωδεκάδα νέα παιδιά.Παρ όλο ότι υπήρχαν νέα παιδιά όμως ταλέντα δεν είδαμε να βγαίνουν-πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.
Αυτό όμως που παρατηρήθηκε εφέτος ήταν ότι οι περισσότερες ομάδες έκαναν ελάχιστες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα,και αυτό βεβαία ήταν που έκανε την διαφορά το Λεωνίδιο αφού έκανε στανταρ τουλάχιστον τρεις προπονήσεις κάθε εβδομάδα ενώ οι άλλοι μαζευόντουσαν με το ζόρι σε μια άντε το πολύ δυο προπονήσεις.
Ας θυμηθούμε την τελική βαθμολογία.
1 ΛΕΩΝΙΔΙΟ 43
2 ΚΡΑΝΙΔΙ 40
3 ΚΙΑΤΟ 38
4 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 36
5 ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 36
6 ΕΡΜΙΟΝΗ 34
7 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 32
8 ΤΗΡΩΝ 29
9 ΝΑΥΠΛΙΟ 29
10 ΟΙΑΞ 28
11 ΜΕΘΑΝΑ 25
12 ΛΕΧΑΙΟ 24
ΛΕΩΝΙΔΙΟ
Με ορισμένους παίκτες επιπέδου Γ εθνικής ( Μουλας,Μαγγωνακης,Μπουτσικακης ) και με πολύ καλή οργάνωση με διοίκηση συνεπής οικονομικά που έχει τις δυνατότητες να την πάει ακόμα πιο ψηλά,δίκαια πήρε το πρωτάθλημα κάνοντας μόνο μια ήττα.
Ελπίδα για το μέλλον ο νεαρός Λεωνιδιωτης Τσεμπελης.
argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου